Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα σας,εγω εχω τους γονεις μου εδω και με εχουν ξεκουρασει αφανταστα αφου σημερα ξυπνησα στις 12..βεβαια εκανα 2ταισματα 6-9..επισης δεν μαγειρεψα αλλα φτιαχνω τις ντουπαλες..και εχω συνηδητοποιησει οτι τα περοσσοτερα ρουχα δεν μου κανουν οποτε πρεπει να χασω κιλα..αυριο θα ξαναπαω στο γυναικολογο να με δει..επισης η ψυχολογια μου ειναι παρα πολυ καλη και απο τα κιλα που ειχα παει 60λογω εγκυμοσυνης επεσα στα 58,7..αντε αλλα -4και θα ειμαι μια χαρα..

:-D

Μπράβο βρε άννια μου!! ΠΟλύ χαίρομαι που είσαι καλά ψυχολογικά!!!

Οι γονείς σου πόσο θα κάτσουν Αθήνα; Κοίτα να τους 'εκμεταλευτείς' όσο περισσότερο μπορείς αυτές τις μέρες!;)

Εγώ ακόμα δεν τολμάω να βγάλω καλοκαιρινά.. θα με πιάσει κατάθλιψη νομίζω αν δε μου μπαίνει τίποτα...

PCqNp2.png

4-5μερες σιγουρα...ναι εχω ξεκουραστει αρκετα φαγητο και συμαζεμμα κανει η μαμα καμια βολτα η ταισμα τα πιτσιρικια..ε πιστευω να ας τα κρατησει να βγουμε και λιγο τα 2μας μια χαρα..εγω ευτυχως εχω αρκετα παντελονια υφασματινα και λινα και ψιλοχωραω αλλα στις μπλουζες μπαααα

:-D

Διαφημίσεις

Eπιτέλους, σας βρίσκω πάλι φιλενάδες!!!! καλά μιλάμε οι τελευταίες μέρες δεν ξέρω πως πέρασαν, δεν ξέρω τί έκανα όλη την ημέρα και έτρεχα σαν τον τιραμόλα και το βράδυ που ξάπλωνα αναρωτιόμουν πώς πέρασε κι αυτή η μέρα ξεπατώματος!!!!!!

'Αννια μου λυπήθηκα πολύ για το μωράκι σου..... Σου εύχομαι να πάρεις κουράγιο από την όμορφη οικογένειά σου και να σκέφτεσαι πως ο Θεός είναι μεγάλος.

Δε θυμάμαι τί άλλο να σχολιάσω καθώς διάβασα μαζεμένες καμιά 12 σελίδες και ζαλίστηκα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εεεεεεεεε!!!!! μόλις ξαναβρήκα τη φόρμα μου και έχω να σχολιάσω πως θέλω κι εγώ ένα λαστεξάκι που να καλύπτει όμως τα πάντα εκτός από το αλαβάστρινο πρόσωπό μου!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!

Άννια μου μία από τα ίδια!!!! Εγώ έχω καθιερώσει και πριν το βραδυνό ντους κάνω εντατικό μασάζ στις προβληματικές περιοχές (δηλαδή σε όλο το σώμα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:), ιδίως κοιλιά και γλουτούς ώστε να ενισχύσω την κυκλοφορία μπας και δω άσπρη μέρα!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...