Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α ωραία...μου κάνατε την καρδιά περιβόλι!!!! (φοβερή εκφραση?)

και δε μπορώ χωρίς υπνο...ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩ

παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι. Εγώ δεν αντέχω εδώ. Το σπιτι μου ειναι φούρνος, η πολυ άδεια... βέβαια ο γιωργάκης δεν έχει και πολύ άδεια, μια βδομάδα και πολύ μας είναι και κανα-δυο τριήμερα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρινάκι σωστή σε βρίσκω με την κυρία που θα προσέχει το μωρό....αααχχχ θέλω και γω μια να τον κρατάει και να κοιμάααααμαι...

Κέλι τι να σου πω, πιστεύω οτι θα ειναι λίγο δύσκολες οι κότες. Ασε που θες και κόκκορα (απαραιτητη προυπόθεση τεκνοποίησης) ο οποίος θα σας ξυπνάει απο τις 5!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ρε παιδια μην με κοροιδεψετε αλλα σκεφτομαι να βαλω κοτες στον κηπο να τρωνε κατι αγνο τα παιδια αλλα σκεφτομαι ποιος θα τις καθαριζει;θελουν δουλεια κι αυτες.

λοιπον

ειχα κοτουλες το πρωτο που πρεπει να δεις ειναι μην εχουν αλεργια.

ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ και τα πιτσιρικια τισ επιαναν κι εγω φρικαρα......ασε που τα παπουτσια και τα ρουχα ηταν μεσα στα κακα μπλιχ χαλια(ο αντρας μου δεν το εβρισκε σιχαμερογιατι παντα ειχαν εγω ομως ουτα τα ρουχα μεσα στο πλυντηριο δεν ηθελΑ να τα βαλω.

τελικα τις στειλα στον πεθερο μου και πανε τα παιδια 1-2 φορες την εβδομαδα και περνουν τα αυγα απο τον παππου:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

α ωραία...μου κάνατε την καρδιά περιβόλι!!!! (φοβερή εκφραση?)

και δε μπορώ χωρίς υπνο...ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩ

παιδιά κάτι πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι. Εγώ δεν αντέχω εδώ. Το σπιτι μου ειναι φούρνος, η πολυ άδεια... βέβαια ο γιωργάκης δεν έχει και πολύ άδεια, μια βδομάδα και πολύ μας είναι και κανα-δυο τριήμερα!!!!

λορεττακι υπαρχει και καλο στην υποθεση:P

τα υπολοιπα παιδακια θα σου φαινονται παιχνιδακ:-D:grin:ι

izE6p2.png?S6UQkQqM

λοιπον

ειχα κοτουλες το πρωτο που πρεπει να δεις ειναι μην εχουν αλεργια.

ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ και τα πιτσιρικια τισ επιαναν κι εγω φρικαρα......ασε που τα παπουτσια και τα ρουχα ηταν μεσα στα κακα μπλιχ χαλια(ο αντρας μου δεν το εβρισκε σιχαμερογιατι παντα ειχαν εγω ομως ουτα τα ρουχα μεσα στο πλυντηριο δεν ηθελΑ να τα βαλω.

τελικα τις στειλα στον πεθερο μου και πανε τα παιδια 1-2 φορες την εβδομαδα και περνουν τα αυγα απο τον παππου:mrgreen:

Ασ'τοοοοοο καλε κουραστηκα και σιχαθηκα απο τωρα..Και η κυρια Ειρηνη στο χωριο μια χαρα αυγα εχει.... 000203FC.gif

sig.asp?img=ad1

Y0zHp2.png?OgArctsO

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..

:-D

Διαφημίσεις

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..

πολύ θετικό αυτό άννια μου! εσύ πως εισαι? καλύτερα ψυχολογικά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Άννια μου μακάρι να μη χρειαστείς απόξεση! Με τα παιδάκια σου τουλάχιστον δε θα προλαβαίνεις να το πολυσκεφτείς!

Κελάκο να τα εκατοστήσετε πάντα ευτυχισμένη κοριτσάκι μου!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω, ξύπνια από τις 3, όοοοοχι με τη μπουμπού με το γιο μου που έσκασε στους εμετούς! Πανέμορφα, πάω να την πέσω, το απόγευμα έχω κούρα ομορφιάς (τρομάρα μου πού να κρύψω το μαύρο κύκλο) γιατί αύριο έχουμε γάμο επαρχία και θα γυρίσουμε Κυριακή! Αν δεν καταφέρω να ξαναμπω να είστε καλά όλες και κυρίως τα παιδάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αννια μου σου ευχομαι κι εγω να μην χρειαστεις αποξεση,καλο κουραγιο.

Μαρινακι ευχαριστω πολυ και περαστικα για αλλη μια φορα,και καλα να περασετε.

Λορετακι το μανιταρακι θελει και 4ο,εχει βαλθει να με περασει.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...