Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Blu24 είπε:

Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες .. 

Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼

Expand  

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστινακι μου....να σου πω τη μαυρη αληθεια....τη συνεχιζω...αλλα οχι υστερικα...δηλ...αποστειρωνω το πρωι....και δε βαζω αλλη αποστειρωση αν δεν λερωθουν ολα τα μπουκαλια...μπορει δηλ απο το πρωι να ξαναβαλω το απογευμα!Παντως,μεχρι το αλλο ΣουΚου το πολυ θα τη συνεχισω!Ειδικα αν παμε για τριημερο στην αδερφη μου στο Αγρινιο,τελος η αποστειρωση!Σιγα μη κουβαλαω και αποστειρωτες!!!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα μου ειπε το νερο να ειναι βρασμενο...και ηθελα να τη ρωτησω γιατι αλλα το ξεχασα.....τεσπα θα της τηλ απο βδομ οτως ή αλλως για να της πω πως παμε....εγω τησ Νουτριτσια!;) Σου εστειλα μηνυμα στο φεις Ειρηνουλα!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ?

ΤΡΟΜΑΞΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΑ?ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ!!!ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΛΙΑ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΛΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ.....

ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ.....

ΕΛΕΝΑΚΙ ΦΑΓΑΝΟΥΛΗΣ ΕΕΕ?ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ!!!!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ......

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ 5# ΜΕΡΑ!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πωπω ρε στεγια πως καταφερνεις και θηλαζεις αποκλειστικα?μπραβο σου.ξερεις μηπως ποσο περιπου γαλα πινει σε καθε θηλασμο?μια μανουλα μου ειχε πει να τον ζυγιζω να τον θηλαζω και μετα να τον ξαναζυγιζω για να δω την διαφορα,δηλαδη η διαφορα θα ειναι το γαλα που εχει πιει.ελα εμενα το περισσοτερο που ειχε πιει ηταν 120.

καληνυχτα λενιω μου με τα ανεκδοτα σου!

4ywWp2.png

Ελενάκι ο γιατρος μας ειναι λίγο υπερβολικός. Αυτό ήθελα να πω στη μαρία. Οτι κάποιες εξετάσεις γίνονται για να βεβαιωθούμε οτι το παιδί δεν έχει τίποτα. ΓΟΠ γιατί βγάζει γουλίτσες αλλά εγώ πιστεύω οτι δεν έχει κάτι τετοιο. Γουλιές βγάζουν σχεδόν ολα. Με τι φίμωση τι παίζει?? πονάει??

Χριστινάκι δε μας ειπε καθόλου για στερεες ακόμη και δε θέλω πριν τους 6 μήνες! Τρώει συνέχεια γιατι ειναι φαγάνας σα τους γονείς του. Εχει γίνει γιουβαρλάκι απο εκεί που ήταν κανονικός! Τετάρτη θα σας πω κιλά!

Κοιμάται στο παρκοκρέβατο στο δωμάτιο μας. Ετσι που ξυπνάει δε τολμάω να του αλλάξω δωμάτιο, θα είμαι ολη νυχτα στις διαδρομές...

Στέγια μου οταν τον θήλαζα στο κρεβάτι κοιμόταν αυτός και εγώ έμενα πάλι ξύπνια. Δε μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Ασε που ξυπνούσε κάθε 15 λεπτά και ήθελε μαμ. Ε η στάση ηταν λίγο άβολη...:wink:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Lorreta είπε:
Ελενάκι ο γιατρος μας ειναι λίγο υπερβολικός. Αυτό ήθελα να πω στη μαρία. Οτι κάποιες εξετάσεις γίνονται για να βεβαιωθούμε οτι το παιδί δεν έχει τίποτα. ΓΟΠ γιατί βγάζει γουλίτσες αλλά εγώ πιστεύω οτι δεν έχει κάτι τετοιο. Γουλιές βγάζουν σχεδόν ολα. Με τι φίμωση τι παίζει?? πονάει??

Χριστινάκι δε μας ειπε καθόλου για στερεες ακόμη και δε θέλω πριν τους 6 μήνες! Τρώει συνέχεια γιατι ειναι φαγάνας σα τους γονείς του. Εχει γίνει γιουβαρλάκι απο εκεί που ήταν κανονικός! Τετάρτη θα σας πω κιλά!

Κοιμάται στο παρκοκρέβατο στο δωμάτιο μας. Ετσι που ξυπνάει δε τολμάω να του αλλάξω δωμάτιο, θα είμαι ολη νυχτα στις διαδρομές...

Στέγια μου οταν τον θήλαζα στο κρεβάτι κοιμόταν αυτός και εγώ έμενα πάλι ξύπνια. Δε μπορούσα να χαλαρώσω με τίποτα. Ασε που ξυπνούσε κάθε 15 λεπτά και ήθελε μαμ. Ε η στάση ηταν λίγο άβολη...:wink:

Είσαι και μαζοχα..τι να σε κάνω!!!!!!:D:D:D:D:D

Πιστεύω πάντως ότι αν θηλάζεις αποκλειστικά είναι πολυυυύ δύσκολο και ψυχολογικό σοκ για τη μαμά να σταματήσει το θηλασμό.. (το ξέρω γιατί το πέρασα...) Γι'αυτό και αποφάσισα να ξεκινήσω μπουκάλι 100% αφού ειχα αποφασίσει ότι σιγά σιγά θέλω να σταματήσω να θηλάζω... δεν άντεχα αυτο το λίγο μπουκάλι, λίγο θηλασμό... γιατί κάααθε φορά που έδινα μπουκάλι μου φαινόταν τόσο ψυχρό...

Ενώ τώρα που δίνω μόνο μπουκάλι το συνήθισα και εγώ και το μωρό τρώει του καλού καιρού και είνια χαρούμενο!

Σε εσάς λορέττα και στέγια που θα το σταματήσετε σιγά σιγά με την εισαγωγή στερεών θα είναι πολύ πιο εύκολο πιστεύω!!

PCqNp2.png

geia sas.... τι μου κάνετε;;; ξύπνιες ακόμα.... εε;

Και μεις περιμένουμε την πρασοτυρόπιτα να βγει από το φούρνο για να πάμε για νάνι... καλά ο καλός μου κοιμάται ήδη μακαρίως στον καναπέ, τζάμπααααα που θα περιμέναμε μαζί!!!

Τι λέτε για αποκλειστικό θηλασμό;; Και μεις θηλάζουμε μόνο και λέω να βάλω τροφές στον έκτο ή καλυτερα αφού κλείσει τον έκτο... στον παιδιάτρο δεν πάμε αυτόν τον μήνα, πήγαμε μόνο ίκα για εμβόλιο και τώρα η επόμενη επίσκεψη θα είναι για 6-6 οπότε τότε να δω τι θα μου πει...:rolleyes:

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

δείτε και αυτό θα μας χρειαστεί σίγουρα!!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=62017

ΤΑΟ

geia sou ΕΙΡΗΝΆΚΙ, όλο αγγλικά με πάει το πληκτρολόγιο!!!

ποιό κουράγιο... αυτό της μαγειρικής και της μεταμεσονυχτιας πίτας... ή αυτό του θηλασμού;;;; Και εσύ θηλάζεις, καλά δε θυμάμαι;;;

ΤΑΟ

Καλημέρα κοριτσάκια μου ευχαριστώ ολες σας για το ενδιαφέρον!

Μας έστειλε πρώτα σε δερματολόγο και μας έδωσε εξετάσεις αίματος και τι κάναμε εχθές το καλό ειναι ειναι λέει οτι ξαναβγαίνουν αλλα μπορεί να είναι απο το στρες που πέρασε απο την βρογχειολήτιδα και την ΓΟΠ!

Λορετάκι μου και εμεις κάναμε μόνο γουλείες αλλα σε κάποιο συγκεκρημένο γεύμα μας έκανε αιματούλη γύρω στα 15-20 ml και έχουμ μέτρια plus γι΄αυτο καλύτερα καντετο κάτι ξέρουν καλύτερα απο μάς οι γιατροί και εγω έλεγα αποκλείεται αλλα δοξα το θεό τώρα μεχρι στιγμης δεν εχει βγάλει ούτε γουλίτσα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημέρααααααα

Τι μου κάνετε? Εμείς ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕ!

Επίτέλους!!! Εφαγε καλά, τον έντυσα πολύ ελαφρυά και δεν έκανε και κακά οπότε κοιμηθηκε μια χαρά! Δηλαδη 10και μισή με 6και μιση και μετά 7 με 9...καλά δεν είναι?

χριστινάκι ειμαι τρελή μαζόχα και θέλω να συνεχίσω το θηλασμό και μετά τις στερεές. Ο στόχος ειναι μέχρι 1 έτους! Αντε να δούμε...

Τάο πρασοτυρόπιτα ακούω και μου τρέχουν τα σάλια!!! εγώ ακόμη με γαλοπούλες τη βγάζω!

Μαράκι ελπίζω να εισαι καλυτερα! Ολοι αγχωνόμαστε για τα μωράκια μας. Αλλά να μη κλαις γιατι αυτά συμβαίνουν στα περισσότερα μωράκια!!!

Μήπως....λέω μήπως να κάνω ένα μπάνιο????

Πω πω θέλω μπάνιο στη θαλασσα αλλά συγχρόνως θέλω να εφευρεθεί μαγιο λαστέξ!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...