Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημερούδια!!

Λορέττάκι υπομονή!!! Εμένα πάντως όταν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί έχει την χειρότερη γκρίνια!!! ¨Οπως εδώ και μια ώρα που νύσταζε, αλλά δεν κοιμόταν και ποτάααμι το δάκρυ... ευτυχώς τώρα επιτέλους αποκοιμήθηκε!

Εμένα με τις διακοπές η απορία μου είναι τι κάνουμε το μωρό στην παραλία; Δηλαδή που το βάζουμε να κάθεται;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!

Λορέττάκι υπομονή!!! Εμένα πάντως όταν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί έχει την χειρότερη γκρίνια!!! ¨Οπως εδώ και μια ώρα που νύσταζε, αλλά δεν κοιμόταν και ποτάααμι το δάκρυ... ευτυχώς τώρα επιτέλους αποκοιμήθηκε!

Εμένα με τις διακοπές η απορία μου είναι τι κάνουμε το μωρό στην παραλία; Δηλαδή που το βάζουμε να κάθεται;

και γω έχω πολλές απορίες!!!! μου φαίνεται λίγο βουνό όλο αυτό. Εδώ σπίτι και δεν ησυχάζει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ε στο εξοχικό θα πηγαίνουμε κανένα σαββατοκύριακο. Αλλά φαντάζομαι οτι θα πάμε και κάπου οι 3 μας. Θέλω στο αντιγόνη αλλά σιγά μη βρούμε! Εσείς ποσες μέρες θα πάτε? είναι δύσκολα με ενα μωρό? Θα κοιμάται άραγε η θα μας διώξουν?

Exω μια αισοδοξια οτι ολα θα μας ερθουν πολυ βολικα στις διακοπες θα περασουμε πολυ καλα,και δε θα κουραστουμε καθολου........ασχετο που μεχρι περσι με ΕΝΑ παιδι ξεπατωνομασταν....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα χριστινακι!Μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν μεγαλωσει τα πιτσινια μπορει καννα καθονται!Οποτε φανταζομαι...θα τη βγαλουν...στη ψαθα!!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Exω μια αισοδοξια οτι ολα θα μας ερθουν πολυ βολικα στις διακοπες θα περασουμε πολυ καλα,και δε θα κουραστουμε καθολου........ασχετο που μεχρι περσι με ΕΝΑ παιδι ξεπατωνομασταν....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα χριστινακι!Μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν μεγαλωσει τα πιτσινια μπορει καννα καθονται!Οποτε φανταζομαι...θα τη βγαλουν...στη ψαθα!!:tongue::tongue::tongue:

αχαααα αντε να δουμε πως θα πάει...χριστινα εσεις θα πατε πουθενά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εμείς είχαμε κλείσει σε ένα τέεεελειο στην Ιθάκη... σπιτάκι ιδιωτικό πολύ όμορφο.. αλλά μετά μάθαμε ότι δεν έχει παιδίατρο το νησι και έτσι το ακυρώσαμε.. και από τότε το ψάχνουμε... μπορεί να πάμε καμιά Κρήτη που έχει αμμουδιές και ζεστή θάλασσα για τα πρώτα πλατσουρίσματα του μπεμπακίου αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε κλείσει σε ένα τέεεελειο στην Ιθάκη... σπιτάκι ιδιωτικό πολύ όμορφο.. αλλά μετά μάθαμε ότι δεν έχει παιδίατρο το νησι και έτσι το ακυρώσαμε.. και από τότε το ψάχνουμε... μπορεί να πάμε καμιά Κρήτη που έχει αμμουδιές και ζεστή θάλασσα για τα πρώτα πλατσουρίσματα του μπεμπακίου αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα!

Ααααα μεγάλη εξόρμηση δηλαδή. Με αεροπλάνο? λες να το τολμήσω και γω?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ειμαι ελεινη μολις εφαγα ενα πακετο φρυγανιες με τυροσαλατα και παριζακι πρωινιατικο απαππαπαπαπα ατιμη περιοδος

εμεις διακοπες γιοκ φετος 80% μπορει για 3-4 μερες αλλα δεν ειναι σιγουρο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Δεν ξέρω αν θα πάμε με αεροπλάνο.. δηλαδή πολύ θα το ήθελα γιατί το βαριέμαι τρελά το καράβι τόσες ώρες, απλά από την άλλη σκέφτομαι μήπως θα είναι πιο εύκολο να 'φορτώσουμε' το αυτοκίνητο από εδώ και να μην έχουμε τρελό κουβάλημα στο αεροδρόμιο!!

Πάντως για τόσο λίγη ώρα πτήσης το αεροπλάνο πιστεύω ότι θα είναι πολύ εύκολο... ούτε που θα προλάβουν να βαρεθούν τα μικρούλια!

PCqNp2.png

λορεττα θα συμφωνησω με την κελι

ο μεγαλος μου ακομα και τωρα τελευταιοσ παει για υπνο πρωτος σηκωνετε απλα παρτο αποφαση.ειναι στο παιδι.

χαρουλα εγω για πρωινο κονσερβα τονο με καλαμποκι,και θα ηθελα να συμπληρωσω οτι με αυτο που παθαμε με την μανα ολοι εχασαν κιλα απο την στεναχωρια εκτος απο εμενα τιποτα δεν με σταματαει πια :mrgreen:

οσο για την θαλασα εχω καπαρωση 1 αλλοδαπη να την περνω μαζι μου να ασχολειτε με την μπουμπου οσο εγω θα μαζευω τους μεγαλους.

κελι παλι στο φεισ εισαι????????????/

izE6p2.png?S6UQkQqM

Εμεις Λορετα επειχηρησαμε να παμε διακοπες προπερσι που ηταν η τριτη 1 ετους και μας βγηκε ξινο.Πολυ γκρινια.τα αλλα ηθελαν πισινα οποτε πηγαινε η ο αντρας μου η εγω και ο αλλος εμενε με το μωρο.Ασ'τα.περισυ δεν πηγαμε γιατι μου ειχε βγει θετικο το παπ α και ειμασταν χαλια και σε αναμονη της εξετασεις και μετα των αποτελεσματων,οποτε εφυγε το καλοκαιρι και να μην ξαναρθει δηλαδη.Φετος δεν εχουμε κανονισει κατι ακομα,παντως κατι με τα κουπονια του εοτ θα κανονισω.Εν το μεταξυ εχουμε και ενα τροχοσπιτο οποτε ισως το αξιοποιουσαμε επιτελους.Αλλα γενικα δεν καιγομαι γιατι εχω και την θαλασσιτσα μολις στα 500 μ.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

κελσκο εχεις επετειο σημερα ?

να τα εκατοστησετε και γρηγορα με ενα νεο μωρακι στην αγκαλια:P

και σε παρακαλω να μεταφερεισ την ευχη μου επιλεξη

και στον αντρα σου:mrgreen::mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΧΑχαχαχα,οχι απλα το εχω συνεχεια ανοιχτο βρε.

ετσι κι εμενα ζομπι αυτο το παιδι.Αφου εχει τυχει και φορες που με εχει παρει ο υπνος και με ξυπναει το παιδι,:mrgreen:

εγω παλι ευχαριστω τον θεο που μου το εστειλε πρωτο γιατι δεν νομιζω οτι θα ειχα το κουραγιο να το μεγαλωσω εαν ηταν δευτερο η τριτο

θυμαμαι οτι οοοοοοοοταν τελικα αποφασιζε να κοιμηθη ετρεχα πανικοβλητη να κοιμηθω κι εγω γιατι με μιση ωρα υπνο εμενε ξυπνιος οχταωρο μετα.απαπα ουτε να τα θυμαμαι δεν μπορω μου ερχετε νυστα

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελσκο εχεις επετειο σημερα ?

να τα εκατοστησετε και γρηγορα με ενα νεο μωρακι στην αγκαλια:P

και σε παρακαλω να μεταφερεισ την ευχη μου επιλεξη

και στον αντρα σου:mrgreen::mrgreen:

Μανιταρακι μου γλυκο σ'ευχαριστω που το θυμηθηκες..Ναι ναι εχω επετειο 10 χρονια παντρεμενη παρακαλω..:D

Τελος ,το καρδιακο επεισοδιο δεν το γλιτωνει ο δολιος:mrgreen:

Συνεχεια μου λεει οτι δεν παω καλα.Ευχαριστως παντως εκανα αλλο ενα,ααααχχχχχ.

Y0zHp2.png?OgArctsO

εγω παλι ευχαριστω τον θεο που μου το εστειλε πρωτο γιατι δεν νομιζω οτι θα ειχα το κουραγιο να το μεγαλωσω εαν ηταν δευτερο η τριτο

θυμαμαι οτι οοοοοοοοταν τελικα αποφασιζε να κοιμηθη ετρεχα πανικοβλητη να κοιμηθω κι εγω γιατι με μιση ωρα υπνο εμενε ξυπνιος οχταωρο μετα.απαπα ουτε να τα θυμαμαι δεν μπορω μου ερχετε νυστα

Κι εγωωωω το ιδιο,θα ειχα φρικαρει,ευτυχως που ηταν 1ο.Βεβαια και το τριτο το βραδυ ηταν γκρινιαρα και κοιμομουν 3-4 ωρες ολη μερα αλλα δεν ηταν ταυτοχρονα και θηριο οπως η 1η.οποτε αντεχα περισσοτερο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...