Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!μπορεσα επιτελους να γραψω μια κουβεντα...μου λειψατε απιστευτα.....γυρισαμε χτες απο την κλινικη ο μεγαλος εριξε μια σφαλιαρα στον αδερφο του για το καλοσωρισμα και εγω κλαιω σημερα ολη μερα σαν να με επιασε η επιλοχεια...ενω ειμαι τρελα ευτυχισμενη φοβαμαι οτι μπορει και να μην τα καταφερω με 2 παιδια...νιωθω και τις ριμαδες τις τυψεις που δεν ασχολουμαι τοσο με τον μεγαλο...αυτα ....μολις θηλασαμε και επεσε για υπνο ο μικρος...στις 12 εχουμε εγερτηριο δεν ξερω πως του κολλησε να κοιμαται την μερα και να ξυπναει τη νυχτα...ειμαστε και οι 2 αναμαλλιασμενοι και προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα....σας φιλω γλυκα γλυκα και σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!μπορεσα επιτελους να γραψω μια κουβεντα...μου λειψατε απιστευτα.....γυρισαμε χτες απο την κλινικη ο μεγαλος εριξε μια σφαλιαρα στον αδερφο του για το καλοσωρισμα και εγω κλαιω σημερα ολη μερα σαν να με επιασε η επιλοχεια...ενω ειμαι τρελα ευτυχισμενη φοβαμαι οτι μπορει και να μην τα καταφερω με 2 παιδια...νιωθω και τις ριμαδες τις τυψεις που δεν ασχολουμαι τοσο με τον μεγαλο...αυτα ....μολις θηλασαμε και επεσε για υπνο ο μικρος...στις 12 εχουμε εγερτηριο δεν ξερω πως του κολλησε να κοιμαται την μερα και να ξυπναει τη νυχτα...ειμαστε και οι 2 αναμαλλιασμενοι και προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα....σας φιλω γλυκα γλυκα και σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα...

Καλώς ορίσατε κοριτσάρα μου!!!

πολλά φιλάκια και στα 2 αντράκια σου!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Erianton μια χαρά η μπουμπούκα μου! Το γαντζάκι σου πώς είναι? Την τοσοδούλα τη θηλάζω οπότε δεν ξέρω πόσο πίνει, αλλά μόλις έδωσα το πρώτο γεύμα που έβγαλα με θήλαστρο για να δω αν πιάνει μπιμπερό γιατί θέλω την Κυριακή να πάμε μία βόλτα με τον μικρό. Είχα βγάλει 120μλ και ήπιε τα 100! Όμως τώρα ζορίζεται παρόλο που ρεύτηκε και νομίζω ότι έφταιξε ότι σίγουρα ήπιε και μπόλικο αέρα! Εσύ τον θηλάζεις το μικρούλη? Από βάρος πώς πάτε?Σήμερα η τοσοδούλα ήταν 3.230 επιτέλους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νουνού καλωήρθατε!Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι όλα θα μπουν σε σειρά! Έκανες το καλύτερο δώρο στο αγοράκι σου, ένα αδελφάκι άρα οι τύψεις δεν έχουν καμιά θέση μέσα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

3230γεννηθηκε ο μπεμπης..χα χα...εμεις δεν ξερω ποσο ειμαστε πριν μια βδομαδα που τον ζυγισα ημασταν 4150..αντε να περασουμε το 5κιλο να κοιμηθουμε λιγο...

:-D

Διαφημίσεις

και εγω νουνου ετσι ενιωθα εβαζα τα κλαμματα συνεχεια αλλα τωρα ενταξει προσαρμοστηκα καπως..εχω φορτωσει βεβαια την μαρια στον συζυγο αλλα τι να κανω οι πρωτοι 2μηνες ειανι δυσκολοι μετα συνηθιζεις μπαινουν και τα βρεφακια μας σε ενα προγραμμα και ολα καλα...

:-D

κι εγω νομιζα πως ημουν η μονη που το επαθα απο το παρεακι μας....νιωθω ηδη καλυτερα...μα χωρις λογο....

Εγώ έχω πάθει επιλόχεια ψύχωση....Δε θέλω ούτε να ακούω τα πεθερικά...Και δε κάνω λόγο όταν έρχονται στο σπίτι...

Πηγαίνω για θηλασμό και κλαίω μέχρι να φύγουν.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλα εμενα τα πεθερικα ουτε ηρθαν ακομη και απο το τηλεφωνο με συγχιζουν ακομη....αυτο το ειχα παθει στον πρωτο ,δεν ηθελα να με βλεπουν να θηλαζω.νομιζα πως με ματιαζουν και κοβεται το γαλα....

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλα εμενα τα πεθερικα ουτε ηρθαν ακομη και απο το τηλεφωνο με συγχιζουν ακομη....αυτο το ειχα παθει στον πρωτο ,δεν ηθελα να με βλεπουν να θηλαζω.νομιζα πως με ματιαζουν και κοβεται το γαλα....

Καλά εγώ την έχω πατήσει πολύ άσχημα...

Δε με πειράζει να με δούν να θηλάζω έρχονται και δε μιλάω καθόλου μα καθόλου που αυτό δεν υπάρχει λέμε.....

Οι άνθρωποι μου έχουν γίνει πολύ μισητοί χωρίς να υπάρχει κάτι....

Θα δούμε που θα καταλήξω........................

Πάω να φτιάξω μακαρονάδα....

Θα τα πούμε αργότερα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στεγία παράξενο αυτό που περιγράφεις, αφού λες ότι δεν έχουν κάνει κάτι! Σίγουρα κάτι με τις ορμόνες παίζει! Θα περάσει ο καιρός και θα έρθουμε στα ίσα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μανουλίτσες μου,έχω και καιρο να σας γράωψ κ μου λείψατε!Βλέπω όλα αυτά που γράφετε και κολλάω να σας γράψω,γιατι εγω τα εχω περασει και μονο συμβουλές μπορά να σας δώσω κ μπορεί να σας φαίνεται κουραστικό:

Η κοιλιά κάνει να επανέλθει 9 μήνες απότι λένε,οπότε μην αγχώνεστε!Το στήθος δυστηχώς δε θα είναι ποτε το ίδιο.Μετα το θηλασμό ξεφουσκώνει και πέφτει,"ζαρώνει".Το θήλαστρο το χαλάει πολύ επισης!Όμως μην απογοητέυεστε γιατί μετα αρχίζει πάλι κι επανέρχεται.Ναι μεν δεν είναι το ίδιο με πριν,αλλά φτιάχνει.Όσο για τη γυμναστική, μόνο να το σφίξει λίγο μπορεί,δεν το ανορθώνει.Μου το είχε πει η γυμνάστρια κι είχα απογοητευτεί..!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Καλά εγώ την έχω πατήσει πολύ άσχημα...

Δε με πειράζει να με δούν να θηλάζω έρχονται και δε μιλάω καθόλου μα καθόλου που αυτό δεν υπάρχει λέμε.....

Οι άνθρωποι μου έχουν γίνει πολύ μισητοί χωρίς να υπάρχει κάτι....

Σε καταλαβαίνω!!Κι εγώ και στις 2 γέννες δεν ήθελα άνθρωπο!!Μου έρχονταν όλοι και μου "θρονιάζονταν" και δε μπορούσα να θηλάσω.Είχα εντωμεταξύ πρόβλημα με το θηλασμό,προσπαθουσα κι επειδη ηταν επιπεδες οι θηλές δεν τα κατάφερνα κι είχα κι όλους τους συγγενείς πάνω απ'το κεφάλι μου να δίνουν χαζές συμβουλές και να μη με αφήνουν στην ηρεμία μου.Έκανα κ μια ωρα με το θήλαστρο κι είχα και θεατές να με βλέπουν να αρμέγομαι...

Τελικά αναγκάστηκα να σταματήσω την προσπάθεια,αλλά πιστεύω πως αν ήμουν μονη μου θα τα είχα καταφέρει!

Το δε γελοίο ήταν που κάποια θεία (στη 2η γέννα),ερχόταν κάθε μέρα,μου ζούλαγε το στήθος λες και είμαι αγελάδα και μου έλεγε "έχεις γάλα?".Άντε πες μου τώρα πως να μη μου κοπεί το γάλα με όλ'αυτά!

Sorry, για την πολύλογία,απλά πιστεύω πως μέχρι να σαραντίσει μια λεχώνα με το μωρό δεν πρέπει να έχει επισκέψεις.Και την κουράζουν και χαλάνε το πρόγραμμα της.Είσαι με ξενύχτια,με προσπάθειες θηλασμού κι έχεις και τις επισκέψεις!!:mad::x

Καλά κάνανε παλιά κ δεν είχανε επισκέψεις μέχρι να σαραντίσουν!Κάτι παραπάνψ ξέραν οι παλιές!!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Νουνου μου,καλωσόρισες!!Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!Εγω ακόμα εχω τύψεις που δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στη μεγάλη μου!Όμως, μη στεναχωριέσαι,θα βρεις το ρυθμό σου σιγά-σιγά και θα διαθέτεις χρόνο και στα δυο παιδιά.Είναι δύσκολο τώρα,όμως είναι καλό που τα γέννησες με μικρη διαφορά και του χρόνου τέτοιο καιρό θα παιζουν μαζί κ θα είναι υπέροχο!

LGXAp3.png

vjNwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...