Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ειρηνουλααααααααααα!!!χαχαχαχαχαχα!!!τι ειδα μολις τωρα;;;;;;;κερδισες τον καναπε στη κληρωση!!μπραβο κοριτσαρα μου!!!τυχερος ο γαντζος σου!!!καλοριζικος!!!!!!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το θερμαντήρα αυτοκινήτου τον είχα πάρει (έχω αφήσει και τίποτα????) ήταν πολύ φτηνός και τον πήρα από το ίδιο μαγαζί με τον ατμομάγειρα! Ήταν μούφα, θέλει 100 χρόνια για να ζεστάνεις φαγάκι ή γάλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε Μανιτάρακι γιατί μωρέ το μικρουλάκι? Δε νομίζω να ήταν από το εμβόλιο πάντως τόσο υψηλός πυρετός! Γρήγορα περαστικά σας και πες μας τι έδειξαν οι εξετάσεις ούρων. Είστε κι εσείς λιγόφαγες ε? Τώρα με το μπουκάλι μπορεί να πάρει τα πάνω της! ΓΙα πες μου κι εσύ αυτό που ρωτάω όλες!!!! Πόσο πίνει και κάθε πότε? Εμένα και οι 2 παιδίατροι που την είδαν μου είπαν 600μλ το 24ωρο για τα κιλά της.

Ειρήνη με γεια σας ο καναπές! Όντως τυχερούλη το παιδάκι σου!

Ποιό είναι καλέ το χρυσό γατάκι και τι έγραψε???

mGKop3.png60Jvp3.png

ρε παιδια απιστευτο.χαχα το ειδα!!!!κερδισε ο γαντζος μου καναπε.ειδα το ονομα μου και ανατριχιασα.........θα μου πεις πολυ ευκολα ανατριχιαζω.ευχομαι στις επομενες κληρωσεις να ειστε εσεις φιλεναδιτσες μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

τα δικα μας νεα

προχθες πηγαμε παιδιατρο καναμε το σκα..τοεμβολιο και μου σηκωσε 39,1

με τα μπανακια και το ντεπον επεφτε μεχρι 37,8

και την επομενη ημερα 39,4 τρελαθηκα ειναι και η ανασφαλια που δεν εχει εδω νοσοκομεια, τισ εκανα εξετασεις αιματος και ουρον οι πρωτες καθαρες ομως στα ουρα κατι βρηκε σημερα περιμενω τισ τελικες ομως μας εδωσε αντιβιοση γαμ..το.

μαλλον θα ειναι το κω..λο νερο που την πλενω .

εχθες εκανε μονο 1 φορα 37,8 και απο τοτε απυρετη.

σημερα μου εσκασε και χαμογελακια η καημενουλα.

μαρινακι παλι κοντα ειμαστε στο βαρος 5 800 και τισ δεινω μπουκαλι .

πολα περαστικα μανιταρακι μου στην μπουκιτσα!!!και μεις ειμαστε 5800 κατι

4ywWp2.png

Ειρηνουλαααααααααα!!!και παλι συγχαρητηρια!!!Κι εγω μολις το ειδα το ονομα σου ετρεξα να το βροντοφωναξω!!!!!Τελειαααααααα!!!!Πως ειστε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τι καναπές και τι κληρώσεις είναι αυτές καλέ κορίτσια;; Εγω στην κοσμάρα μου δεν έχω δει τίποτα... Ειρηνάκο συγχαρητήρια!!!! Εγώ δεν έχω κερδίσει ποτέ ούτε τσιχλα.!!

Το τρελό γατάκι ποιο είναι και τι έγραψε;;

Μόλις γυρίσαμε με το μπουμπουκάκι μου από ολοήμερη βόλτα.. αλλά τρελή ζέστη.. δεν είναι και για πολλά πολλά και μόλις την έβγαλα από το αυτόκίνητο ήταν καταιδρωμένο το μικρό μου..:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

κοριτσια..πολυ ησυχια επεσε στο καφε μας η μου φαινεται?μπαινουν και διαφοροι ανωμαλοι κι αρχισε να αγριευει το πραμα..αυτο το χαρωπο γατακι πρεπει να κρυβει καποιον που δεν εχει αισθηματα γιΑ τους ανθρωπους..αφου δηλωσε πως αγαπαει μονο τα ζωα...κι εμεις εχουμε ζωακια αλλα οχι κι ετσι..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

χριστινα ουτε εγω ειχα κερδισει ποτε τιποτα.

εγω κοριτσακια δεν θα πεσω στην παγιδα κανενος @@@@@@@ εδω μεσα( και σε οποιο αλλο φορουμ μπαινω) να απανταω σε οποιονδηποτε γραφει διαφορα για να προκαλεσει,τον προσπερναω Α Β Λ Ε Π Ι,δεν θα του/της κανω την χαρη να να ασχοληθω και να του/της δωσω αξια.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...