Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κι εμενα μολις κοιμηθηκαν..λοιπον σιγουρα ειναι μια μικρη μετακομιση αλλα ειναι μια πρωτογνωρη εμπειρια..στο ταξιδι περασαμε πολυ ομορφα..μη νομιζεις ειχαμε γκρινιες ..και στο ξενοδοχειο τα μωρα δεν βολευτηκαν 100% αλλα...περασαμε σουπερ..ποτε ειναι του αγ.πνευματος τελικα?που ειναι το χωριο σας?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Loretta πάντα άξια κοριτσάκι και ανυπομονούμε για φώτο με βλεφαρίδα κάγκελο, μανικιούρ υπερπαραγωγή κλπ κλπ! Φαντάζομαι το γαμπρό έκπληξη να ανακαλύψει το θήλαστρο μέσα στο αυτοκίνητο :shock::shock::shock:!

Μαράκι καλή αρχή αύριο στη δουλειά, τι να κάνεις κοριτσάκι το κάνεις για το καλό της μικρής σου για να ζείτε πιο άνετα και σε τέτοιες εποχές που ζούμε δεν έχεις και πολλές επιλογές!

Αλοιφή έγινα βρε Ελένη με την ατάκα του γιου σου!!!

Θάλεια και η δικιά μου πολύ σαλιομηχανή!

Αληθεια κορίτσια όσες θηλάζετε αποκλειστικά πόσες ώρες κοιμούνται σερί τα παιδιά σας το βράδυ ή και κατά τη διάρκεια της μέρας και περίπου πόσα γεύματα κάνετε (ανά πόσες ώρες)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Του Αγ. Πνεύματος είναι 24/5 και μάλλον ο μπαμπάς μας θα πάρει και 1 μέρα άδεια για να είμαστε πιο άνετοι. Το χωριό μας είναι στη Λακωνία, λέγετε Ελιά και είναι πανέμορφο :-)

Ευτυχώς εκεί μένουμε στο σπίτι του νονού μου, οπότε είμαστε πιο άνετοι και οργανωμένοι. Πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά, αν καταφέρω να ελέγξω το άγχος μου :wink:

γεια σου μαρινακι...εγω θηλαζω αποκλειστικα..αλλα μαλλον δεν ειμαι ο μεσος ορος...κανουμε 7 γευματα μεσα στην ημερα.το τελευταιο 11,30 το βραδυ και ξυπναμε 9.00 το πρωι!!!!δεν ξερω αν κανει..θα ρωτησω την παιδιατρο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

αν θα μεινετε σε δικο σας σπιτι ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.αν θηλαζεις ...πανευκολα:D:D:D το μονο που κουβαλησα μαζι μου στο ταξιδι ηταν ενα μπουκαλι ..νερο..μπας και διψασω

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΛΟΡΕΤΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!!

ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ!!!

ΘΑΛΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΞΥΠΝΑΕΙ!!!!

ΝΟΥΝΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΛΕΠΩ ΕΕΕ?

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ 4ΩΡΑ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑ 3 Ή 4 ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ 15 Ή 20 ΛΕΠΤΑ...

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Θάλεια καθόλου να μην αγχώνεσαι, τώρα είναι η καλύτερη φάση που δεν έχετε ξεκινήσει στερεές και το μωρό γενικά δεν έχει πολλές απαιτήσεις! Εμείς πήγαμε τριήμερο το Πάσχα με τα δύο παιδιά και η μπουμπού δεν ήταν καν 3 μηνών!

Σοφία όντως ο μικρός σου κάνει την έκπληξη! Κι ο γιος μου έτσι έκανε, αλλά η μπουμπού δε μου κάνει το χατήρι! Πάντως αφού το κάνει το παιδί από μόνο του και εκτός αυτού μέσα στη μέρα κάνει αρκετά γεύματα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμείς συνήθως τρώμε κατά τις 12 και κατά τις 5 περίπου ξυπνάει και τη θηλάζω κοιμισμένη και μετά κατά τις 9 ή 10 το πρωί! Πάντως έχω χάσει το μπούσουλα με αυτό το μωρό και το φαγητό! Αν δεν πεινάσει δεν πάει να χτυπιέμαι εγώ, τίποτα κλειστό το στόμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλως την στεγια μας!!τι κανεις κοριτσακι μου γλυκο?τι κανει ο πριγκηπας? μαρινακι αστην λιγο να πεινασει..μην την βαζεις με το ζορι να φαει...μπορει το τριωρο να μην ισχυει για αυτην

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν θηλάζω πια οπότε θέλουμε 432 μπιμπερό, αποστειρωτή, απορρυπαντικό πιάτων, βούρτσες... Αφήστε!

Μαρίνα έχεις 1999 μυνήματα! Άλλο ένα και στρογγύλεψε :-)

Εγώ με 5 ακόμα φτάνω τα 50 :-Ρ !!

ΚΛΑΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΘΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...