Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μανουλες καλημερα!!!!

ειμαι και εγω μανουλα Ιανουαριου γεννησα τελικα 13 Ιανουαριου και στην αρχη της εγκυμοσυνης εγραφα στο καφε σας αλλα μετα επειδη ειχα ΠΗΤ 9 Φεβρουαριου μετακομισα στις αλλες μανουλες που ητανε πιο κοντα στις εβδομαδεςμε εμενα. ΣΑς Διαβαζω που και που και χαιρομαι που τα ζουζουνια σας ειναι καλα!

Ηθελα να σας ρωτησω κατι ειχε παρει το ματι μου πριν λιγο καιρο για μπουκωματα και οτριβιν κλπ, πριν 20 μερες μου αρρωστησε η μικρη ξαφνικα με εντονο μπουκωμα για 10 μερες σχεδον την πηγα στην παιδιατρο της και μου ειπε μονο ορο και ρουφηγμα με το otrisalin, μετα την πηγα στο παιδων Πεντελης γιατι κραταγε μερες και φοβηθηκα για βρογχιολιτιδα και μου ειπαν και otrivin παιδικο αν συνεχισει αλλα δεν εβαλα γιατι τις επομενες μερες της περασε. Απο το Σαββατο το πρωι ξαναρχισε μπουκωμα παλι:( Θυμαμαι οτι ειχα διαβασει απο εσας οτι δεν κανει οτριβιν αλλα στεναχωριεμαι να την βλεπω να μην μπορει να αναπνευσει ειδικα το βραδυ στριφογυρναει συνεχεια, πειτε μου για το οτριβιν και γενικα αν μπορω να κανω τιποτα για το μπουκωμα εκτος απο ορο και ρουφηγμα που το κανω ουτως η αλλως

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κατερινα!!!να χαιρεσαι τα παιδακια σου και χρονια πολλα για χτες!!!Κι εμενα η παιδιατρος δεν με αφηνει να βαλω οτριβιν!Οταν ομως χρειαστηκε να παω κι εγω το δικο μου μωρο στο νοσοκομειο μου ειπαν παιδικο οτριβιν σε μιξη με ενα κολυριο(ετσι το δινουν)το χρησιμοποιησα και το βοηθησε το μωρο....παρόλα αυτα νομιζω οτι καλο θα ηταν να μιλησεις με τη παιδιατρο σου και να την ενημερωσεις για τη κατασταση της μπεμπουλας σου!!!!Φιλια πολλα!!!

Να πω κι εγω με τη σειρα μου χιλια ευχαριστω στα κοριτσια του φεβρουαριου που μας εγραψαν τοσο ομορφες ευχες!!

Να χαιρεστε κοπελαρες μου και σεις τα ζουζουνια σας!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα ελκαρακ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φυσικα θα παρω την παιδιατρο αλλα η δικια μου ειναι πολυ κατα των φαρμακων και ξερω τι θα μου πει απλα ξερεις οταν βλεπεις το παιδακι σου να βασανιζεται λες ας υπηρχε κατι να βαλω να το κανω καλυτερα.

Ασχετο θυμηθηκα που μιλουσε εμεις οι δυο για την αυξημενη αυχενικη πτυχη ειδες τελικα τελος καλο ολα καλα και για τις δυο μας!!!! πολυ κλαμα τοτε...

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

αχ βρε κατερινα μου....σα να μη το περασα εγω αυτο νιωθω τωρα πια...σα να το ειδα στον υπνο μου...σαν εφιαλτης....τεσπα...τελος καλο ολα καλα κι αυτο μετραει μονο!

πως περασατε χτες;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα εστω και με μια μικρηηηη καθυστερηση.:)Χαρηκα παρα πολυ που σας ειδα ολες σε φωτο,τωρα νομιζω οτι σε ξερω ακομη καλυτερα.Ευχαριστω για τα θετικα σχολια ειστε ολες υπεροχες και τα μωρακια σας.Ελενηηηηηηηηηπαλι με αντιγραφεις;:tongue:Σημερα ειπα κι εγω να ξεκινησω γενικη γιατι το παραχ#@α :)βρωμισαμε.Τι τελειος ο γιος σου,τρομερο αυτο που σου ειπε,πως το σκεφτηκε το παιδακι μου...............................Αννια υπομονη εχεις να ακουσεις ακομα ποοοολαααα εισαι στην αρχη,μην ακους κανεναν,εγω μονο μπραβο εχω να σου πω.

Κατερινα καλημερα και περαστικα.Καλυτερα να ακολουθησεις τις συμβουλες του παιδιατρου και ολα θα πανε καλα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

αχ αστα και εγω το περασα και στα 2 μου παιδια στον εναν εφτασα να κανω ληψη τροφοβλαστης και στην μικρη αμνιο τελικα καταληξαμε οτι ειναι κατασκευαστικο μαλλον οσα παιδια και να κανω αυχενικη αυξημενη θα εχουν στανταρ

Αυτο θα κανω κελι οτι μου πει η παιδιατρος δηλαδη πολυ ορο και ρουφηγμα απλα τα εχω παιξει μπουκωσε η μικρη και 10 μερες ημουνα με ορους και αγχος μολις τελειωσε την επομενη μερα αρωσταινει ο μικρος 38 πυρετο και πολυ μπουκωμα , τελιωνει και ο μικρος ησυχαζουμε μια εβδομαδα και τωρα ξανα η μπεμπα.. πολλη μυξα ρε παιδι μου και να φανταστειτε ο μικρος μεχρι τα 2 δεν ειχε παθει ουτε μπουκωμα τωρα ποιος μας μουτζωσε?

μηπως ξεκινησατε παιδικο κατερινα μου φετος;παντως και εγω περασα μια περιοδο που ηταν συνεχεια μπουκωμενο το μωρο και ειχα τρελλαθει!Αλλα,μη στεναχωριεσαι.....κι αυτο θα περασει!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα συνηθως η πρωτη χρονια στο παιδικο ειναι δυσκολη,οχι ομως απαραιτητα!!!!εμεις περσι περασαμε αρκετα....φετος ομως,εκτος βηχα δοξα το θεο δε παρουσιασαμε κατι αλλο.....(ελπιζω να μη με ματιαξω.....) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

το ξερω θα τον εγραφα πιο νωρις αλλα φοβηθηκα για το μωρο που ηταν νεογεννητο , το Σεπτεμριο θα ειναι 8 μηνων οποτε ενταξει θα εχουμε καπως περασει τους επικινδυνους πρωτους μηνες.

Φτου φτου παντα ετσι να ειστε το χειροτερο που θα σας πιανει να ειναι απλος βηχας:D:D:D

Κοιτα...ο βηχας που μας πιανει...δεν ειναι απλος....ολο τη σεζον μασκες κανουμε....αλλα τουλαχιστον χωρις πυρετους....!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ωωωωωωχ καταλαβα τουε ουτε βηχας να μην σας πιανει!!!!!

Λοιπον κοριτσια χαρηκα που τα ειπαμε παω να ταισω την μπουμπα μου τωρα!!!

Φιλακια πολλα και θα τα ξαναπουμε σιγουρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...