Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

νουνου μου τι κανεις?υπαρχει καμια που να μην τον θελει αυτον τον ατμομαγειρα?θα κανονισουμε ομαδικη παραγγελια με συμφωνια εκπτωσης.πλακα πλακα μπορει και να πιασει

οτι και εσυ χαρουλα!δεν το λες και ξενυχτι στις 12 παρα.τι κανει ο παιδαρος?κοιμαται?αχχχχχχχχ ρε συ χαρα τι να σου πω καθε φορα θελω να σε ευχαριστω ..........το μωρακι μου κοιμαται ηδη μια ωρα.και αν το ματιασω σημερα και ξυπνησει δεν πειραζει.......χαχα στις 19 του μηνα θα συμπληρωσει 1 μηνα που κοιμαται σερι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΑΙΡΕΤΕ ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΙΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.. ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΝΑ 3ΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΕΡΧΕΤΕ ΕΡΧΕΤΕ.....

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Τέλειος φαίνεται ο ατμομάγειρας!!!! Θέλω και εγώ!!!

Θα έχει πλάκα πάντως όταν αρχίσουν να δοκιμάζουν καινούριες γεύσεις :-)

Σκέφτομαι να πάρω και ένα κουταλάκι που υπάρχει, που έχει κάτι σαν δοχείο στο χερούλι του, το ζουλάς και βγαίνει η μπουκίτσα! Μου φαίνεται θα είναι τέλειο για τα γεύματα εκτός σπιτιού!!

Εγώ κορίτσια σταμάτησα να θηλάζω πριν από 3 εβδομάδες και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει! Αν περάσει και αυτή η εβδομάδα έτσι, θα πάω στο γιατρό μου να δούμε τι γίνεται...

Άννια μου στεναχωρήθηκα για το σποράκι σου... Τουλάχιστον έχεις τα πιτσιρικάκια σου να σε παρηγορούν. Και μόλις δυναμώσει πάλι ο οργανισμός σου... βάλε μπροστά!!

Διαφημίσεις

μια απο τα ιδια...εχω ενα μουκαλι gordons απο τα χριστουγεννα του 2007!!! και δεν λεει να τελειωσει...ασε καποτε το πιναμε με τον αντρα μου παρεα τζιν με λεμοναδα..τωρα ουτε εξω βγαινουμε

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

σοφακι αν θυμαμαι λεειιιιιιιιι???????αξεχαστο οπως και ολη η περιοδος της εγκυμοσυνης μου.

περιοδος μου ηρθε.25μαρτιου,10 απριλιου,30 απριλιου.η τελευταια με πολυ μεγαλη ροη.

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσια.Το ξενυχτισατε χτες βλεπω!!!!!!!!!!Εμεις εδω μια απο τα ιδια.Το Σαββατο περιμενω την παιδιατρο για το δευτερο εμβολιακι μας και θα κανει και η Ελενιτσα η οποια οταν βλεπει την παιδιατρο ψαχνω να την βρω γιατι κρυβεται..:)

Σοφακι τα κουπονια ηρθανε;;Τα εχω παρει πολυ ασχημα.:twisted:Γιατι εδω και 2 μηνες εχω στειλει της μεγαλης μια αιτηση για να γινει μελος της barbie και δεν εχει παει,εχει ξεροσταλιασει το παιδι να περιμενει.Τι να εγινε;Εν το μεταξυ αυτος στο ταχυδρομειο δεν μου εδωσε στο χερι τα γραμματοσημα,τα πληρωσα του εδωσα τους φακελους και μου λεει θα τα φτιαξω εγω.:rolleyes:τι να υποθεσω τωρα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...