Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τέλειο το βαλιτσάκιιι!!!! Αλλά μάλλον το αγοράζεις ξεχωριστά!! Στο κατάστημα δεν το είχε καν....

Αυτό με τα 120ευρώ που λες, που το είδες; Εγώ το αγόρασα 115 αλλά η Μαρίνα λέει το βρήκε και με 100ευρώ...

(πάντως το βαλιτσάκι είναι φοβερό να το παίρνεις μαζι στις διακοπές κλπ)

Άννια μου πως είσαι; Εχθές τα έμαθες τα δυσάρεστα;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χτες που ξαπλωσα το μεσημερι επειδη πονουσε πολυ η μεση μου,ξυπνησα και ενιωσα μουσκεμα και εβγαζα αιμα κομματια μαζι με πονο.πηγα κατευθειαν στο γιατο και εκανα υπερηχο αλλα τιποτα μονο υπολειματα εχουν μεινει και την παρασκευη θα παω για αποξεση..

:-D

Αχ βρε Άννια μου, δεν έχω τι να σου πω... Να μπαίνεις να ξεχνιέσαι αγαπούλα μου!

Αυτός είναι ο ατμομάγειρας βέβαια πολύ πιο ντιζαινάτος και με το βαλιτσάκι του και με τα όλα του! Προσπαθώ τόση ώρα να θυμηθώ πώς λέγεται το μαγαζάκι (ήταν ηλεκτρονικό αλλά επειδή είναι κοντά μας εγώ πήγα και το παρέλαβα από εκεί) και δε θυμάμαι! Πάει βέβαια και 1,5 χρόνος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχχχ...πραγματικά τα λόγια είναι τόσο λίγα κάτι τέτοιες στιγμές... να χαρείς όσο μπορείς τώρα την κορούλα σου και το μωράκι σου και να σκέφτεσαι ότι πολλές φορές η φύση ξέρει καλύτερα... εδώ θα είμαστε να μας πεις στο μέλλον νέα ευχάριστα..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Αννια!Πως εισαι κοριτσι μου;δεν υπαρχει περιπτωση να καθαρισεις απο μονη σου και να μη χρειαστεις αποξεση;εχεις ακομα αιμα;....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τέλειο το βαλιτσάκιιι!!!! Αλλά μάλλον το αγοράζεις ξεχωριστά!! Στο κατάστημα δεν το είχε καν....

Αυτό με τα 120ευρώ που λες, που το είδες; Εγώ το αγόρασα 115 αλλά η Μαρίνα λέει το βρήκε και με 100ευρώ...

(πάντως το βαλιτσάκι είναι φοβερό να το παίρνεις μαζι στις διακοπές κλπ)

QUOTE]

με το μαρακι 85 το συζητουσαμε και μου ειπε οτι το βρηκε απο εκει μαζι με το βακλιτσακι γυρω στα 100 και εξοδα αποστολης 20,νομιζω.θα την ξαναρωτησω.και μενα μου αρεσει πολυ!!!!!

4ywWp2.png

Nαι για ρωτησέ την για να ξέρουμε! Πάντως και το βαλιτσάκι θα βολεύει πάρα πολύ για διακοπες κλπ! Και εγώ πριν λίγο ζήτησα από μια φίλη μου που μένει παρίσι να παέι να δει πόσο κοστίζει το βαλιτσάκι μόνο και το αξεσουάρ για το ρύζι..

Για πες ειρήνη μου, εσένα σου ειπε ότι θα ξεκινήσετε με ρυζάλευρο; Και πότε;

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Αννια μου γλυκιά να μη στεναχωριεσαι (οσο μπορείς). Είσαι πολύ μικρή ακόμη και θα κάνεις οσα παιδάκια θέλεις. Τώρα να χαρείς τα μωρά σου και να μη σκέφτεσαι.

Οσο για την προδιαθεση πάχους του αντρούλη μου του το λέω συχνά!!! χιχι...

Σημερα του ειπα να προσέχουμε το μωρό μη γίνει χοντρούλικο σαν εσένα γιατί σου μοιάζει σε ΟΛΑ!!! και είπε και αυτός ο καημενούλης "ναι να τον προσέχουμε..." τι να κάνει, δε ξέρει οτι ειναι χοντρουλός; Αλλά ρε παιδιά δεν τρωει, αλήθεια σας λέω!

Θέλω και γω αυτόν τον ατμομάγειρα. Πήρες χριστινάκι και εχτρα μπολάκια που βάζεις μεσα το μαμ? εξερευνώ το σαιτ τώρα

Πήρα κάτι σουπερ γυαλια στον μικρό και ψώνισα και γω μερικά πραγματάκια...εμ πως!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

τσουπ ηρθα και εγωωωωωωωωωωω

θελω και εγω ατμομαγειρα αν και ο αποστειρωτης μου εμενα ειναι και ατμομαγειρας αλλα αυτο οντως βολευει αλεθει κι ολας θελω και εγωωωωωωωωωωωωω

εμεις ξεκινησαμε με γιαουρτακι επειδη ειμαστε χοντρουληδες κρεμα αργοτερα στον 6 μηνα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

λορεταααααααααα θελω και εγω γυαλια απο που τα πηρες????

χαρά μου τα πήρα απο ενα μαγαζί που λέγεται du pareil au meme

εχει και site για Online αγορές

www.dupareilaumeme.com

αν του πάρεις γυαλιά να προσέξεις να ειναι 100% U.V

το τρώει το γιαουρτάκι ο μικρούλης σου?

περίεργο που του έδωσε γιαούρτι γιατι συνήθως το ΄βαζουν πιο μετά.

του μείωσες το γάλα που του έδινες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

του δινω γι;ουρτι την ωρα που ειναι πιει γαλα οποτε τρωει γιαουρτακι αντι για γαλα.. η κρεμα παχαινει πολυ περισσοτερο απο οτι το γιαουρτι γι αυτο

ααααα κατάλαβα...

μπήκες στο site? είναι γαλλικό γμτ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...