Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!μπορεσα επιτελους να γραψω μια κουβεντα...μου λειψατε απιστευτα.....γυρισαμε χτες απο την κλινικη ο μεγαλος εριξε μια σφαλιαρα στον αδερφο του για το καλοσωρισμα και εγω κλαιω σημερα ολη μερα σαν να με επιασε η επιλοχεια...ενω ειμαι τρελα ευτυχισμενη φοβαμαι οτι μπορει και να μην τα καταφερω με 2 παιδια...νιωθω και τις ριμαδες τις τυψεις που δεν ασχολουμαι τοσο με τον μεγαλο...αυτα ....μολις θηλασαμε και επεσε για υπνο ο μικρος...στις 12 εχουμε εγερτηριο δεν ξερω πως του κολλησε να κοιμαται την μερα και να ξυπναει τη νυχτα...ειμαστε και οι 2 αναμαλλιασμενοι και προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα....σας φιλω γλυκα γλυκα και σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα...

σοφακι να σου ζησει το μωρακι σου.

προσπαθησε να μην εχεις τυψεις ετσι πρεπει να γινει τωρα το μικρακι σε εχει πιο πολλη αναγκη.

και να σου θυμησω οτι οτι καμια απο τις μανουλες ιανουαριου δεν επαθε καταθλιψη(μαλλον ειμαστε λιγο αναισθητες?:D:D

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!

εμείς κοιμηθήκαμε πιο καλά το βράδυ επιτέλους!

Το μονο κακό είναι οτι εχει χάλια καιρό και δε μπορούμε να βγούμε καμιά βολτίτσα...

Το νινι χθες έκανε πολλά πρασινα κακάκια :idea: και δε ξέρω τι να κάνω.

Σόφη μου καλώς ήρθες!!!!

Τις πρώτες μέρες και γω έκλαιγα και ένιωθα τύψεις, δε ξέρω γιατί.... κράτησε δυο - τρεις μέρες ευτυχώς...

Στέλλα και γω δε μπορώ τα πεθερικά αλλά έχουν έρθει ήδη 4-5 φορές...Εσείς πώς τους αποφεύγεται ρε παιδιά. Απο την άλλη τον έχουν μεγάλη αγάπη και λαχτάρα και δε μπορώ να τους τον στερήσω. Αλλά τον έχουν συνέχεια αγκαλιά και τον βγάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ φωτογραφίες.....

Μια άλλη φορά που θήλαζα η πεθερά μου καθόταν πάνω απο το κεφάλι μου και έδινε συμβουλές με αποτέλεσμα να βγάλει το μωρό όλο το γάλα...το πιστευεται???? αγχωθήκαμε και οι δύο....

marigo να μας γράφεις συμβουλές γιατι θέλουμε να μάθουμε...

Σουτιέν φοράτε???? εγώ συνέχεια...

κατά τα άλλα τα κιλά δε πέφτουν εδώ και μία βδομάδα!!!:(

αντε να ανοίξει ο καιρός να περπατάω λίγο....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσια κι εμενα το στηθος μου ειχε γινει χαλια ομως μετα απο λιγο καιρο επανηλθε .

οσο για τις ραγαδες στις2 τελευταιες εγκυμοσνες δεν εβαλα κρεμα και δεν εχω ουτε 1.μαλλον ειναι στο δερμα. οσο για τα κιλα εχω να χασω ακομα 15.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑ[ΗΤΗ ΣΤΕΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ..διαβαζω για τα μπεμπακια σας και ανυπομονω για την δικια μου,θελω να ξερω απο σας που γινατε ηδη μανουλες τι να προσεξω,τι να μην κανω κτλ.κατι παραπανω ξερετε!εγω οπως σας εχω πει θα γεννησω ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΠΗΤ 25/04/10.αρα λετε απο ο,τι καταλαβα να το κρατησουμε το 40ημερο σπιτι,ε? καλε εγω μεχρι τωρα δεν ειχα ξανα ακουσει τη λοχεια κι οτι πεφτεις ψυχολογικα κτλ.τωρα σε σας το εμαθα κι αυτο!:tongue:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

kalimera, σας διαβαζω κοριτσάκια και μου λείπει η κουβεντούλα αλλά που χρόνος, όταν κοιμάται η καραμέλα ή θα διαβάσουμε ή θα μαγειρέψουμε ή θα σκουπίσουμε ή θα μαλώσουμε.... αχ,αχ ,είμαστε και πολλοί έχουμε και όλοι γνώμη... το καλό είναι ότι τα ξαναβρίσκπυμε μετά!!

βγήκαμε χθες που είχε ήλιο με το μαρσιπο και πήγαμε μέχρι το σχοελίο να πάρουμε τα μεγάλα μαζί με τον μπαμπά μας, σούπερ ήταν!!!

λορέτα και μένα έχει μια βδομάδα που κάνει πράσινα κάκά, ψάξε στο παρεντς να διαβάσεις τι λέει, ή υπερπαραγωγή γάλατος- δικού σου- ή αλεργία... εμένα δυστυχώς είχε και μια κουκιδίτσα αίμα στα κακά, οπότε μάλλον είναι αλλεργια στα γαλακτοκομικά αγελάδας που τρώω εγώ και τα χω κόψει από χθες βράδυ να δω πως θα πάει... μανιτάρι και μεις πολλοί είμαστε αλλά για μια βόλτα κάνω τα πάντα... θηλάζω και στο "πόδι " άμα λάχει!!! σας φιλώ κουκλίτσες!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

καλημερα ταο τη ωραια που βγηκατε βολτιτσα ζηλευω.

η αληθεια ειναι οτι εχθες ηταν ωραια μερα ομως τα ειχαμε τσουγκριση λιγο με τον αντρα μου και δεν ειχα ορεξη.εσυ εχεις να την αφησεις σε καποιον για λιγη ωρα? εγω οχι και θελω να παω να ψωνισω στους μεγαλους τωρα με τις εκπτωσεις κριμα ειναι να ταακριβοπληρωνω μετα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κορίτσια!

Χάθηκα πάλι γιατί ο μικρούλης μας ταλαιπωρείται από κολικούς και φυσικά και εμείς μαζί του. Μας έδωσε κάτι σταγόνες προβιωτικές η γιατρός και η κατάσταση βελτιώθηκε ευτυχώς. Να κοιμηθούμε και λιγάκι...

Να βγαίναμε και λίγο... Θα μπορούσα να τον τυλίξω καλά και να πάω στη μαμά μου για παράδειγμα αλλά ο καλός μου θέλει να περιμένουμε να σαραντήσει... Δεν ξέρω αν θα αντέξω άλλες 15 μέρες.... Μπορεί την άλλη εβδομάδα να το σκάσουμε κάποιο πρωινό :wink:

Φιλιά σε όλες σας!!

κοίτα και η τακτική "το σκάω με το μωρό" καλή είναι αν έχεις αυτοκίνητο. Αλλιώς κατεβάζεις μούτρα, κοιτάς το υπερπέραν, δεν απαντάς όταν σου μιλάει και φοβούμενος ότι θα πάθεις κατάθλιψη και γυρνώντας σπίτι το απόγευμα από τη δουλειά θα βρει εσένα με κομμένες φλέβες και το μωρό να σπαράζει αβοήθητο υποχωρεί και λέει το ναι!!

Ε ναι λοιπόν αυτό έκανα χθες και μη με μαλώσετε..τον έντυσα καλά και τον πήγα στη μαμά μου...Η πρώτη νίκη είναι δική μου :P

i1lzp2.png

Noυνού καλώς όρισες!! Να σου ζήσει και καλή προσαρμογή!! είναι δύσκολο όταν έχεις κι άλλο παιδάκι αλλά θα περάσει η άσχημη διάθεσή σου και όλα θα φτιάξουν

Λορέτα κι εμείς είχαμε πράσινα κακάκια 1-2 μέρες, μάλλον οφείλεται σε υπερπαραγωγή

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39656

προσπάθησε να δίνεις ένα στήθος σε κάθε θηλασμό (ή και σε 2 θηλασμούς)

ώστε να παίρνει περισσότερα λιπαρά από το γάλα και όχι μόνο το αρχικό γάλα που είναι πιο αραιό

Και φυσικά για να μη σας πρήζουν οι άλλοι μια είναι η συμβουλή: Το παίζετε ξερόλες! Έχετε διαβάσει τα πάντα, ξέρετε τα πάντα και έχετε συμβουλευτεί πολλούς γιατρούς για τα πάντα!!! Σταματάνε αμέσως!!

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρίτσες μου!!!!!

Ας κάνω ένα διάλειμμα η βιονική μαμά γιατί θα κλατάρω!!!!!

Marzab μου ακριβώς σα να ακούω την περίπτωσή μου! περιτύλιξη κι εμένα ο μούργος οπότε βγήκαμε με καισαρική και από κιλα 2.800. Θα δεις που όλα θα πάνε καλά, η δε εμπειρία της καισαρικής με επισκληρίδιο είναι τέλεια αφού συμμετέχεις κατά κάποιο τρόπο στην όλη διαδικασία, όσο για τη στιγμή που σου φέρνουν δίπλα το μωράκι σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και αναμένουμε νέα!!!!!!

Για την τομή που ρωτάγατε, αισθάνομαι κι εγώ αυτό το μούδιασμα:-(:sad::-(.

Αλλά βρε κοριτσάκια 6 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ θα το έχουμε αυτό, σνιφ,σνιφ.....

η τομή είναι τέλεια, δεν τρέχει αίμα ή κάτι τέτοιο και έχει επουλωθεί πολύ καλά, αν και έχει ένα μικρό δίπλωμα όπως είπε και η Lorreta. Ελπίζω να εξαφανιστεί!!!! Επίσης η κοιλιά μου παρόλο που έχει πέσει αισθητά (να προσθέσω πως έχω χάσει ήδη τα 10 από τα 17 κιλα), είναι όπως σωστά είπες Christine , σαν μπαλόνι με νερό, έχει πολύ πλάκα, αλλά παράλληλα είναι και ψιλοαίσχος εδώ που τα λέμε. Με βλέπω μετά από λίγους μήνες να πηγαίνω γυμναστήριο για hips and abs (παλιά μεγαλεία!!!!)

Από φαγητό ο μπεμπουλίνος μου πίνει γύρω στα 80-100 ml ανά γεύμα και με το στήθος τα πηγαίνουμε επίσης καλύτερα.

Νουνού καλωσόρισες!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια εδω εχει τελειο μουντο καιρο και πολυ μου αρεσει..εμεις κοιμηθηκαμε απο τις 1,30μεχρι της 4παρα οπου γκρινιαξαμε γιατι θελαμε να αλλξουμε πλευρο και ξυπνησα 6η ωρα φαγαμε καναμε κακα αλλαξαμε πανα και παλι νανι μεχρι της 10,30...το προβλημα μου ομως ειναι η μαρια ρε κοριτσια ξυπναει συνεχεια χτες ξυπνησε 4φορες και τσιριζε χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο..καθε βραδυ το κανει αυτο εδω και 4-5μηνες..:-(:mad:

:-D

δεν ξερω αλλα πλεον κανονισαμε με τον αντρα μου να την αφηνουμε να κλαιει καποια στιγμη θα καταλαβει οτι δεν περναει το δικο της και θα σταματησει να το κανει πιστευω..

:-D

Σοφία να σου ζήσει το μωράκι σου και να μην στεναχωριέσαι! Όλα θα πάνε καλά. Και αυτή η ψιλοκατάθλιψη μάλλον όλες μας πιάνει για 3-4 μέρες. Και εγώ έκλαιγα συνέχεια χωρίς ουσιαστικό λόγο την πρώτη εβδομάδα. Μετά όλα φτιάχνουν

Mummycool πολύ καλή η συμβουλή σου :wink: θα την εφαρμόσω γιατί κοντεύω να σκάσω εδώ μέσα. Και όσες φορές έχω βγει, είμαι μέσα στο άγχος να γυρίσω γρήγορα...

Annia και εμάς τις Biogaia μας έδωσε. Μας είπε ότι είναι καινούριες, καμία σχέση με άλλες φαρμακευτικές και η εμπειρία της με άλλα μωράκια είναι πολύ θετική. Και ο μικρούλης μας δείχνει πολυ πιο ήρεμος.

Όσο για τα κιλά και το σώμα μας που λέτε, εμένα μου έχουν μείνει 2 κιλά ακόμα από τα 12 που είχα πάρει αλλά έχει αλλάξει τόσο πολύ η λεκάνη μου που τα παντελόνια μου δεν μου κάνουν καλά... Ευτυχώς ραγάδες δεν έχω και για το στήθος θα δούμε αργότερα πως θα καταντήσει...

Φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...