Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια εδω εχει τελειο μουντο καιρο και πολυ μου αρεσει..εμεις κοιμηθηκαμε απο τις 1,30μεχρι της 4παρα οπου γκρινιαξαμε γιατι θελαμε να αλλξουμε πλευρο και ξυπνησα 6η ωρα φαγαμε καναμε κακα αλλαξαμε πανα και παλι νανι μεχρι της 10,30...το προβλημα μου ομως ειναι η μαρια ρε κοριτσια ξυπναει συνεχεια χτες ξυπνησε 4φορες και τσιριζε χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο..καθε βραδυ το κανει αυτο εδω και 4-5μηνες..:-(:mad:

αννια μου υπομονη μεχρι τα παιδακια να πανε 2 ετων ετσι ειναι εχουν τα πανω τους και τα κατω τους θα δεις μολις παει 2 θα αλλαξει τελειος θα ειναι παιδακι πια οχι μωρο.

η γνωμη μου ειναι (χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι σωστη )να μην την αφησετε τωρα ειναι δυσκολη περιοδος κια γι αυτην.και ζηλιτσες καιη μανουλα κουρασμενη και δεν εχει πολλη \ορεξη να παιξει με το μαρακι και εχει το μπεμπη ολη μερα ααγκαλιτσα........

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταρακι εχει κλεισει τα 2 η μικρη..αυτο το κανει πολυ καιρο τωρα απο εγκυος που ημουν ακομα...

οσο για τα κιλα που λετε εγω εχασα τα 10και θελω να χασω αλλα 5 απο τα 20 που πηρα..

:-D

mammycool ελπίζω να είναι απο υπερπαραγωγή και οχι από αλλεργία... θα δίνω δύο φορές το ίδιο στήθος. Δεν έχει πάντα πρασινα κακά αλλά τις δύο τελευταίες μέρες έχει περίπου δυο - τρεις φορές μέσα στην μέρα (απο τις 7-8 κενωσεις)

μανιτάρι το επίδομα καισαρικής το παίρνεις απο το ΙΚΑ. Δε ξέρω πόσο είναι γιατι ακόμη δε το πήρα. Χρειάζεσαι

βιβλιάριο ασθενείας

Εξιτήριο

Αποδείξεις κλινικής (και γιατρών κλινικής)

Αποτελέσματα εξετάσεων (αν έγιναν)

Φάρμακα (που σου χορηγήθηκαν στην κλινικη)

Τωρα αν έκανε το παιδί φωτοθεραπέια ή μπήκε σε θερμοκοιτίδα θέλει τα σχετικά έντυπα απο την κλινική

Αν τοποθετήθηκαν υλικά στον ασθενή χρειάζεται πάλι έντυπα της κλινικής

αυτά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλά κάνανε παλιά κ δεν είχανε επισκέψεις μέχρι να σαραντίσουν!Κάτι παραπάνψ ξέραν οι παλιές!!

Μόλις τσακώνομαι με τη μάνα μου γι αυτό το θέμα! Το απόγευμα είναι να έρθει η κουνιάδα μου με τον άντρα της και επιμένει ότι πρέπει να τους ψιλοτραπεζώσω, να ψήσουμε κρεατικά κ.α.! Της λέω αν θες κάντο εσύ, εγώ δεν κάνω τίποτα! Εκείνη τόσα χρόνια μια φορά το τραπέζι δεν μας έχει κάνει κι εγώ με 20 ημερών μωρό και ένα ταλιμπανάκι θα κάθομαι να τρέχω πανικόβλητοι να ετοιμάσω και να μήνει ο άντρας μου στη βεράντα βραδυάτικα? Με την καμία, ένα γλυκό, άντε και να παραγγείλουμε μία πίτσα και τέλος!

Λορέττα κι εγώ πιστεύω ότι θέλει να κινηθούμε και λίγο για να δούμε διαφορά στη ζυγαριά! Άντε να ανοίξει ο καιρός να σουλατσάρουμε με τα καρότσια!

ANgie δεν είναι απαραίτητο να μείνετε μέσα το 40ήμερο! Όπως νιώθετε! Τότε θα έχει φτιάξει και ο καιρός θα είναι άλλα τα δεδομένα!

'Αννια όλα τα παιδάκια περνάνε φάσεις! Νομίζω ότι σίγουρα επηρεάζεται από τον ερχομό του μπέμπη αλλά όχι μόνο αυτό! Αν δεν γκρινιάζει πολύ δοκιμάστε να την αφήσετε και βλέπετε! Αν κλαιει όμως δύσκολα να πετύχει αυτό γιατί θα αναστατωθεί περισσότερο μέσα στη νύχτα και άντε να την πάρει ο ύπνος μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ζουζουνιτσες μου τι μου κανετε?

εμεις ολα τελεια τρωμε καθε δυο ωρες με δυομιση πολυ σπανια τρρεις και να φανταστητε πινουμε και ξενο ομως το καλο στην υποθεση ειναι οτι το βραδυ κοιμομαστε σερι 7-8 ωρες οποτε ας τρωει ολοι μερα δε με πειραζει

αννια μου αν και δεν εχω εμπειρια θα σου πω μια σκεψη που εκανα. ισως απο τοτε που ησουν εγκυος να ειχε αρχισει η ζηλια με το καινουργιο μωρακι και γι αυτο να στο εκανε απο πρινν υπομονη μια φαση ακομα ειναι και θα περασει κι αυτη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μαρινα ξυπναει μια για γαλα μια οτι της εχει φυγει η πιπιλα μια γιατι ειναι κλειστη η πορτα απο το δωματιο και αλλα..και το εχω εξακριβωσει οταν ζηταει γαλα δεν το ζηταειι επειδη πειναει..το κανει παρα πολυ καιρο αυτο και πριν καν της πουμε οτι ειμαι εγκυος και οτι περιμενουμε νινι κλπ κλπ..οποτε δεν τιθετε θεμα ζηλειας...

κ εχω κ την βλαμμενη την πεθερα μου ολο εξυπναδες ελα μωρε κ τι πειραζει κ για καποιο λογο θα ξυπναει..παιδια θελω να την σκυλοβρισω αλλα ευτυχως το κανει ο αντρουλης μου για μενα την καταλαβε ποια ειναι αργησε αλλα εβαλε μυαλο..

Annia τότε μάλλον κάνει ναζάκια η κουκλίτσα σου! Για δοκιμάστε να μην της δώσετε γάλα πείτε π.χ. ότι τέλειωσε και όταν ξημερώσει θα πάτε να πάρετε και δώστε λίγο νερό να δούμε πώς θα αντιδράσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλε ολα τα εχουμε δεν ποιανει τιποτα κ κλαιει τοσο δυνατα που ξυπναει κ τον μπεμπη..τωρα τις νυχτες εχει ανναλαβει να ξυπναει ο αντρας μου μαζι της..χτες ξυπνησε για γαλα της εδωσε το ηπιε και μετα απο ενα τεταρτο ζητουσε παλι:shock:..ειναι πολυ κουραστικο και για αυτο αποφασισαμε αφου δεν κλαιει επειδη την πειραζει κατι θα την αφηνουμε απο εδω και περα οποτε ξυπναει να γκρινιαζει μια δυο τρεις θα ηρεμησει και θα καταλαβει οτι δεν προκειτε να περασει το δικο της..

Kοριτσάρες μου χαίρεται!!!!!!

Πώς είστε?

Εμείς πολύ καλά....

Τώρα θα μαγειρέψω οπότε σας αφήνω νωρίς και θα τα πούμε αργότερα...

πολλά φιλάκια σε όλες σας και στα μπεμπάκια σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...