Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:?::?:

ΕΝΝΟΩ ΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Προκόπη, σήμερα μας κόλλησες οξεία συγυρίτιδα!!!!! έχω βάλει 4 πλυντήρια... Δηλαδή αυτά τώρα θέλουν και σιδέρωμα??????? Γκουχ, γκουχ!!!!!

καλά μιλάμε δεν το πιστεύω................. με το που καταχωρώ ένα μήνυμα, μου ξυπνάει, μα βαλτός είναι???????????

Μάλλον με λυπήθηκε για λίγο και μου έδωσε μικρή πίστωση χρόνου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν σας είπα και το άλλο. Είχα πάει πριν καμιά 10αριά μέρες να εισπράξω το επίδομα καισαρικής τομής, το οποίο κανονικά καταβάλλεται 2 μήνες αφού καταθέσεις τα σχετικά δικαιολογητικά και μου είπαν ότι φέτος να το περιμένω μετά από 3-4 μήνες και ότι θα μου έρθει ειδοποίηση στο σπίτι. Τα ίδια είπαν και σε σας όσες έχετε κάνει Κ.Τ??? Γιατί φοβάμαι πως η ειδοποίηση από το Ικα θα έρθει πιο αργά και από την σύνταξη που δεν θα πάρω ποτε????????

Διαφημίσεις

Χαρά ωραίο το τικεράκι!!! Μου θυμίζει ένα τραγούδι που είχε κολλήσει στην ανηψιά μου και το τραγούδαγε όλο το καλοκαίρι "δελφίνι, δελφινάκι, πάμε πιο γρήγοοοοορα, πάμε πιο γρήγοοοοορα". Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση το δελφινάκι είναι φάλαινα, αλλά μη ψάχνεις λογική στους συνειρμούς!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:.

καθαρισα την κουζινα μου.......

οκ κανω ενα διαλειμμα εχει ακομα κατι ψιλα.

γεια σου χαρουλα. εχεις καρτα ανεργιας?εγω κανω ανανεωση καθε μηνα για να παιρνω οτι επιδοματα βγαινουν για ανεργους . νομιζω ομως οτι και εσεις το δικαιουστε . μπορεις η εσυ η ο αντρας σου να το εισπραξετε.ισχυει εαν εχεις εστω 50 ενσημα το 2009 η αν επερνες το επιδομα ανεργειας.πηγαινε στον οαεδ τις περιοχης σου στις οικογενειακες παροχες και ρωτα.ετσι κι αλλιως θα πρεπει να συγκεντρωσεις καποια δικαιολογιτικα.εμενα μου ειπε απο τον ιουλιο και μεχρι τον ιανουαριο του 2011 θα το παιρνω αλλα δεν ρωτησα ποσα ειναι.

θα κανονισουμε για καφεδακι οπωσδηποτε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μάλλον με λυπήθηκε για λίγο και μου έδωσε μικρή πίστωση χρόνου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν σας είπα και το άλλο. Είχα πάει πριν καμιά 10αριά μέρες να εισπράξω το επίδομα καισαρικής τομής, το οποίο κανονικά καταβάλλεται 2 μήνες αφού καταθέσεις τα σχετικά δικαιολογητικά και μου είπαν ότι φέτος να το περιμένω μετά από 3-4 μήνες και ότι θα μου έρθει ειδοποίηση στο σπίτι. Τα ίδια είπαν και σε σας όσες έχετε κάνει Κ.Τ??? Γιατί φοβάμαι πως η ειδοποίηση από το Ικα θα έρθει πιο αργά και από την σύνταξη που δεν θα πάρω ποτε????????

πρινσι εσυ γεννησες στο αρεταιειον?πληρωσες για την καισαρικη?

4ywWp2.png

πρινσι εσυ γεννησες στο αρεταιειον?πληρωσες για την καισαρικη?

Στο Λητώ γέννησα. Ναι, με χρέωσαν την καισαρική, πήγε ο άντρας μου λίγες μέρες μετά όλα τα δικαιολογητικά στο ΙΚΑ εκέι κοντά και μου είπαν να πάω μετά από 2 μήνες στο ΙΚΑ της περιοχής μου να εισπράξω, αλλά τζίφος.

Πώς πας με την πίεση??? καλό είναι πάντως να πας σε έναν καρδιολόγο να μην ζορίζεται η καρδιά.

Καλησπέρα Στέγια!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΡΙΧΝΩ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ.....ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ MOBILO......ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ....

ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ....ΣΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΦΟΡΑΤΕ ΟΛΟΙ?

ΕΜΕΙς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...