Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι το ειπα αλλα δεν θελω να το θυμαμαι γιατι εξοργιζομαι..γυρισε και μας ειπε οτι θα παρει φωτια ο κ@λ@ς μας και τι το θελαμε 3παιδι με ολα αυτα που γινονται και αλλα τετοια..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέμε να νοικιάσουμε 3αξονικό....

Πάντως έχει πλάκα που το μεγάλο άγχος του καλού μου είναι μην τσιμπίσει το μωρό κανένα κουνούπι... :-)

Ο καθένας με το πόνο του...

Φτάσαμε και εμείς τα 7 κιλά! Για την ακρίβεια τα περάσαμε κατά 220 γρ.!!!

αννια να πεις την πεθερουλα σου να ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ αμαν πια με αυτε τις πεθερες....θαλεια πες τον αντρουλη σου πως υπαρχουν ωραιοτατα αντικουνουπικα ειδικα για μωρα:D:D:D

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Θα τους πασαλείψω και τους δύο να ησυχάσω :-) :-)

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το θρησκευτικό γάμο. Έχουμε κάνει πολιτικό, και θέλουμε μαζί με τη βάφτιση να κάνουμε και θρησκευτικό. Πάω λοιπόν στον παπά για τα σχετικά και θέλει να κάνουμε όοοολη τη διαδικασία για το θρησκευτικό γάμο, σαν να μην έγινε ποτέ ο πολιτικός. Μου φαίνεται περίεργο και λίγο αστείο να σας πω το να ξαναβάζουμε αναγγελία στην εφημερίδα, να βγάζουμε πιστοποιητκό αγαμίας κλπ κλπ κλπ....

Έτσι γίνεται ή θα με τρελάνει ο παπάς; Ξέρετε;

Διαφημίσεις

Μπαίνω λίγο πριν πάω για νάνι...

Σοφάκι μου τι κάνεις?

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια!

Εμείς τη μέρα θηλάζουμε κάθε 2 με 2μιση ώρες εκτός αν ειμαστε βόλτα και μπορεί να φτάσουμε το 3ωρο (αν κοιμηθεί). Το βράδυ κοιμάται στις 10και μιση περίπου και ξυπνάει συνήθως στις 5. Αλλά αυτό οχι κάθε μέρα (χθες ξύπνησε 1μιση πχ).

Κάνει σίγουρα 8-9 γεύματα την ημέρα!

νανι...χρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Και εμένα μου φτάνει η μια φορά (το ίδιο θα μου ήταν και χωρίς γάμο, βασικά μόνο για το μωρό το έκανα) αλλά ο αντρούλης μου θέλει να πάρουμε και την ευχή...

Ουφ! Νύσταξα...

Καληνύχτα μανούλες!!!!

Διαφημίσεις

Εμείς μόλις 5,400! Εντάξει κοντά στο Μ.Ο. οπότε όλα Ο.κ.!

Πες την πεθερά σου Άννια ότι για όσο δεν καίγεται ο δικός της, να μην την νοιάζει για του διπλανού! Αμάν πια!

σωστοτατη σε βλεπω μαρινα μου!!

εμενα ο γαντζος μου ειναι 5870 .

καληνυχτα θαλεια και να σε βλεπουμε πιο συχνα.

4ywWp2.png

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ......

ΞΑΝΑΦΑΓΑΜΕ!!!!

ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσαρες!!!Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...κι εμενα με συγκινησε το σκ@το!!!! :)

ΛΟιπον,καλη εβδομαδα και:

Παμε σχολειο,δε παω για καφε στη γειτονισα(ξεκιναω απο σημερα γενικη...για να δω ποστε θα τελειωσω!!χαχαχαχα)και επανερχομαι για καφεδακι και κους κους!!!(ε καλα,ενα καφεδακι θα πιω και θα ξεκινησω!!! )

Τα λεμεεεεεε!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...