Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ναι ευτυχώς συνήθισε το ζουζούνι μου και φαίνεται να της αρέσει...(και εγώ συνήθισα τώρα...γιατί μου είχε πέσει βαρύς ο αποχωρισμός από το θηλασμό η αλήθεια είναι....):rolleyes::rolleyes:

Άννια μου τι προκωμένο κορίτσι που είσαι!! Εγώ ούτε τοστ δεν έχω φτιάξει ακόμα γιατί...βαριέμαιιιιιιι!!! Τι κάνει το σποράκι σου; Τώρα για τις ραγάδες...κάνε και τον 3ο και μετά...είπαμε φουστάνος!!!!! Μα καλά και εσύ που την είδς πουλάκι μου πίσω από το γόνατοοοο;;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρε την ειχα δει απο την δευτερη εγκυμοσυνη κοντα στον 4μηνα αλλα χτες που παρατηρουσα τα ποδια μου φαινετε παρα πολυ...ευελπιστω να ξεκουμπιστει γιατι θα αυτοκτονησω

:-D

σας ειπα τι ανακαλυψα χτες??εβγαλα 3ραγαδες λεπτες κοκκινες πισω απο το φγονατο στο ποδι αι σιχτιρ πια κινητη ραγαδα θα γινω σε λιγο..

μην στεναχωριεσαι αννια οπως εχω ξαναπει

εχουμε ραβδωσεις για περισσοτερη ηδονη.:tongue:

σας ειπα??στα καρφουρ ολες οι πανες -20%και στον βεροπουλο οι πανες μπειμπιλινο -50% τρεξτεεεεεεεεε
ολες εκτος το 3 νουμερο μου ειπαν:rolleyes:

4ywWp2.png

χαχαχα βρε ειρηνη εμενα το βλημα στο βεροπουλο μου ειπε οτι δεν δεχετε κουπονια αλλα εχε χαρη που ειναι μακρια και βαριεμε να παω σημερα να τις τα τριψω στην μουρη...ευτυχως τα κουπονια ειναι χωρις ημ.ληξης..

Διαφημίσεις

"Γιορτάζω, γιορτάζω, μ΄ακούτε που το φωνάζω, θα διασκεδάζω ως το πρωϊ!!!!!!!!!!!!!!!!!! (όπως έλεγε κι ένα τραγούδι της εποχής μου!!!!)

Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε με το δίκιο σας, γιατί μανδάμ γιορτάζετε?????

Γιατί ο λόρδος μου έγινε 5 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρακαλώ η σαμπάνια να ρέει άφθονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (μη γελάτε, σας βλέπω, εντάξει????;);););))

Χριστινάκι, κρίμα που δεν είδα νωρίτερα το μήνυμά σου για το Βερόπουλο, γιατί πήραμε ήδη από τα carrefour με μόνο -20%, κλαψ...

Τα ωράρια της μπουμπούς βλέπω τέλεια, ε? Ωραία, γιατί τον τελευταίο καιρό σου έκανε χουνέρια με τη σκόμη, έτσι σε επιβραβεύει τώρα.

Λορέτα αναμένουμε τη Δευτέρα όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες από το γάμο!!!!!!!!!!!!!

Ψιλοχάλια ο καιρός σήμερα ε? Μου τη δίνει η συννεφιά:mad::mad::mad::mad:

Α, και να σας πω πως επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με τους Γερμαναράδες, αγοράζω πλέον αποκλειστικά babylino και προσπαθώ και σε άλλα προϊόντα να προτιμώ αποκλειστικά τα ελληνικά. Έτσι, για να κάνουμε και κάτι χειροπιαστό για τη χώρα μας, αντί να μιλάμε γενικά ότι μας φταίει η κοινωνία, η πολιτεία και άλλα τέτοια κουραφέξαλα λες κι εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη!!!!

Φιλιά, πάω να σκουπίσω!!!!

Καλημερα κι απο εδω.Εβαλα το παστιτσιο στο φουρνο και ηρθα να δω τι λετε.........Μην με παρεξηγησετε που δεν εχω σχολιασει τις δικες σας φωτο δεν εχω προλαβει λεμε.Ααααααα και αν βλεπετε οτι ειμαι μεσα και δεν απανταω εχουν κανει καταληψη κορη και γιος.:)Η κορη μου εφυγε πηγε σε μια φιλη και απο εκει θα πανε σε ενα αγωνα της ταξης και θα ειναι μαζορετες και μου ειπε να μην παω γιατι ντρεπεται.Παει παει παει μεγαλωσε το παιδακι μου εγινε δεσποινις.

Y0zHp2.png?OgArctsO

πηγα να παρω γαλα για τον μπεμπη απο εφημερευον φαρμακειο και ειπα να μετρησω την πιεση.τι το ηθελα?

16 με 9.8 σκατα!!!!

τι θα κανω με αυτο το πραγμα.και ελεγα να παω κομμωτηριο για να κοψω τα μαλλια μου γουλι.φρικαρα και ηρθα κατευθειαν σπιτι.ειναι το λεγομενον κλανω μεντες.......

μαλλον θα πρεπει να παω σε καρδιολογο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω εδω για λιγο!Φαγαμε σκασαμε και τωρα ποιος μαζευει;;;;ωχ μανα μου!!

Ειρηνουλα,απ΄οσο ξερω ειναι συνηθες φαινομενο να σου μενει πιεση μετα απο τη γεννα...ειχες και στη διαρκεια της εγκυμοσυνης;Να πας να σε δει ενας παθολογος δε πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα!;)

φιλια πολλα στις υπολοιπες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

δεν ξερω?μια μερα πριν γεννησω ειπα να την μετρησω.πηρα τον γιατρο του το ειπα και μου ειπε να παω να με δει.ειχε ξεκινησει και η διαστολη ηταν στο δυο και μου λεει παμε με προκληση για να μην εχουμε προβληματα. απο τοτε εμεινε κολλημενη στο 14 με 9.σημερα 16 με σχεδον 10

πρινσι συγχαρητηρια!!!!ευχομαι να αναπτυσσεται το μικρακι σας παντα μεσα στα φυσιολογικα πλαισια και να σου γινει και καλοφαγος!

4ywWp2.png

πηγαινε βρε κοπελα μου σε ενα γιατρο να σε δει για καλο και για κακο..και ροσπαθησε να εισαι ηρεμη να μην σου ανεβαινει...

ελενιτσα φαγατε ε???τι??εγω περιμενω το φαγητακι μου ακομα...πειναωωω..

"Γιορτάζω, γιορτάζω, μ΄ακούτε που το φωνάζω, θα διασκεδάζω ως το πρωϊ!!!!!!!!!!!!!!!!!! (όπως έλεγε κι ένα τραγούδι της εποχής μου!!!!)

Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε με το δίκιο σας, γιατί μανδάμ γιορτάζετε?????

Γιατί ο λόρδος μου έγινε 5 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρακαλώ η σαμπάνια να ρέει άφθονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (μη γελάτε, σας βλέπω, εντάξει????;);););))

Χριστινάκι, κρίμα που δεν είδα νωρίτερα το μήνυμά σου για το Βερόπουλο, γιατί πήραμε ήδη από τα carrefour με μόνο -20%, κλαψ...

Τα ωράρια της μπουμπούς βλέπω τέλεια, ε? Ωραία, γιατί τον τελευταίο καιρό σου έκανε χουνέρια με τη σκόμη, έτσι σε επιβραβεύει τώρα.

Λορέτα αναμένουμε τη Δευτέρα όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες από το γάμο!!!!!!!!!!!!!

Ψιλοχάλια ο καιρός σήμερα ε? Μου τη δίνει η συννεφιά:mad::mad::mad::mad:

Α, και να σας πω πως επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο με τους Γερμαναράδες, αγοράζω πλέον αποκλειστικά babylino και προσπαθώ και σε άλλα προϊόντα να προτιμώ αποκλειστικά τα ελληνικά. Έτσι, για να κάνουμε και κάτι χειροπιαστό για τη χώρα μας, αντί να μιλάμε γενικά ότι μας φταίει η κοινωνία, η πολιτεία και άλλα τέτοια κουραφέξαλα λες κι εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη!!!!

Φιλιά, πάω να σκουπίσω!!!!

Μπράααβοο πρίντσι μου για το λόρδο σου με τα φοβερά ματάκια!!!! Μα τι γλυκούλης που είναι καλέ;; Τον είδα στις φώτος!! Αυτό το 'παρατσούκλι' του πάει γάντι πάντως!!!:D:D

Επίσης συμφώνω και επαυξάνω με αυτά που είπες παραπάνω!!! Και εγώ προσπαθώ να παίρνω κάποια ελληνικά προιόντα όσο μπορώ! Από την άλλη όμως να σου πω την αλήθεια αν βρω κάτι σε ξένο site πιο φτηνό θα το αγοράσω γιατί και εδώ πολλές φορές μας κοροιδευουν κανονικότατα με τις τιμές που αγγίζουν τα ουράνια...!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...