Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαρη συμπεθεεεεεεεερααααααααααα δε ντρεπεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;φτου σου!!!!!α...καλα...αμα ειναι να με ξεπατωνεις ετσι απο τωρα,θα το χαλασο το συμπεθεριο στο λεω!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!αν ειναι για καφε ερχομαι τρεχοντας!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

goodmorning κοριτσάκια!

με κοροιδεύετε εεεε????? θα σας τιμωρήσω....:mad::x:-P

δεν εχω φωτογραφίες ακόμη!!!! θα βαλω! Εχω να πω οτι μαζί με τις ψεύτικες βγήκαν και οι κανονικές μου βλεφαρίδες!:-( Μαδησα λεμεεεεεε

τι μου κάνετε?

Ο άντρας μου εχει απεργία σήμερα ΚΑΙ αύριο και ναι μεν τον έχω εδω και χαίρομαι απο την άλλη ειναι μες στα νέυρα και δε θέλει καθόλου! 4 μέρες κλειστό το φαρμακείο και τα έξοδα τρέχουν!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Παω να παρω τον μεγαλο και επανερχομαι!!!

Μετριο(2 κουταλιες ζαχαρη.....ναι μετριος ειναι αυτος υπαρχει προβλημα;;;;:) )

με γαλα!

Λορετακι!!!Ξυπνησες επιτελους!!!Απο σημερα και εμπρος θα εχει τελειο καιρο!!αντε ξεσηκωθειτε για θαλασσιτσαααααααααααααααα!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερούδια!!! Τι καλημερούδια δηλαδή, μεσημέριασε...

Εμείς δεν κοιμηθήκαμε καλά γιατί κρυώσαμε και ο μικρός μου έχει μυξούλες και ταλαιπωρήθηκε όλη νύχτα... Του άρχισα τον ορό, και βλέπουμε.... Έλεγα πως θα την γλιτώσουμε αλλά τελικά... πουντιάσαμε... Δεν του είχα ξαναβάλει ποτέ και ευτυχώς που είναι νοσοκόμα η αδελφή του άντρα μου (κουνιάδα τη λέμε;;;) και μου έδειξε. Ελπίζω να τα καταφέρω στη συνέχεια μόνη μου.

Θέλω και εγώ να γίνω φίλη σας στο φατσοβιβλίο!!

Καλημέρα όλη μέρα!!!!!!!!!!!!!

Καταρχάς χρόνια μας πολλά για χθες, να μας χαίρονται τα μπεμπουλίνια μας και τα μικρά και τα μεγάλα (με πιάνιιεις????????;););))

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, να σας πω, σαν πολύ έχετε πάρει φόρα με τα φεισμπούκ, (είδατε πού έβαλα τον τόνο ε?) και έχουμε μείνει εμείς (ή μάλλον πια μόνο εγώ καθώς βλέπετε η Κελάκος ξεσάλωσε!!!!!!), πίσω σε γεγονότα και εξελίξεις. Παρακαλείσθε να ενημερώνετε ομοιοτρόπως και αυτό το cafe, εντάξει?????????????

Annia μου, ο μπαινάκης και ο βγαινάκης στο σχόλιο της πεθεράς!!!!

Λορέτα πάντα άξια και εννοείται ότι αναμένουμε τα ντοκουμέντα της βλεφαρίδας!!!!!

Μαράκι, είναι πλήρως κατανοητή και αναμενόμενη η στεναχώρια σου που αναγκάζεσαι να επιστρέψεις στη δουλειά.

Εμείς σήμερα κάναμε εμβολιάκι και κοιμάται το καλό μου. Πηγαίνω σα τη χαζή κάθε 15 λεπτά και το κοιτάζω το καημενάκι μου.

Α, να σας πω και το άλλο να γελάσετε. Χθες πήγαμε το μικρό στον εθνικό κήπο. Λοίπόν ο άντρας μου είχε πολύ πλάκα, γιατί νομίζει ότι το παιδί μας είναι φαινόμενο, κουκου....:P:p:p:p:p. Κάποια στιγμή, αφού το είχε πάρει αγκαλιά για να βλέπει ντε και καλά τα ζωάκια (κουκου...), πλησιάζουμε σε ένα σημείο που είχε πουλιά και παγώνια. Περιττό να σς πω ότι η μπόχα ήταν ανυπόφορη. Γυρνάω και του λέω ΄"πού πάς παιδί μου στη μπόχα?" και μου λέει " να του δείξω τα παγώνια (κουκου.....)". Οπότε τα παίρνω στην κράνα και του λέω δυνατά "χέστα τα παγώνια και πάρε το παιδί από δω!!!" Τώρα τί παγώνι μπορεί να καταλάβει ένα παιδί 3,5 μηνών δεν γιγνώσκω!!!!!!

Μόλις μου ξύπνησε, φιλιά!!!

καλημερα κοριτσια μου,καλη εβδομαδα.απ'οτι βλεπω μας επιασε ολες μας η προκοπη μας.εχω κατεβασει και εγω απο το πρωι ολο το σπιτι κατω για γενικη αλλα δυσκολευομαι γιατι για σημερα δεν μπορει ουτε μανα ουτε αδερφη να μου την κρατησει.θα αφησω την συνδεση στον Η/Υ για να ξεκλεβω λιγο χρονο να σας διαβαζω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημερες, καλημερες!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για χτες μανούλες!

ΚΘαλεια, με προσωπικό μην. στέλνεις το ονομά σου για να σε κάνουμε request για φιλη, οκ;;;

Ελενη, κανεις γενική, εεε;;; Και γω, αργα αργα, σαν εκείνη τη φέτααααα ,που λέγαμε κάποτε! Θα τις δώσω έξω τις μοκέτες, πέρισυ τις είχα κάνει΄μόνη και κάτι πατούσες, κάτι μπογιές μας ακολουθούν, δεν λέει και φέτος.... Αυτά, α Λορετα, εννοείτε θέλουμε φωτογραφίες, ααα και όσο για την απεργία, να πω υπομονή;;;; Και αυτή η λέξη δεν είναι μαγική, αλλά τι να κάνεις, έτσι που γίναμε.... πάντως φέτος είναι η μόνη χρονιά, φορά που δεν δυσανασχετω με τις απεργίες... εχω ανάγκη για μια γενική επανασταση... ή κάτι τέτοιο...

Να πάω να κάνω την ντουλάπα της καραμελένιας μου γιατί ακο΄μη νούμερο 0-3 έχουμε έξω και κάτι χειμωνιατικα.... αχαχαχ ποιος πάει αλλά πρέπει!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλως το κοριτσι!!!Χρονια πολλα και σε σενα μανουλα επι τρια!!! :)

Το χαλι του σαλονιου και τη μοκετα του παιδικου κι εγω θα τα δωσω εξω...αλλα εχω 3 πατακια ενα διαδρομο μοκετα και τη μοκετα της κουζινας ....α...και το χαλι της τραπεζαριας που τα κανω μονη μου!

Απεργιες...μμμμ...και μενα μου αρεσουν τωρα!μονο με την απεργεια της καθαριοτητας εχω ενα θεμα...γιατι εχουν πηξει οι καδοι!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσκια καλησπερα,εγω ειμαι χαλια με εχει πιασει πονος στην μεση και δεν μπορω ουτε να περπατησω..χαλια μαυρα σας λεω...ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια ναι μεν του περασε ο βηχας μαλλον απο τα πολλα σαλια ειναι αλλα ειναι ανησυχος με τα δοντια του..εχουν φουσκωσει παρα πολυ τα ουλακια του θα εκραγουν σε λιγο...κοιμηθηκε στις 1χτες ξυπ[νησε 4,30-6,30-8,30οποτε εγω κουτουλαω και εχω και την μαρια που της μαθαινω το γιο-γιο και μου εχει κατουρησει ολο το σπιτι..

:-D

δε θυμάμαι τίποτα!!!!τι πολυλογούδες είστε!!!!

Άννια μου υπομονή κοριτσάρα μου, καταλαβαίνω είναι δύσκολο.....

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εχτές εφόσον σας έγραψα πως μου κοιμάται πλεον 4ωρο από τις 22:00 ξύπνησε στις 5!!!!!Είχε καιρό να μου κοιμηθεί τόσο.....

Με τον αγώνα που κάνω να του φτιάξω το πρόγραμμα....

Όπως θα έχετε καταλάβει βέβαια πλέον δε ξενυχτάμε τουλάχιστον που μου κοιμόταν στις 3 και ήθελε λόγια!!!Τώρα τα λέμε από το πρωί οπότε το βράδυ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ και φυσικά ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!

Μιας και είπα για το άθλημα αύριο θα πάω για εξετάσεις καθώς μου βρήκε μια ήπια τραχηλίτιδα στο παπ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...