Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αμαν πια,με ολο το σχολειο θα πινεις καφε;καθε μερα και με αλλες μαμαδες εισαι....:tongue:

Τωωωωρα,απο τις 8 ειναι σχολειο.....Κακομοιρα μου,τωρα που θα κελισουν να δω τι θα κανουμε;εκτος του οτι θα γινεται χαμος δεν θα με αφηνουν και να κατσω.Θα βαλουμε νουμερα με σειρα προτεραιοτητας.:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κελακο εσυ μιλας;;;;;που απο τοτε που γραφτηκες στο φεις ξεχασες το κωδικο σου στο παρεντς;;;;;;;;;;;;;ε;;;;;;;;;;;;; :) :) :) :)

Οντως...οταν κλεισουν τα σχολεια θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερούδια!!!

εμείς δε κοιμόμαστε με τιποτα ουτε μερα ουτε νύχτα πια! Το έχω πάρει απόφαση. Η ζωή μου θα ειναι μια συνεχόμενη μέρα όπως στην Ανταρκτική. Θα τρέχω σαν την τρελή στους δρόμους με μαύρους κύκλους και ένα καροτσάκι! Θα ξαπλώνω για λίγο στα παγκάκια να ξεκουράσω το ταλαιπωρο κορμί μου και μετά παλι τρέξιμο.

Το παιδί απλα ΔΕ ΝΥΣΤΆΖΕΙ...και το βράδυ ξυπνάει όπως οταν ηταν 20ημερών!!!!

ααααα δε θα μεγαλώσει, δε θα παει σχολείο... θα μου λέει "μαμάκα άσε με να κοιμηθώ ακόμη 5 λεπτάκια..." αλλά εγώ δε θα τον αφήνω...μπουαααααααα!!!!!!!!

Τι μου κάνετε εσείς? εγώ κατα τα άλλα μια χαρά!

Ελενακι οταν ερχονται οι γειτόνισσες ο μικρός τι κάνει? Εγώ γιατι δεν έχω γειτόνισσες να πω μια κουβέντα! ευτυχώς εχω εσας!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα!!!!

Επιτέλους αδιαθέτησα!!!! Μετά από 1 χρόνο, 1 μήνα και 14 ημέρες! Άντε να ξεφουσκώσω και να στρώσουν και τα νεύρα που είχαν γίνει κρόσια!!!!!

Χαρά την έφαγες την τούμπα σου! Ευτυχώς που δεν χτύπησε ο μικρούλης σας! Έφαγα και εγώ την τούμπα μου σήμερα... Πήγα να κατεβάσω την κούτα με τα καλοκαιρινά παπούτσια από το πατάρι και έπεσα μαζί με την κούτα, ευτυχώς όχι από πάνω-πάνω αλλά από το δεύτερο σκαλί... πονάει ο κ@&^ς μου!!!! Ευτυχώς που είχε τα φυσικά του μαξιλαράκια....

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα........δεν φταιω εγω,εσεις φταιτε.Ανοιξε φεις και ανοιξε φεις,οριστε ανοιξα.....:tongue::mrgreen:εεεεεεεεε καινουριο κοσκινακι μου.....................

Ασ'τα,κι οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να τους πηγαινω και για μπανιο απελπισια μου ερχεται......:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λορετακι χωρις να θελω να σε απογοητευσω......αλλα θα το κανω....:mrgreen:...ετσι θα μεινει το παιδι για παντα....:)Κι εμενα το πρωτο ετσι ηταν και ακομα την παρακαλαμε για να παει για υπνο.χιχιχιχ

Επισης ουτε εγω εχω γειτονισσες:(Ειναι ολοι ηλικιωμενοι,2-3 δηλαδη γιατι ειμαι και στην ερημια...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λορετα, εδω γυρω εχω πολλες γειτονισες με τις οποιες κανω παρεα(καθότι ειμαι και πολυ κοινωνικος ανθρωπος...μπουαααααα χαχαχαχα)Αλλα και με μαμαδες συμμαθητων του μεγαλου μου!Το νηπιαγωγειο ειναι απεναντι απο το σπιτι μου κι ετσι βολευει! ;)

Οσο για τον υπνο...τι να πω λορετακι μου.....απλα...μπορω να σε φανταστω....και η αληθεια ειναι οτι αυτη η εικονα....με κανει...να....ξεκαρδιζομαιχαχαχαχαχαχαχα(συγνωμη κι ολας...αλλα ησουν πολυ περιγραφικη!!! :) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και επισης να σας πω οτι κλεισαμε διακοπες Θασο,σε ενα hotel με στουντιος και διαμερισματα στη Χρυση ακτη...ελπιζω να ειναι καλα!!!Αντε καλο καλοκαιρι σε ολες μας....πως θα περασει ο καιροοοοοοοοοοοος;;;;;;;;;;;;ομως.....δε θελω να περασει γιατι μετα σε δυο μηνες θα γυρνα στη δουλεια....ωωωχωωωωχωωωωωωωωωωχ!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Λορέτα κουράγιο!!! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη στέρηση ύπνου!! Αφού είναι και τακτική βασανιστηρίων!!! Προτείνω όταν μεγαλώσει να του κάνεις το ίδιο για να πάρεις το αίμα σου πίσω :-) :-) :-)

Πάντως και ο δικός μας χθες, μέχρι τις 00:30 ήταν όλο γέλια και παιχνίδια!! Μετά, απότομα, έκλεισε διακόπτη και νάνι...

αχ Θάλεια μου τι βασανιστήριο, οντως...και εκει που βλέπω και κάτι ωραία ονειρα, τσουπ ξυπνάει...

ελενάκι και μεις πρέπει να κλεισουμε διακοπες. Αλλά ο άντρας μου τ'αφήνει λίγο για τελευταία στιγμή. Φέτος μας βλέπω μόνο χαλκιδική.

Κέλι εσεις πάτε διακοπες οοοοολοι μαζί? που? σε νησάκια?

Κορίτσια και γω παραλίγο να πεσω χθες και μάλιστα με το καρότσι!!!!! τελικά τη γλίτωσα με μια μελανιά στα υπέροχα πόδια μου:lol:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχαχαχα!!καλα...η μερα της τουμπας ηταν χτες;;;;χαχαχαχαχαχα!!Λορετα που; στο εξοχικο;

ε στο εξοχικό θα πηγαίνουμε κανένα σαββατοκύριακο. Αλλά φαντάζομαι οτι θα πάμε και κάπου οι 3 μας. Θέλω στο αντιγόνη αλλά σιγά μη βρούμε! Εσείς ποσες μέρες θα πάτε? είναι δύσκολα με ενα μωρό? Θα κοιμάται άραγε η θα μας διώξουν?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...