Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!!!!!

κελι να τα εκατοστησετε αγαπημενοι και παντα ερωτευμενοι.

αννια μακαιρι να μην χρειαστεις αποξεση.κοιτα να προσεξετε σιγουρα ενα 4μηνο νομιζω δεν κανει μετα απο αποβολλη νωριτερα.δεν ξερω..... εγω ειχα κανει αποξεση δεν ξερω αν γι αυτο μου ειπε να μην μεινω εγκυος πριν το 4 μηνο

λορετταααααααααααα!!!!!!!!!!! που εισαι?ο αντρας σου δεν ειναι φαρμακοποιος?ρωτησε τον αν αποσυρανε το ροταριξ.εσεις το κανατε?

πολλα πολλα φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες.

η ιοασμα τι εχει γινει ρε παιδια?μας ξεχασε τελειως ε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Κέλι μου να ειστε πάντα ερωτευμένοι και αγαπημένοι!!!

Το ροταρίξ ειναι σε έλλειψη και μαλλον ετοιμάζονται να το αποσύρουν. Εμείς θα κάνουμε ενα άλλο... να σας πω την αλήθεια παιδιά τα εμβόλια τα παρακολουθεί ο άντρας μου, εγώ δε ξέρω τι μου γίνεται. Ουτε ξέρω τι έχει κάνει το παιδί.!

Ντροπήηηη

Μου ήρθανε κάτι κουπόνια λιμπερο. Τα θέλει κανείς????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

μα νΑ εχω ανοιχτο ολη μερα το απ αυτο μου και να μην προλαβαινω να γραψω κατιτιςς....ειδικα το πρωι.εμ βεβαια αφου σαν τη στεγια κι εγω ξυπναω-με 10 10.30 μια χαρα μετα που να προλαβεις να κανεις καμια δουλεια,φαι,βολτεςς κοπροσκυλο παιδι μου κανονικο..σημερα ημουν βενιζελου βολτα με τον μεγαλο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μα αυτο το πραμα να μην προλαβαινω καμια....σνιφ αρχισε να μου τη δινει!!!(γκρινιαρης απο το στρουμφοχωριο) κελακοοοοοοοο να ζησετε και να τα εκατοστησετεεεε με πολλη αγαπη κι οχι ετσι να στε για να στε

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοριτσια μου καλησπερα.επιτελους με συνδεσανε.κελακο μου να ζησετε και να ειστε παντα μαζι και αγαπημενοι.σοφακι τι κανεις?μια χαρα σε βρισκω με τις βολτες!!!!και εμεις μια απο τα ιδια απλως ξυπναμε στις 9

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τι εγινε κοριτσια πολυ νεκρα εχει πεσει.....Ευχαριστω πολυ για τις ευχες...............Σοφακι υπαρχει πολυ αγαπηηηηηηηηηηηη,και ειμαι ερωτευμενη μαζι του οπως την πρωτη μερα που τον γνωρισα...Δεν ξερω βρε παιδια τελικα το 4ο μας εκανε ποοοολυ καλο......

Στελλιτσα τι εγινε βγηκαν τα αποτελεσματα;Πως εισαι;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κέλη μου σήμερα σε θαυμάζω περισσότερο από κάθε άλλη μέρα γιατί συνειδητοποιώ ότι με 4 παιδιά και με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται, δεν ξεχνάς τον αντρούλη σου και κυρίως δηλώνεις ερωτευμένη με εφηβικό ενθουσιασμό μετά από τόσα χρόνια! Συγχαρητήρια! Εμείς με 2 παιδιά και τις ισορροπίες μας σαν ζευγάρι δεν τις βρήκαμε ακόμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΜΕΙς ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩς ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ..ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΑΜΕ 200Ε..ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΕΧΩ ΚΑ ΠΑΡΕΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ..ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ..

:-D

Λορέττα μου θα παμε χωρίς παιδιά και ο Θεός βοηθός!

Άννια μου χαίρομαι που ξεχνιέσαι και περνάς καλά! Χαλάλι τα 200ευράκια αν σε έκανε να νιώσεις και ελάχιστα καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...