Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 120 ΕΥΡΩ.ΠΑΩ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΩΝΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΝΟ ΧΑΖΕΥΑ ΚΑΙ ΦΓΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ.ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ,ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ,

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ?ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20.ΜΗΠΩΣ........?

ΑΝΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΙ ΟΛΑΣ.ΓΟΥΛΙ.....

4ywWp2.png

Philadelphia Ειρηνάκι!!! Άντε ρε, αν ο διαγωνισμός είχε ερωτήσεις δε θα κέρδιζες,:tongue::tongue::tongue::tongue:!

Λορέττα για να είμαι ειλικρινής μάλλον το έχουμε ανάγκη-ειδικά εγώ- να μείνουμε λίγο χωρίς παιδιά, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα τόσο με πιάνει μελαγχολία και δε θέλω να πάω :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Philadelphia Ειρηνάκι!!! Άντε ρε, αν ο διαγωνισμός είχε ερωτήσεις δε θα κέρδιζες,:tongue::tongue::tongue::tongue:!

Λορέττα για να είμαι ειλικρινής μάλλον το έχουμε ανάγκη-ειδικά εγώ- να μείνουμε λίγο χωρίς παιδιά, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα τόσο με πιάνει μελαγχολία και δε θέλω να πάω :(

ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΙΑ Η ΛΑΡΙΣΣΑ.ΣΕ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ .

4ywWp2.png

μαρινακι μια απο τα ιδια εμεις σκοτωνομαστε γιατι η μαμα μου μενει απο κατω...οσοι μενουν με μαμα πεθερα στα 50 μετρα ..ξερουν..αντε καλα να περασετε στο γαμο και κοιταξε να ξεχαστεις λιγο και να γινεις κουκλα..α πιες κι ενα ποτηρακι κρασι και για μας εδω

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Kαλημερούδια κορίτσια! Τι καιρός και αυτός σήμερα εε;

μαρινακι μια απο τα ιδια εμεις σκοτωνομαστε γιατι η μαμα μου μενει απο κατω...οσοι μενουν με μαμα πεθερα στα 50 μετρα ..ξερουν..αντε καλα να περασετε στο γαμο και κοιταξε να ξεχαστεις λιγο και να γινεις κουκλα..α πιες κι ενα ποτηρακι κρασι και για μας εδω

Σόφη μου γι'αυτό εγώ είμαι της άποψης καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι παρά κοντά και σκοτωμένοι! :wink:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...