Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κλαημερα Λορετακι.Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τις φωτογραφιες και γελασα πολυ με το σχολιο σου...:D:DΑχ,οταν του πει καποιος σου μιαζει ο γιος π.χ.γελανε και τα μουστακια του,εχει καημο ο δολιος....:)

Εγω νομιζω να μην το παρεις,αλλα βεβαια αναλογα και την ζημια,μην συμβει και τιποτα,ειναι ρισκο;

και τελος περιμενω κι εγω φωτο να δω την περιβοητη βλεφαριδα καγκελο...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τις οποίες βλεφαρίδες απο τη μανία μου να τις βγάλω τις τράβουσα και βγήκαν και οι δικιές μου!!! Είμαι μαδημένη. Δε ξέρω πότε θα έχω φώτο ρε γμτ...

Η νύφη έφυγε Μαλδίβες (την καημένη!!!) και μία φίλη της που εβγαζε με φωτογραφική μηχανή εξαφανίστηκε (μάλλον προσπαθεί ακόμη να συνέλθει)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα κορίτσια!

Άννια μου λυπάμαι πραγματικά πολύ... :-( Όμως όπως είπε και η ταο, μήπως ήταν από τη φύση γιατί το σωματάκι σου δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει τόσο νωρίς; Είσαι πολύ μικρούλα ακόμα και θα κάνεις και άλλα παιδάκια σίγουρα!!

Λορέττα μου δεν ζεσταίνεται με τον υπνόσακο γιατί είναι 1.0tog (δηλαδή για ανοιξιάτικες & καλοκαιρινές ημέρες).. μου τον έφερε μια φίλη από Αγγλία, γιατί εδώ δεν βρίσκεις στα μαγαζιά εύκολα (πουλάνε με 2,5tog που είναι για χειμώνα). Αλλά έχω βρει και ένα site εδώ που πουλάνε και 0,5tog που είναι για ακόμα πιο υψηλές θερμοκρασίες και θα αγοράσω γιατί με βολεύουν πολύ. Αν ενδιαφέρεσαι δες εδώ www.mybabycenter.gr

Μαλδίβες πήγε η φίλη σου εε;; Αχχχ...εκεί είχαμε πάει με τον καλό μου και ήταν ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ!!! Ανυπομονώ να ξαναπάω!!!

Axxx...εγώ ακόμα δεν έχω μπει στο φέις να δω τις φώτος!!! Μα τι έχω πάθει και έχω τέτοια άρνηση μου λέτε;;;

PCqNp2.png

Επίσης το μωρό μου μάλλον το μάτιασα εχθές γιατί ξύπνησε στις 2.30 - 6.30 και 8.30.. τώρα ξανακοιμάται...

Ααα για την διατροφή που λέγατε εχθές.. και εγώ δεν θα ήθελα να δίνω πολλές κρέμες έτοιμες κλπ βρε κορίτσια.. Επίσης αγόρασα ένα ατμομάγειρα και μπλέντερ μαζί για να ετοιμάζω το μωρουδιακό φάγητο... Είναι τέλειο! Τα μαγειρευει και αλέθει σε μισή ωρίτσα. Για όποια ενδιαφέρεται (www.beaba.com)

Τι έχω πάθει σήμερα με τα λινκς..ούτε ποσοστά να έπαιρνα....

PCqNp2.png

Παιδια....μολις μπηκα και ειδα τα νεα της Αννιας μας.....γιατι ρε γμτω;τι εγινε;τι εφταιξε;

αχ ρε εσκασα μιλαμε......δε το περιμενα καθολου.......Αννια ελπιζω να εισαι οσο το δυνατον καλα κοριτσι μου...οποτε εισαι ετοιμη,μπες να τα πουμε...

Καλημερα στα υπολοιπα κοριτσακια.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Χριστινάκι ευχαριστούμε για τα links...

θέλω και γω ατμομαγειρα - μπλέντερ!!!

αχ ωραίες οι μαλδίβες?

θέλω και γωωωωωωω!!!

Και γω δε μπορώ με τιποτα τις έτοιμες κρέμες που ειναι φουλ σε θερμίδες!

Θα κάνω μόνη μου κρεμούλες στον μικρό!!! Δε θέλω με τιποτα να παχύνει (έχουμε και προδιάθεση απο τον μπαμπά και φοβάμαι)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρη λορετααααααααααααα να σε ακουσει απο καμια μερια ο αντρας σου να τα λες αυτα να σε δω τοτε!!!χαχαχαχαχαχα!!!καλημερα κοριτσακι μου!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρη λορετααααααααααααα να σε ακουσει απο καμια μερια ο αντρας σου να τα λες αυτα να σε δω τοτε!!!χαχαχαχαχαχα!!!καλημερα κοριτσακι μου!!! :)

χαχαααχαχ έλα ντε!!!

Που είσαι εσύ καλό μου και δεν έδωσες το παρόν από τις 7.50 όπως συνηθίζεις;; Συνεχίζεις την 'γενική';;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε....δηλαδη ναι....τη συνεχιζω......κατσε εεεεεεχουμε ακομα...απλα δεν εδωσα το παρον γιατι αργησα να ξυπνησω και μετα ηρθα με κατι μαμαδες σπιτι και ηπιαμε καφεδακι...δε κοιτουσα το χαμο μου....ο καφες με μαρανε!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ κελάκο είμαι εδώ προς το παρόν αλλά κάνω και δουλειές ταυτόχρονα και μπαίνω που και που!!

Αααα είδα φώτος στο φέις!! Τι γλυκειά μανούλα που είσαι καλεεεε!!! Να χαίρεσαι όλη την οικογένεια κελάκο μου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!! Εννοείται ότι συμφωνώ 100% με το σχόλιο της λορέττας...από τον άντρα σου θα πάρει κανένα παιδί τίποτααα;;; Και τέτοιο μάτι να πάει χαμένοοο!!!?? χαχαχαχα... γι'αυτό σου λέω... βουρ για το πέμπτο!!!!:D:D:D

PCqNp2.png

Χαχαχαχα.Ευχαριστω Χριστινακι μου κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου γλυκουλα μου.Αυτο το ματι πια τα κοιταζαμε ολα τα παιδια καλα καλα,τα πηρε δεν τα πηρε;καθε φορα αγωνια.....:)Μαλλον ομως τα πηρε η νεραιδουλα οποτε ακυρο το 5ο χαχαχα.................Ο πεθερος μου παλι 3 στα 4 βρε παιδια.Τα 4 με πρασινα και το ενα καστανα να μην παραπονιεται και η πεθερα..:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...