Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ?ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΣ!!!!!

ΚΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 5#;);););););)

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!!

ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΞΑΠΛΩΤΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ?ΠΙΑΝΕΙ!!!!

ΘΑΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΑΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ω ΝΑΙ!!!

ΑΠΛΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΒΟΛΤΕΣ!!

ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΗΓΑ ΕΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!!!!;);););););););):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΕΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΕΕ?ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!:?:???::?:???:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Α!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Χαλια μαυρο ο καιρος...δε το συζητω...πανε τα σχεδια για ατελειωτες βολτες σημερα...κλαψ....!!!

Λοιπον τα νεα μας!!!Ειμαστε ...εχμ....8 κιλα.....και σημερα φαγαμε τη πρωτη μας φρουτοκρεμα...και γλυφαμε και τα δαχτυλα μας!!!(στη κυριολεξια!!χαχαχαχαχα)Ανοιγε το στομα του με το που εβλεπε το κουταλι,και μολις τα μαζεψα εβαλε τα κλαματα!!!αχ παιδια....πρεπει να αρχισω απο τωρα να παιρνω προσφορες απο πρινου και μποντιλαιν!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!Το απογευμα θα του δωσω και ρυζαλευρο!!!Και αναλογως πως θα παμε,μπορει να αλλαξουμε και γαλα(λογω των ενοχλησεων την ωρα του φαγητου!)

Αυριο παμε Σερρες,βαφτιζουν οι κουμπαροι μας τα διδυμακια τους και θα παμε οικογενειακως!!!Ελπιζω μονο...να μη βρεχει....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας κι απο μενα

εμεις περασαμε ενα τελειο βραδυ οσο για το καιρο χαλια μ αρεσει που ηθελα να παω και για μπανιο αυριο τρομαρα εντωμεταξυ περιμενω περιοδο οπου να ναι θα σκασει. φανταζεστε να εχει ωραιο καιρο αυριο και εγω να εχω περιοδο??? γκρρρρρρρρρρρρρ

εχτες 12,30 σηκωθηκα και εφτιαξα χαλβα ουτε εγκυος τετοιο πραγμα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...χαλβα ε??μμμμ...μια χαρα ο αντρας σου ελενακι 8κιλα??εμεις ειμαστε 6600 ακομα..φρουτοκρεμα σκονη του ξεκινησες η φρουτα??εγω θα του ξεκινησω μηλο αχλαδι σε καμια βδομαδα...τρωμε μονο ρυζαλευρο βανιλια το απογευμα

:-D

Αννια μου!Πως εισαι;Φρουτα οχι σκονη,αχλαδι μπανανα και μισο βερυκοκο....το απογευμα θα του δωσω ρυζαλευρο!

Χαρααααααααααα.....με αυτο το καιρο τι μπανιο ονειρευεσαι εσυ παιδακι μου;;;;;εκτος αν ειναι στη μπανιερα σου! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας κοριτσακια!!!!!!τι κανετε?εγω εγινα ΓΟΥΛΙ οπως σας το ειπα.που ειστε?ολες ξεκουραζεστε?

Α!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ!!!!

ευχαριστω στεγια!

αλλα μαλλον θα κανει το μικρο μου αποκλειστικη χρηση

ο καιρος ειναι οπως ακριβωσ μαρεσει.λατρευω τον χειμωνα.

4ywWp2.png

γεια σου θαλεια μπραβο σας που αρχισατε και μετρατε περισσοτερες ωρες υπνου.ρυζαλευρο δεν εχετε αρχισει?εγω πηγα σημερα και αγορασα της nutricia απο ολες ηταν η δευτερη με τα λιγοτερα λιπαρα και τις λιγοτερες θερμιδες.μου ειπε ο γιατρος να ξεκινησουμε μολις μπει στον 5 δηλαδη απο αυριο.νερακι μας ειπε να του δινουμε μια δυο φορες την ημερα.στην αρχη θα πινει λιγο αλλα χρειαζεται με το που ξεκινησουν οι στερεες τροφες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες μου τι κάνετε?

εμείς εδώ χορό και τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάντως εμείς με το φαγητό δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα!!

ήδη με το που καθόμαστε να φάμε (τρώμε οικογενεακά σχεδόν καθημερινά)αρχίζει ΑΜ ΑΜ !!!Από το ΜΑΜ=ζιζάκι που το λέμε από νωρίς όταν πεινάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

μακαρι να μην εχουμε προβλημα φαγητου.κανενα παιδακι.

εγω εκανα πειραματα απο την προηγουμενη εβδομαδα.στο καπακι του μπιμπερο εβαλα λιγο γαλατακι και του το εδινα με το κουταλακι.στην αρχη μπερδευοτανε κα εγλυφε το κουταλι αλα μετα απο 5 6 κουταλιτσες ανοιξε ενα στομα σαν ντουλαπι.στεγια δεν του δινεις καθολου ξενο ε?

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσιααααα!!!

εχω μερες να μπω, με τετοιο καιρο τα αρπαζα και εβγαινα εξω ολη μερα, λιγοτερη γκρινια ετσι...!!

διαβασα βιαστικα τα νεα σας..

Αννια στενοχωρεθηκα με την απωλεια σου, συντομα ευχομαι να μπεις σε ενα απο τα καφέ του 11...το καταλαβα απο το τικερακι

Ελένη, γιατι φαγητο τοσο νωρις? πρωτη φορα ακουω για φρουτο στους 4.5 μηνες και ρυζαλευρο.... Και με τον μεγαλο ετσι ειχες κανει??

Εμεις κανονικα στους 6 φρουτο, ελπιζω να μου βγει πιο φαγανη η κυρια, ο μεγαλος δεν ετρωγε σχεδον τπτ μεχρι ενος ετους κοντα...

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε, αλλε μερες πιο ευκολα, αλλες πιο δυσκολα...αναλογα τα κεφια των μικρων μας;);)

.μου ειπε ο γιατρος να ξεκινησουμε μολις μπει στον 5 δηλαδη απο αυριο.νερακι μας ειπε να του δινουμε μια δυο φορες την ημερα.στην αρχη θα πινει λιγο αλλα χρειαζεται με το που ξεκινησουν οι στερεες τροφες

χαιρετε χαιρετε

αυριο στο τεταρτο δε μπαινετε????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ναι χαρουλα!!!!!!απο αυριο 4 μηνων.σε λιγο θα σου ερθει ενα πμ μην γελασεις πολυ

ευακι τι κανετε.πολυ καιρο εχω να σε συναντησω.και μενα ο γιατρος μου ειπε να ξεκινησουμε ρυζαλευρο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...