Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Και εμένα ο μπαμπάς μου έχει πράσινα μάτια αλλά ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου τα πήραμε!! Και κάθε φορά που γεννούσε η μαμά μου, αυτό κοίταζε...αλλά...τζίφος!! :-)

Kαι εμένα το μικρό μου τωρα έχει λαδογκρι...λες να μείνουνε έτσι; Μέχρι πότε παίζει να αλλάξει το χρώμα, ξέρεις;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω την αληθεια δε ξερω.Εμενα απο την αρχη ηταν καστανα και ετσι εμειναν και στα 3.Μονο στην αρχη αρχη ειχαν αυτο το γκριζομπλε που εχουν ολα τα μωρα.Τωρα του μωρου πρασινιζουν και ευχομαι να μεινουν ετσι.

Και ο μπαμπας σου καημο ε;:)Βρε αυτοι οι μπαμπαδες.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσια μου.παλι εκτος συνδεση ειμαι και ηρθα στην αδερφη μου για να μπω.αννια μου λυπαμαι πολυ.οτι και να πω ειναι λιγο.μεχρι να φτιαξει ο οτε την γραμμη σας φιλω

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Αυτόν τον αμτομάγειρα-μπλλέντερ τον είχα κι εγώ, αν και ακριβός με βόλεψε πολύ μέχρι που χάλασε! Τώρα σκέφτομαι για καινούριο, μιας και είναι και οι διακοπές στη μέση! Βαριέμαι να την περνάω πάνω από μια κατσαρόλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Θυμάστε που κοροιδεύαμε αυτούς που μας ρωτούσαν αν ειμαστε έγκυες, ενώ μόλις είχαμε γεννήσει!!! Ε, έτσι την πάτησα κι εγώ σήμερα, μου έδωσε μια κοπέλα τη σειρά της στο φαρμακείο, και της λέω δεν πειράζει είστε και έγκυος! Μα δεν είμαι μου λέει! Άλλαξα 100 χρώματα και προσπάθησα να μαζέψω τα αμάζευτα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ.....ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαρινακι μου!!!!!!!!!!!!τη πατησες ε;;;;χαχαχαχαχαχα!!!δε πειραζει τι να κανουμε!!!τα χουμε περασει και ξερουμε!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Xαχαχχαα έλα βρε Μαρινάκι δεν πειράζει..πάντως θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί εκείνη την ώρα εε; :-)

Aν ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για τον beaba ατμομάγειρα, να σε ενημερώσω ότι στο premaman τον έχουν 150εύρώ αλλά τον βρήκα και τον αγόρασα από το imaginarium με 115!!! :idea::idea:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης το μωρό μου μάλλον το μάτιασα εχθές γιατί ξύπνησε στις 2.30 - 6.30 και 8.30.. τώρα ξανακοιμάται...

Ααα για την διατροφή που λέγατε εχθές.. και εγώ δεν θα ήθελα να δίνω πολλές κρέμες έτοιμες κλπ βρε κορίτσια.. Επίσης αγόρασα ένα ατμομάγειρα και μπλέντερ μαζί για να ετοιμάζω το μωρουδιακό φάγητο... Είναι τέλειο! Τα μαγειρευει και αλέθει σε μισή ωρίτσα. Για όποια ενδιαφέρεται (www.beaba.com)

Τι έχω πάθει σήμερα με τα λινκς..ούτε ποσοστά να έπαιρνα....

αυτο με το βαλιτσακι?ποσο σου ηρθε με τα εξοδα?λιγοτερο απο 120ευρω?

4ywWp2.png

Δεν είχε βαλιτσάκι αυτό που σας λέω! Μήπως εννοείς κάποιο άλλο;

Εσένα πότε σου είπε ότι θα ξεκινήσετε στερεές τροφές;

Για διακοπές τι σκέφτεστε φέτος; Η Ελένη έχει κλείσει για Θάσο.. η κέλυ έχει τη θάλασσα στα πόδια της... οι υπόλοιπες;;

PCqNp2.png

Για διακοπές ακόμα τίποτα συγκεκριμένο!

Τότε είχα ψάξει μέσω ίντερνετ και τον είχα βρει γύρω στα 100 αν δεν κάνω λάθος! Ήταν ηλεκτρονικό κατ/μα αλλά δε θυμ΄΄αμαι πού! Έχω τη μπουμπού αγκαλιά, την έχω ριμάξει στα φιλιά και ξεκαρδίζεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...