Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοιμάται μισή-μία ώρα κατά τις 12.30, μετά άλλη μια-μιάμιση ωρίτσα κατά τις 3 και μετά προσπαθώ να την κοιμίζω και μισή ωρίτσα κατά τις 6.30-7 γιατί διαφορετικά έχει τρελή γκρίνια μέχρι τις 8.30 που πάμε για ύπνο.. Όλα αυτά που σου λεώ βέβαια παίζουν.. δηλαδή μπορεί ένα μεσημέρι να κοιμηθεί μόνο μισή ώρα και ένα άλλο να κοιμηθεί 2,5 ώρες...

Την κοιμίζω με φανελάκι και υπνόσακο.. με βολεύουν πάρα πολύ γιατί δεν έχω το άγχος μην ξεσκεπαστεί ή μην κουκουλωθεί με τα σκεπάσματα..τώρα της έχω πάρει και έναν πιο ελαφρύ για αυτή την εποχή... το καλοκαίρι δεν ξέρω όμως τι θα κάνω..:rolleyes::rolleyes:

Εσένα ο μικρούλης σου τώρα τι ώρα κοιμάται;;

εμένα χριστινάκι ΔΕ κοιμάται...κανένα μισάωρο στη βόλτα και αν!!!!

πια δε μπορούμε να τον κοιμήσουμε. Και το βράδυ κοιμαται γύρω στις 10και μιση με 11!

2μιση ώρες σερί μεσα στη μέρα έχει να κοιμηθεί απο 2 μηνών!!!

ρε συ δε ζεσταινεται με υπνόσακο???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες ειμαι πολυ χαλια.και σημερα ειχα ετοιμασει προγραμμα!σαν σημερα εκανα το τεστ!και αυριο πηγα στο γυναικολογο για την επιβεβαιωση!σας φιλω.μακια.

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΡΕΤΑΚΙ?ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΤΕΓΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ?ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΣΘΜΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΤΙ?

4ywWp2.png

Ωχ Στελλίτσα υπομονή! Από την αλλεργία φαντάζομαι κι εγώ ε?

Λορέττα μου εγώ πιστεύω ότι 1) είναι στο παιδί και 2) έχει μεγάλη διαφορά αν ένα παιδί θηλάζει ή όχι. Το ξένο γάλα είναι πιο βαρύ εκτός του ότι με το μπιμπερό πίνουν περισσότερο γιατί δε χρειάζεται να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια αφού στάζει στο στόμα τους, οπότε είναι αναμενόμενο να ξυπνάνε και να πεινάνε συχνότερα! Μεγαλώνοντας βέβαια γίνεται και συνήθεια! Πάντως και η δικιά μου κατά τη διάρκεια της ημέρας κοιμάται περίπου 3-4 φορές κανένα μισάωρο τη φορά, το βράδυ προς το παρόν γιατί αυτά αλλάζουν συχνά κοιμάται κατά τις 9-9.30 μέχρι το άλλο πρωί με κάποια διαλλείματα για φαγητό. Μεγαλώνοντας όταν θα κόψουν τον πρωινό ύπνο, θα κοιμούνται περισσότερο το μεσημέρι κι αυτό είναι σίγουρα πιο ξεκούραστο για τους γονείς! Για μένα είναι σημαντικό και πολύ μεγάλη ευκολία για τους γονείς επίσης, να συνηθίσει το παιδί να κοιμάται χωρίς κούνημα! Αυτό το πράγμα στο γιο μου με είχε σαλτάρει! Βέβαια στο έχω ξαναπεί έμοιζε με τον δικό σου και κοιμόταν πολύ δύσκολα οπότε δοκιμάζαμε τα πάντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΓΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ

ΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ.....

ΕΣΕΝΑ ΕΨΑΧΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΑ (ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ).ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑΣ?ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ?ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΤΕ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ειρηνάκι! Αν το παιδάκι παίρνει ικανοποιητικά βάρος και δεν έχει άλλα θέματα η εισαγωγή των στερεών αρχίζει με το που κλείνουν τον 6ο σύμφωνα με τη δική μας παιδίατρο οπότε και τελειώνει το θέμα αποστείρωση! Στο γιο μου επειδή είχαμε σοβαρό θέμα με αλλεργίες και δεν έπαιρνε κάποια φάση καλό βάρος, αλλά έκανε και πολλούς εμετούς ξεκινήσαμε 5,5 μηνών κατευθειαν με πατάτα, μετά πατάτα καρότο και μετά σταδιακά φρούτα. Για απογευματινό έδινα γλυκοπατάτα μέχρι που μεγάλωσε και μας επέτρεψε γιαουρτάκι πρόβειο με μια λιωμένη μπανάνα μέσα, το οποίο στην αρχή μας ζόρισε μέχρι να το συνηθίσει αλλά τώρα του αρέσει πολύ! Γενικά κρέμες δεν έδωσα κυρίως λόγω της αλλεργίας αλλά και επειδή το είχα ψάξει λίγο και διάβασα ότι οι έτοιμες κρέμες δεν προσφέρουν και πολλά αφού έχουν όλες ζάχαρη και συντηρητικά! Τώρα στη μπουμπού βέβαια δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να βράζω και 2ο φαγητό μέσα στη μέρα (εννοώ τη γλυκοπατάτα) και πιθανότατα θα καταλήξω κι εγώ στη λύση της κρέμας! Εσάς τι σας είπε η παιδίατρος?

mGKop3.png60Jvp3.png

εχω μπει απο το κινητο μιας και δεν εχω υπνο.ασχημα νεα απο τον γιατρο..το μωρακι μου εγινε αγγελουδακι στον ουρανο...τραγικη ειρωνια αλλα περυσι τετοια μερα εμαθα οτι ειμαι εγκυος.

:-D

Διαφημίσεις

Άννια μου πολύ λυπήθηκα γλυκούλα μου! Έτσι το ήθελε ο Θεός, για κάποιο λόγο γίνονται όλα! Πάρε κουράγιο από τα παιδάκια σου κοριτσάκι μου!

Καληνύχτα σε όλες! Ας ελπίσουμε να κοιμηθούμε καλά απόψε!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ, ρε Αννια..... πως είσαι;;;

Ευχομαι να σαι καλά όσο γίνεται τουλάχιστον... τι να πω;;; ίσως είναι για καλό, ίσως ήταν πολύ νωρίς για το σώμα σου...

Να σαι γερη και δυνατή και να μην στενοχωριέσαι, τα ζουζούνια σου θελουν χαμόγελάκια από σένα... Γράψε μας περισσότερα αν το θες, ή όταν νιώσεις έτοιμη... βασικά εύχομαι να μην χρειαζεσαι απόξεση. ΦΙΛΑΚΙΑ και μια αγκαλια.

ΚΑΛΗΥΧΤΑ

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερα κοριτσακια...Αννια μου πολυ λυπαμαι,μολις το διαβασα και στεναχωρηθηκα πολυ.Κουραγιο κοριτσακι μου γλυκο,οσο μπορεις δηλαδη γιατι ειναι δυσκολο.Θα συμφωνησω οτι ο Θεος μας δοκιμαζει και θα σε βοηθησει να ανταπεξελθεις,πολλα φιλια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κορίτσια!

Αννια μου τι να πω...στεναχωρέθηκα πολύ. Γράψε μας πως εισαι! πως νιώθεις!

Οσο για τον ύπνο εχετε δίκιο. Χθες του έδωσε ο μπαμπάς του με το μπιμπερό δικό μου γάλα αλλά πολύ και κοιμήθηκε 8 ώρες!!!!!

Αλλά το κούνημα το κόψαμε γιατί κοιμάται στο παρκοκρέβατο και δε κουνιέται...

δε ξέρω τι να κάνω σήμερα! να το πάρω το παλιοαυτοκίνητο να πάω στη μαμά μου ή οχι??? Αυτό που έχει δε φτιάχνεται ειπε ο τεχνικός. Μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε!!!!

κοριτσάκια μου φιλάκια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...