Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου και Χρόνια Πολλά σε ολες μας!

Αύριο πάω δουλεία και κλαίω συνέχεις αφηστε τα ειμαι χάλια σας καληνυχτω και φιλάκια στα μωράκια σας και στο φασολάκι μας!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Αχ μαρακι....τι να κανεις πουλακι μου.λ...υπομονη.....ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος....μετα θα συνηθισεις....(αναγκαστικα....)Καλο βραδυ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χρονια μας πολλα κοριτσαρα μου!!!Τελεια χτες ε;;;Μπραβο σου!!!Αξια!!! :)

Αναμενουμε στο ακουστικο μας για τις φωτος!!!

Παιδια να σας πω τι μου ειπε σημερα ο γιος μου!!!Πηγαμε εξω για φαγητο και ολοι ειχαν να κανουν με το μπεμπη,και μου λεει:μαμα,ολοι αγαπανε το μωρο μας ε;λεω ναι αγαπη μου γενικα ο κοσμος αγαπαει πολυ τα μωρακια!οοοοοοοοοοοχι μαμα,το δικο μας ξερεις γιατι το αγαπανε;γιατι λεω χρηστο μου;γιατι το γεννησες πολυ ομορφο!!!μπραβο σου μαμα!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!ακουστε τι μου ειπε το βρωμοπαιδο!!!!με συγκινησε!!!! :) :) :)

Υπεροχη μερα η σημερινη! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Χρονια μας πολλα κοριτσαρα μου!!!Τελεια χτες ε;;;Μπραβο σου!!!Αξια!!! :)

Αναμενουμε στο ακουστικο μας για τις φωτος!!!

Παιδια να σας πω τι μου ειπε σημερα ο γιος μου!!!Πηγαμε εξω για φαγητο και ολοι ειχαν να κανουν με το μπεμπη,και μου λεει:μαμα,ολοι αγαπανε το μωρο μας ε;λεω ναι αγαπη μου γενικα ο κοσμος αγαπαει πολυ τα μωρακια!οοοοοοοοοοοχι μαμα,το δικο μας ξερεις γιατι το αγαπανε;γιατι λεω χρηστο μου;γιατι το γεννησες πολυ ομορφο!!!μπραβο σου μαμα!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!ακουστε τι μου ειπε το βρωμοπαιδο!!!!με συγκινησε!!!! :) :) :)

Υπεροχη μερα η σημερινη! :)

αχ τι γλυκός! τι υπέροχα ειναι τα παιδιά! Μπράβο σου ελενάκι μου! Θα γινουν δύο αγαπημένα αδερφάκια (σιγά σιγά)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χρόνια μας πολλά μανούλες!!!!!

Νιώθω ευτυχισμένη σήμερα!!

Πριν από 1 χρόνο ακριβώς ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, σαν κι εσένα Loretta!!!

Να είμαστε όλες καλά να χαιρόμαστε τα μωράκια μας και να αποκτήσουμε όσα γίνεται περισσότερα!!!

γεια σου θαλεια !τι κανετε ολα καλα με το μωρουλι σας?αισιως εγινε 4 μηνων ε?να σας ζησει!!!!!!!!!!

ελακο μου και μενα με αγγιξε ετσι οπως το εγραψες.ειναι πολυ εξυπνα αυτα τα μικρα και παντα τα λενε πολυ ομορφα.φανταομαι θα του ειπες οτι και αυτος ειναι ενα κουκλος?να του δωσεις πολλα φιλακια .

4ywWp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ να ειμαστε γερες και δυνατες και να μας χαιρονται τα βλασταρακια μας...ααα λορεττακι πανταξιαααα!!!!!αυτο που εβγαζες γαλα με το χερι...πολυ δυσκολο ρε παιδακι μου..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Ο μικρούλης μας έχει απίστευτες ενοχλήσεις με τα δοντάκια του... Να δούμε πότε θα σκάσουν... Μέχρι τότε.... μούσκεμα όλοι και όλα από τα σάλια... :-)

Δεν γράφω συχνά αλλά μην νομίζετε ότι δεν σας παρακολουθώ... Είστε πολύ καλή παρέα (εγώ μάλλον δεν είμαι... )!

Την επόμενη συνάντηση δεν την χάνω με τίποτα!!! Μένει καμιά μανούλα στον Πειραιά ή στη Νίκαια; Τώρα που έχει μεγαλώσει ο μικρός μου, μπορώ επιτέλους να ξεμυτίσω... :wink:

Διαφημίσεις

ελα κι εγω τα διαβαζω ολα τα ποστ αν και μολις τελειωσω το διαβασμα εκεινη την ωρα που ετοιμαζομαι να ποσταρω..ε ολο και κατι γινεται η ο μεγαλος τσιριζει η ο μικρος..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Το ίδιο ακριβώς παθαίνω και εγώ!!! Μόλις κοιμήθηκε τώρα ο μικρός μου και αφού ο μπαμπάς βλέπει μπάσκετ, έχω το ελεύθερο...

Πως τα περάσατε στο ταξίδι αστραπή σας;

Εμείς λέμε να πάμε στο χωριό μας (4 ώρες δρόμος) το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος. Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι τι πρέπει να πάρουμε μαζί, πως/που θα κοιμήσω εκεί το μωρό και χίλια δυο πράγματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...