Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες!

Εμείς τελικά βγήκαμε σήμερα και ήταν μια χαρά. Παρα λίγο να μας πάρει ο αέρας οικογενειακώς αλλά εντάξει!!!:-)

Δε ξέρω για σας πάντως ο μικρός εγινε ξαφνικά ενα τερατακι. Αυτό το άλμα ανάπτυξης το είδα απο τη μία μέρα στην αλλη. Μεγάλωσε ΠΑΡΑ πολύ, έγινε πολύ πιο δυνατός, κανονικό παιδάκι!!!

Το θέμα ειναι οτι στο φαγητό παλεύουμε. Με γρατσουνάει, ρουφάει πολύ δυνατά...θα έχουμε θέμα αργότερα νομίζω με το θηλασμό.

Τα κορίτσια που θηλάζουν έχουν τέτοιο θέμα? ΠΟΝΑΩ ΛΕΜΕ!!!:(

Εγώ δε θέλω προς το παρόν να αρχίσουμε στερεές γιατι σίγουρα θα μειωθεί το γάλα. Απο τον 6ο και μετά (αν δε με φάει ολόκληρη).

Αυτά...αν δε νύσταζα, ολα θα ήταν ακόμη πιο ωραία!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άραγε είναι καμία μέσα αυτό το σαββατόβραδο;;

Ειρήνηηη μεγιά το κούρεμα!!! Μπράβο βρε πυ αποφάσισες τέτοιες δραστικές αλλαγές!! Μ'αρέσεις!!! Είναι κάτι που δεν θα το τολμούσα ποτέ νομίζω!!

Ααα..και εμείς εχθές είχαμε ρεκόρ ύπνου! Από τις 9παρά ξύπνησε στις 8 το πρωί!!!!! (εγώ βέβαια ξύπναγα ανα μία ώρα και απορούσα κοιτάζοντας το ρολόι, άρα πάλι δνε κοιμήθηκα καλά...:rolleyes::rolleyes:)

PCqNp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου μπένω επιτέλους να σας πω ενα γεια !

Αννια μου λυπάμαι πάρα πολύ ελπίζω τωρα να είσαι καλύτερα.

Εμεις εχουμε γαστροεισοφαγική παλινδρόμηση αλλάξαμε και γάλα και πινουμε και σιροπάκι,εκτος αυτού εχουμε και ενα άλλο προβλημα αν ξέρει κάποια ας μας πει κάτι γιατί εχουμε τρελαθει αυτην την εβδομάδα της φύγανε σχεδον όλα τα μαλλιά απο την μια πλευρά σχεδόν καραφλή!σημέρα μας εστειλε για εξετάσεις αίματος λέτε να έχει κάτι?κλαιω συνέχεια δεν ξερω τι άλλο να κάνω μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα θα πάθω τίποτα!μας είπε οτι μπορεί να έίναι απο την βρογχιολίτιδα ή περασε κάποιο στρες μάλλον επειδή πήγα για δουλεία αν δείτε πως κάνει όταν βλέπει είναι φοβερό!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Λορέττα μου τι πακέτο και αυτό με τον ύπνο.. Ακόμα μαζί σας κοιμάται; Μήπως άμα του έδινες το βράδυ με το μπιμπερό και έπινε παραπάνω ποσότητα να κοιμόταν περισσότερη ώρα;

Μαράκι δεν φαντάζομαι να είναι κάτι σοβαρό βρε γλυκειά μου, αλλά πρέπει να είσαι ψύχραιμη και να προσπαθείς να μην στενοχωριέσαι και κλαις εκ των προτέρων...από εδώ και πέρα θα έχουμε συνέχεια τέτοια άγχη με τα μικρά μας και έτσι θα πρέπει να είμαστε δυνατές και να μην στενοχωριόμαστε χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος! Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Εσύ με τη δουλειά πως τα πας;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

βρε μαράκι μη στεναχωριεσαι! το καταλαβαίνει και το μωρο σου, αυτό να σκέφτεσαι.

Οι γιατροί ειναι αναγκασμένοι να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Αυτό δε σημαίνει οτι έχει κάτι το μωρο. Εμεις κάναμε τον πρώτο μήνα εξετάσεις για θυροειδή (άσχετο), τώρα μας είπε να κάνουμε υπέρηχο για ΓΟΠ και στο ενδιάμεσο μήπως χρειαστούν κάτι φυσιοθεραπείες (ειχε πολυ σφιγμένα τα χέρια του) και να δούμε και χειρούργο γιατί το τσουτσούνι του (με το συμπάθειο) δεν ειναι ανοιχτό....

Επίσης έχουν πέσει όλα τα μαλλιά του απο μπροστά και έχει μόνο χαίτη πίσω!!! Ε δε ξέρω αν τα μωρά έχουν τόσο άγχος ώστε να τους πέσουν τα μαλλιά!!!! Ελεοοος...

Μην αγχώνεσαι και να δεις και άλλον γιατρό αν αυτός δε σε ικανοποιεί

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα μου τι πακέτο και αυτό με τον ύπνο.. Ακόμα μαζί σας κοιμάται; Μήπως άμα του έδινες το βράδυ με το μπιμπερό και έπινε παραπάνω ποσότητα να κοιμόταν περισσότερη ώρα;

Ασε τρελό πακέτο. Σήμερα του έδωσε ο άντρας μου με το μπιμπερό δικό μου γάλα. Ηδη είχε πιει και μια φορά έξω που βγήκαμε και δε θέλω συνέχεια. Ασε που δεν έχω πια τόσα γάλατα. Εχω αποσύρει πολλά που είχα βγάλει πριν αρχίσω διατροφή!:( Επίσης σήμερα παρόλο που ήπιε 180μλ δεν ηρεμούσε και ήπιε και απο μένα δυο γουλίτσες και κοιμήθηκε. Αντε να δούμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας τσουπρες!!!!Ευακι μου χαιρομαι που ειστε καλα!Στον μεγαλο ειχα ξεκινησει μολις κλεισαμε τον πεμπτο,δηλ σε δυο βδομαδες μετα τον μπεμπη!Παντως ειναι πολοι οι γιατροι που ξεκινανε κρεμουλες απο οταν κλεινει το μωρο τον τεταρτο μηνα και μπαινει στο πεμπτο!Αντηλιακο μετα τους 6 και μπανιο στη θαλασσα το ιδιο!

Μαρακι κι εγω δε πιστευω να εχει κατι η μπουμπου σου!Σε πολλα μωρακια πεφτουν τα μαλλακια τους...εμεις επειδη δεν ειχαμε στην αρχη δεν ειχαμε και μαλλια να πεσουν!:)

Βρε Λορετα....προς τι ολες αυτε οι εξετασεις;;;για γοπ...για το τσουτσουνι....νομιζω ειναι νωρις...εμενα η δικια μου ειπε μεχρι τον χρονο δε το πειραζουμε,στο χρονο πανω θα το ανοιξει αυτη....ο αλλος που ειχα στον μεγαλο μου...μου ειχε πει να του το κατεβαζω..αλλα...τελικα τη φιμωση δε τη γλιτωσαμε...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τι να πω γμτ... αλλά και αυτό το 2ώρο ξύπνημα είναι πολύ ζόρικο... ούτε νεογέννητο και το δικό σου!! :D:D Μάλλον δεν θα χορταίνει μωρέ, γι'αυτό τρώει τόσο πολύ και συχνά.... τροφές πότε σας είπε ο γιατρός ότι θα ξεκινήσετε;;

Εντωμεταξύ άσχετο αλλά έχω μπερδευτεί.. όσες αρχίσατε τις στερεές τροφές, συνεχίζετε την αποστείρωση στα μπιμπερό;

PCqNp2.png

Ελενάκι πως πήγε το ρυζάλευρο το απόγευμα;; Να σου πω...δεν είναι πολύ την ίδια μέρα να του ξεκινήσεις και φρούτο και ρυζάλευρο;; Νόμζα ότι τα πάνε σιγά σιγά αυτά..!!

Για πες, αποστείρωση συνεχίζεις;;

Λορέττα μου όντως γιατί θα κάνεις εξέταση για ΓΟΠ;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Λιγο δινω χριστινακι!50 ml νερο το ρυζαλευρο και απο ενα τεταρτο τα φρουτακια!Δε ξερω και στον μεγαλο μαζι τα ξεκινησα.....

Καλα πηγαμε....οχι οτι περιμενα κατι αλλο απο τον μπουλουκο μου....με εβγαλε ασπροπροσωπη!! :) :) :)

Εσεις ποτε ξεκινατε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμένα μου είπε ότι θα ξεκινήσουμε από 5,5 μηνών σιγά σιγά...τώρα θα δω τι θα μου πει και σε 2 εβδομάδες που θα πάμε για το επόμενο εμβόλιο!

Αποστείρωση συνεχίζεις στα μπιμπερό;;

PCqNp2.png

αποστειρωση ναι,για δυο βδομαδες ακομα..αν....και δε βρισκω το λογο......ουτως ή αλλως ολα τα παινιδακια του τα βαζει συνεχεια μεσα στο στομα...χωρις τα χερια του και τωρα το κουταλι....τεσπα.......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και εμένα βάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο στόμα!!! Και όταν την κρατάω στα χέρια, βάζει συνέχεια το μπράτσο μου, καρπό, δάχτυλα και γενικά ότι βρει στο στόμα και αρχίζει τρελό πιπίλισμα.... Εκεί δε που φρικάρω είναι όταν της πιάνουν τα χέρια διάφοροι και μετά την βλέπω να βάζει όοοολη τη μπουνίτσα στο στόμα... αλλά τι να κάνεις; Να γίνεις και υστερική;; Οπότε προσπαθώ να το δω χαλαράαααα.......

Αποστείρωση εμένα η γιατρός μου είχε πει να την κόψω αλλά εγώ τη συνέχιζα επειδή με τρομάξατε που όλες τη συνεχίζατε.. μου φαίνεται όμως ότι θα το σταματήσω σε 2-3 ημέρες γιατί την βαριέμαι ΠΟΛΎΥΥΥΥ... (όπως επίσης και το πλύσιμο των μπουκαλιών...):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

μαρζαβακι και σε μας πεσανε ολα τα πλαινα και εγινε λειο εκει που ακουμπαει δεν ειναι τιποτα αλλαζει το πρωτο του μαλλακι.εξετασεις σας εστειλε να κανετε επειδη του επεσαν τα μαλλακια?σχεδον σε ολα δεν πεφτουν τα πρωτα?ευχομαι να της περασει συντομα και το προβληματακι με την παλλινδρομηση

χριστινακι εμας μας ειπε ξεκινωντας τις στερεες τροφες σταματαμε την αποστειρωση και το νερο που θα χρησιμοποιουμε να ειναι απλα τοσο ζεστο οσο χρειαζεται για να διαλυθει το γαλα ή η κρεμα.

ποιο ρυζαλευρο χρησιμοποιειται οσες το εχετε ξεκινησει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...