Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκιααααα

ειπα να βάλω τα μαγιο μου να δω πως ειμαι αλλά τα αφησα για το άλλο σαββατοκύριακο... Εγώ θα φορέσω φέτος τα μαγιό που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη που ειναι λίγο θειίστικα (καλέ πως γράφεται αυτό;;;;)

Princi ειδες καμιά διαφορά με το μασάζ? Εγώ μπήκα σε ένα παντελόνι που φορούσα π.ε (προ εγκυμοσύνης). Τότε βέβαια μου ήταν φαρδύ και τώρα κολαν, αλλά χάρηκα...

Πιστεύω οτι αν μαυρίσει λίγο η κυταρρίτιδα δε θα φαίνεται:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω ρε στεγια πως καταφερνεις και θηλαζεις αποκλειστικα?μπραβο σου.ξερεις μηπως ποσο περιπου γαλα πινει σε καθε θηλασμο?μια μανουλα μου ειχε πει να τον ζυγιζω να τον θηλαζω και μετα να τον ξαναζυγιζω για να δω την διαφορα,δηλαδη η διαφορα θα ειναι το γαλα που εχει πιει.ελα εμενα το περισσοτερο που ειχε πιει ηταν 120.

καληνυχτα λενιω μου με τα ανεκδοτα σου!

Ειρήνη δε μπήκα ποτέ σε φάση να ζυγίζω για να δω πόσο πίνει γιατί πολύ απλά όταν άφηνε το στήθος ήταν χορτάτο... αλλιώς εννοείτε κλάμα....

Εμείς θα το κάψουμε το θηλασμό όποτε θελήσει ο Πρίγκιπας......είδομεν,μου και του αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαγιώ και εγώ λέω να βγω με της εγκυμοσύνης και αυτό για τις ραγάδες περισσότερο!!!έχει κουκούλα στη κοιλιά οπότε;);););)

Άννια ελπίζω να απολαμβάνεις τη βοήθεια της μαμάς.....

Πρίνσυ και εγώ μια από τα ίδια εξαφανισμένη και στην ουσία δεν έκανα και τίποτα σημαντικό....

Μου έκαναν και εμένα 2# παρατήρηση για την υπογραφή και την άλλαξα!!!!

Σήμερα πήγαμε στο Ναύπλιο σε ένα χωριό λίγο πιο έξω,κάνουμε τουρ για να διαλέξουμε εκκλησία.........Σήμερα είδαμε μια που είναι μέσα σε σπηλιά και πέρνάει και το ποτάμι μέσα....Είχαμε πάει σε γάμο και μας άρεσε...Τελικά αλλάξαμε ρότα δε θα την κάνουμε την βάφτιση στις Σπέτσες καθώς η γιαγιά του μπαμπούλη δεν είναι και στα καλύτερα της και δε μπορεί να ταξιδέψει μακριά.........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σήμερα πήγαμε στο Ναύπλιο σε ένα χωριό λίγο πιο έξω,κάνουμε τουρ για να διαλέξουμε εκκλησία.........Σήμερα είδαμε μια που είναι μέσα σε σπηλιά και πέρνάει και το ποτάμι μέσα....Είχαμε πάει σε γάμο και μας άρεσε...Τελικά αλλάξαμε ρότα δε θα την κάνουμε την βάφτιση στις Σπέτσες καθώς η γιαγιά του μπαμπούλη δεν είναι και στα καλύτερα της και δε μπορεί να ταξιδέψει μακριά.........

kalispera sas koritakia mou !!!

milate gia magio e???? sas to epitrepoun oi giatroi sas na ta pate ta mikrakia ????

emena mou eipe pos kalitera oxi an einai na min to pao se ka8ari 8alassa alla pou ksero re koritsia poia einai ka8ari i oxi ?? ti eimai ??? to institouto pos to lene auto ton 8alasson ???

kai stegia !!! tin ksero tin eklisiaa einai polu omorfa ekei !!!!!!!!

kai kala ir8es sta meri mas gia kafedaki kai den eipes tpt ????

tin alli fora parakalo na min epanalif8ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

filakia polllaaaa s oles kai sta morakia sas !!!!

Εγώ πάντως θα τον βάλω στη θάλασσα ααααα ολα και όλα. Εντάξει οχι τώρα φυσικά αλλά τον ιούλιο θα μπει σίγουρα!!! Θα πλατσουρίσουμε παρέα. Και σκέφτομαι απο τον σεπτέμβριο να τον πάω baby swim!!!! Θα μπαινω και γω στην πισίνα μαζί του, ε θα γυμνάζομαι λιγάκι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηρθαααααααααααααα!!!!δε μπορω να μεινω πολυ γιατι εχω να ταισω και να κοιμισω ομως μολις τελειωσω θα επανλεθω!Ο αντρας μου ειναι στο γηπεδο και πριν τις 2330 δε θα γυρισει!!!τα λεμε μετα!φιλακιααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Είμαι κι εγώ εδώ!!! Ήρθαμε από το ταξιδάκι-αστραπή και ομολογώ περάσαμε πολυ ωραία! Είχα αφήσει αποθέματα μητρικού και μια χαρά ήπιε η μικρή, αλλά λυπόμουνα το δικό μου που έβγαλα και πέταξα πάρα πολύ! Κατά τα άλλα, χορέψαμε, ήπιαμε, είδαμε φίλους, ήταν πολύ καλά!

Τα νέα σας τα διάβασα αλλά δε θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω! Μόνο για την εισαγωγή στις στερεές ειδικά για όσα παιδάκια θηλάζουν και δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους ακόμα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συστήνει αποκλειστικό θηλασμό το 1ο εξάμηνο, και αποκλειστικό σημαίνει χωρίς εισαγωγή στερεών! Όσο για τη ΓΟΠ τελικά μάλλον αυτό ήταν και το δικό μας πολύ σοβαρό πρόβλημα που μας δυσκόλευε στο φαγητό και 2-3 μέρες αφού ξεκινήσαμε το σιροπάκι είδα σημαντική βελτίωση! (Κανονίστε να μας ματιάσει τώρα καμία :mrgreen::lol::lol:). Επίσης, επειδή η σχέση μας με τους παιδιάτρους θα είναι πολύ στενή τα επόμενα χρόνια, νομίζω καλό είναι να ακούμε τη γνώμη τους αλλά να ψαχνόμαστε και λίγο μόνοι μας ειδικά στην αρχή, ώστε να καταλήξουμε αν πρέπει ή όχι να τους εμπιστευόμαστε! Υπάρχουν διάφορες σχολές παιδιάτρων και ανάλογα κάποιοι δίνουν εύκολα αντιβιώσεις και φάρμακα, κάποιοι καθόλου, κάποιοι υποστηρίζουν το θηλασμό άλλοι όχι (και δε στο λένε πάντα ξεκάθαρα), άλλοι σε φορτώνουν με πολλές εξετάσεις ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος, κλπ κλπ. έχει μεγάλη σχέση τι ειναι σημαντικό και για τον κάθε γονιό για να καταλήξει αν ένας παιδίατρος είναι καλός ή όχι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σου μαρινακι μου!!!χαιρομαι πολυ που περασατε καλα και ξεσκασατε λιγακι!!!(εσυ δηλαδη περισσοτερο!;) )

Οσο για τους γιατρους συμφωνω μαζι σου απολυτα...καλοι ειναι οι γιατροι ολοι μεχρι αποδειξεως του εναντιου!Και πρεπει να δινουμε και λιγο σημασια στο μητρικο μας ενστικτο!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

μπηκα γιατι 11,30θα ταισω τον μπεμπουλη....να σας πω ενα νεο διαβασα στο shape οτι αν πινεις 2φορες την ημερα πρωι βραδυ δηλαδη τον χυμο απο 2ξηνομηλα σε 3βδομαδες αρχιζει να μειωνετε η κυτταριτιδα..εγω παντως εδω και μια βδομαδα πινω..

:-D

Πάω να πάρω ξινόμηλα ΤΩΡΑ!!! Πόσες σακούλες,2-3 φτάνουν???Όχι τίποτα αλλά σε λίγο θα έχει έλλειψη αφού θα διαβάσουν πολλές την πληροφορία!

Αν στο καπάκι κατεβάσω και 2-3 σοκολατάκια μήπως έχω καλυτερα αποτελέσματα???!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...