Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΥΤΗ,ΜΑΤΙΑ,ΛΑΙΜΟΣ!!!!!ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ!!!!ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!!!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ!!!

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ...

ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!

Κοιμάται και μένα ο μικρούλης μου και μου φαίνεται περίεργη η τόση ησυχία :-)

Τι ζέστη έχει σήμερα!!!! Έβαλα και εγώ στο μωρό μου τα καλοκαιρινά και είναι μούρλια με τα μπουτάκια και τα μπρατσάκια έξω!!!

Ευτυχώς πάει καλύτερα και το συναχάκι μας. Σήμερα θα πάμε και σε παιδοχειρούργο γιατί ένα νυχάκι σε δαχτυλάκι του ποδιού μεγαλώνει λίγο περίεργα και φοβάμαι μήπως μπαίνει μέσα (το ίδιο πάθαινα και εγώ μικρή). Ελπίζω να είναι κάτι που να αντιμετωπίζεται εύκολα.

Διαφημίσεις

Λοιπον!απο τοτε που ανοιξε λογαριασμο ο κελακος στο φεις ...εχουμε χασει τη φορμα μας!!!νομιζω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ.ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ.ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΕΛΙΩΝΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

4ywWp2.png

Γεια σας και απο μενα!

Πω πω πολύ γκρίνια και τελικά κοιμήθηκε δίπλα μου στο κρεβάτι! Αλλά με τρόπο που να μη μπορώ να κουνηθω. Τα πόδια του πάνω μου και να μου πιάνει και τα δύο χέρια! Πιάστηκα!!!! Στο τέλος έλεγα πότε θα ξυπνήσει!!!!!

εμείς καλοκαιρινά αλλά το βράδυ κοιμάται με φορμακι χωρίς φανελάκι και ξεσκέπαστος (τα πετάει τα σκεπάσματα!!!!)

Με τι τους βγάζετε εξω?

κάλτσες τους φοράτε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ κελι μου βλέπω τις φώτο σου στο φεις και συγκινούμαι! τελεια τα παιδιά σου!

αλλά θέλω να πω μια κουβέντα γιαυτον τον έρμο τον άντρα σου, αυτό το παλλικάρι που 1 παιδί ήθελε και με 5 θα βρεθεί! Τουλάχιστον το επόμενο αν και οταν το αποφασίσετε να του μοιάζει έστω και λίγο...:-P

η κατάστασή μου μπορεί να χαρακτηριστεί έξαλλη...πρέπει οπωσδήποτε να κάνω μπαααανιοοοοο τι ζέστη ειναι αυτή...

Ο μικρός μάλλον βγάζει δόντια!!! ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ

Στέγια τι γίνεται με την αλλεργία? μήπως ειναι απο τη ζέστη τα σπυράκια? και μένα εβγαλε στο πρόσωπο και υποψιάζομαι οτι ειναι απο τη σοκολάτα που έφαγα μετά απο 2 μήνες (στα γενέθλια του άντρα μου δυο μπουκίτσες)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

αχ κελι μου βλέπω τις φώτο σου στο φεις και συγκινούμαι! τελεια τα παιδιά σου!

αλλά θέλω να πω μια κουβέντα γιαυτον τον έρμο τον άντρα σου, αυτό το παλλικάρι που 1 παιδί ήθελε και με 5 θα βρεθεί! Τουλάχιστον το επόμενο αν και οταν το αποφασίσετε να του μοιάζει έστω και λίγο...:-P

η κατάστασή μου μπορεί να χαρακτηριστεί έξαλλη...πρέπει οπωσδήποτε να κάνω μπαααανιοοοοο τι ζέστη ειναι αυτή...

Ο μικρός μάλλον βγάζει δόντια!!! ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ

Στέγια τι γίνεται με την αλλεργία? μήπως ειναι απο τη ζέστη τα σπυράκια? και μένα εβγαλε στο πρόσωπο και υποψιάζομαι οτι ειναι απο τη σοκολάτα που έφαγα μετά απο 2 μήνες (στα γενέθλια του άντρα μου δυο μπουκίτσες)

εγω υποφερωωωωωωωωωωωωω

ο πριγκιπασ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ηello girls!! Πριν λίγο έκανα μπανάκι το μικρό μου και κοιμάται του καλού καιρού..φτου μην το ματιάσω αλλά εδώ και 2 εβδομάδες μετά το μπάνιο & γάλα κοιμάται αμέσως... όχι όπως πριν που ούρλιαζε συνεχόμενα επί 1 ώρα...:rolleyes::rolleyes:

Αα..και έχω βρει και κόλπο για να κοιμάται εύκολα τα μεσημέρια.. αν δω ότι έχει τρελή γκρίνια και δεν κοιμάται με τίποτα στο κρεβατάκι της, την βάζω στο καρότσι και βουρρρ βεράντα... εκεί κάτι της κάνει ο καθαρός αέρας και αποκοιμιέται σε χρονο dt....

PCqNp2.png

Ηello girls!! Πριν λίγο έκανα μπανάκι το μικρό μου και κοιμάται του καλού καιρού..φτου μην το ματιάσω αλλά εδώ και 2 εβδομάδες μετά το μπάνιο & γάλα κοιμάται αμέσως... όχι όπως πριν που ούρλιαζε συνεχόμενα επί 1 ώρα...:rolleyes::rolleyes:

Αα..και έχω βρει και κόλπο για να κοιμάται εύκολα τα μεσημέρια.. αν δω ότι έχει τρελή γκρίνια και δεν κοιμάται με τίποτα στο κρεβατάκι της, την βάζω στο καρότσι και βουρρρ βεράντα... εκεί κάτι της κάνει ο καθαρός αέρας και αποκοιμιέται σε χρονο dt....

μπράβο χριστινάκι...

ποσο κοιμάται το μεσημέρι?

το βράδυ τι της φοράς για να κοιμηθεί?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοιμάται μισή-μία ώρα κατά τις 12.30, μετά άλλη μια-μιάμιση ωρίτσα κατά τις 3 και μετά προσπαθώ να την κοιμίζω και μισή ωρίτσα κατά τις 6.30-7 γιατί διαφορετικά έχει τρελή γκρίνια μέχρι τις 8.30 που πάμε για ύπνο.. Όλα αυτά που σου λεώ βέβαια παίζουν.. δηλαδή μπορεί ένα μεσημέρι να κοιμηθεί μόνο μισή ώρα και ένα άλλο να κοιμηθεί 2,5 ώρες...

Την κοιμίζω με φανελάκι και υπνόσακο.. με βολεύουν πάρα πολύ γιατί δεν έχω το άγχος μην ξεσκεπαστεί ή μην κουκουλωθεί με τα σκεπάσματα..τώρα της έχω πάρει και έναν πιο ελαφρύ για αυτή την εποχή... το καλοκαίρι δεν ξέρω όμως τι θα κάνω..:rolleyes::rolleyes:

Εσένα ο μικρούλης σου τώρα τι ώρα κοιμάται;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...