Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!

Κελάκο και μανιτάρι επιτέλους αξιώθηκα να μπω στο φέις και σας έκανα φίλες!! Παιδιά η Ευαγγελία είναι η Τάο έτσι;; Γιατί και αυτό σημερα το είδα αλλά δεν ήμουνα και πολύ σίγουρη!!

Καλά΄και εγώ σήμερα ξύπνησα με τρελή όρεξη για καθαριότητα... βέβαια χμμ... έχω μείνει στα λόγια προς το παρόν... Αλλά και εσύ ελενίτσα απ'ότι φαίνεται στα λόγια έχεις μείνει έτσι;;;:D:D

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχααααααααααααααα!!!!!σε επιασαααααα!!!σε πληροφορω οτι εχω ηδη πλυνει 3 πατακια και παω για τον διαδρομο μοκετα!!!μα...ειπαμε....αμα με πιασει η προκοπη.....με πιανει!!!

Χριστινα μου καλημερα!!!ναι η ευαγγελια ειναι η ταο μας!!!πολυ συχνα βλεπω μπαινεις στο φεις βρε!!!χαχαχαχαχα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ουφφφφφφφφφφ παει ακι ο διαδρομος....κοψο μεσιαστηκα η γυναικα....παω να κανω και τη μοκετα τηυς κουζινας γιατι σε λιγο θα ξυπνησει το βλασταρι μου! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ουφφφφφφφφφφ παει ακι ο διαδρομος....κοψο μεσιαστηκα η γυναικα....παω να κανω και τη μοκετα τηυς κουζινας γιατι σε λιγο θα ξυπνησει το βλασταρι μου! :)

Για να καταλάβω...όταν λες ότι θα κάνεις 'γενικη' εννοείς ότι βάζεις μια σκούπα ανά τέταρτο και χαλάκι;;;:D:D:D

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Για να καταλάβω...όταν λες ότι θα κάνεις 'γενικη' εννοείς ότι βάζεις μια σκούπα ανά τέταρτο και χαλάκι;;;:D:D:D

....ναι....τι;;;.....δε γινεται ετσι;;;;οχι ε;;;να το κανα μισαωρο;;;;χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα.....................................................

α κοριτσια τι συμπτωση κι εγω εχω ορεξη για δουλιες γι αυτο θα παρω τηλ την καθαριστρια να ερθει να τις κανει και της εχω και δωρακι στο αμαξι 2 σακουλες μαυρες σιδερο χιχι ποτε θα φυγη δεν ξερω,τι να κανω βαριεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

izE6p2.png?S6UQkQqM

αννια μου τη να σχολιασω για την πεθερα?

τα ιδια ειπε και σε εμενα.

κοριτσακια μπραβο που εγραψεσ μια κουβεντουλα γιατι ενα ανχος το τι γινατε το εχουμε.

οσο για τισ σταγονες ο παιδιατρος στην σαντορινη μου λεει οχι και του πειραια ναι.αντε βγαλε ακρη,εγω ομως βαζω οταν χρειαζεται.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

σημερα θα παμε γιατρο για εμβολιο

και δυστιχως σημερα σταματαμε και τον θηλασμο δεν υπαρχει γαλα και δεν καταλαβαινω γιατι μου ειπε να παρω χαπι αφου το στηθος ειναι αδειο,αμα ειχα θα το εδινα στο μωρο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημέρα μανιτάρι! Σου έκανα request στο φέις!!

Κελάκο μου έχω και φωτογραφίες του μωρού και άλλες..δεν ξέρω ποιες είδες! (του μωρού βέβαια είναι αρκετά παλιές..τουλάχιστον δίμινο..)

Θα μπω και εγώ σε λίγο να δω!!

Λορέττα βαλε φώτος ΤΩΡΑ!!! Θέλω να δω την βλεφαρίδα κάγκελο!!!

PCqNp2.png

Λορέττα βαλε φώτος ΤΩΡΑ!!! Θέλω να δω την βλεφαρίδα κάγκελο!!!

ξερεις χριστινα μου τι δυναμη θελει η βλεφαριδα καγκεκο για να σηκωθει και να ανοιξει το ματι;;;;;;;;;;πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...