Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννια συμπάσχουμε!!! Πώς νιώθεις αλήθεια εσύ?

Νουνού μου εμένα θηλάζει μόνο 6 φορές τη μέρα πια! Ουφφφφ αυτό το κορίτσι! Όσο για τον μικρό, δε θα το πιστέψετε αλλά τον βάζαμε από 7,5 μηνών στο γιογιό και έκανε τα κακά του εκεί και τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε την πάνα αφού έχει πολύ καιρό που κάνει και τα τσίσα του όποτε τον βάζω το θέμα είναι ότι ακόμα δε μιλάει βέβαια οπότε αυτό μας δυσκολεύει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα,καλημερα.Μανιταρακι οπως καταλαβες πρωτα διαλεξα συμπεθερα και μετα γαμπρο...χαχαχαχα....Αλλα η αληθεια ειναι αυτη,οταν της το ειπα δεν ειπε κουβεντα το καλο μου μανιταρακι.....:):)

Ειρηνακι ρωτησα για το ροτατεκ και ροταριξ,δεν εχει απαγορευτει κανενα,ειναι ακριβως το ιδιο εμβολιο απλα διαφορετικη μαρκα.;)

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα

μαρινακι να μην ανχωθεις ομωσ μηπως να προσπαθησεις να κανεις 1 γευμα παραπανω?

δεν ειναι και λιγα τα κιλακια τησ για αποκλιστικο θηλασμο μια χαρα ειναι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

που εξαφανιστηκατε καλε??/??/????

χαρουλα ευτιχος που δεν επαθε κατι το μωρο παναγια μου κι εγω τρεμω .

ειρηνη εχθες θα πηγαινες παιδιατρο ?

κοριτσια αυτο το γατακι μαλλον θα ειναι φαρσα δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος να διωξει τα παιδια για να κρατησει τα ζωα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα και απο μεναααααααααααα

τι μου κανετε?? παρασκευη σημερις και εχουμε δουλειες γιατι σκ εκτος απο μαγειρεμα τιποτα οποτε θα μπαινοβγαινω

μανιταρι που εισαιιιιιιιιιιιι?????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Χαρουλα...πως εισαι σημερα;ελπιζω να μη πονας τοσο πολυ...!Μανιταρακι μου,εσεις πως ειστε;;;

Κελακοοοοοοοοοο!!!τα στειλε τα βλασταρια σου σχολειο;;; :)

Εγω εδω,μολις εφυγαν οι γειτονισες αφου ειπιαμε το καφεδακι μας :) τωρα πρεπει σκουπισμα σφουγγαρισμα και να φτιαξω τη τσαντουλα του μικρου γιατι θα παω στους γονεις μου μια βολτα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εγω να δεις πως τρομαξα αλλα ποναω πολυ κι ολο εκει χτυπαω

εχει τιποτα να δουμεεεεεεεεε

αυτη η συμπεθερα παλι καφεδιαζειιιιιιιιιιιι???????/

Ηρθα μαρηηηηηηηηηηηη!!!δε με βλεπεις;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:(μα τοσο πολυ εχω αδυνατισει πια;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...