Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω Σοφακι μενω Σαλαμινα και για να παει Πειραια πρεπει να παρει το φερυ.Φευγει απο εδω με την μηχανη και θελει περιπου 1 με 1 και 1/2 ωρα να φτασει ,ενω ειναι κοντα καθυστερει στο φερυ,αν το χασει ή αν ειναι αργα αστο,εκει να δεις..Εσενα μαλλον ειναι κοντα ε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Να πω κάτι εν μέρει άσχετο..αλλά μιας και μιλάμε για οικονομική κρίση..επίκαιρο.. ο Βασιλόπουλος έχει την οικονομική συσκευασία babyline -4ευρώ και κερδίζεισ 200ποντους αν έχεις κάρτα...σύνολο δηλαδή -10ευρώ.. για όποια ενδιαφέρεται..

και ο βεροπουλος εχει 50% εκπτωση στα babylino και το carrefour 20%.προς το παρον θα παω στον βεροπουλο που εχω και κουπονια babylino.

ευχαριστω πολυ σοφακι και εσυ οτι επιθυμεις.εσυ δεν ειχες πει οτι θα ερχοσουν αθηνα?τι εκανες τελικα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

μολις ηρθα απο το βεροπουλο.πηρα 3 πακετα 3 νουμερο 12,9.

εν το μεταξυ ηθελα να πω οτι ειναι και πολυ ουφο ολοι οι υπαλληλοι του βεροπουλου στον καρεα.οπως λεει η διαφημιση οοοοοοοολες οι πανες babylino εχουν εκπτωση εκτος απο το 3 νουμερο της οικονομικης συσκευασια.επειδη λεει δεν το δειχνει το προοθητικο επανω στο κουπονι.οτι να ναι.καλα και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου απαντανε κοτσανες.......

στεγια ολα καλα με το μικρο σας?

κελι εφτιαξες σελιδα στο fb και εσυ πουλακι μου?

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Δε προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα...τρέχω απο το πρωί! Βλεφαρίδες σουπερ κάγκελο, τρίχα πουθενά (χοχο), νύχια υπερπαραγωγή και η λωρέτα ταπί....μπουααααα

Μανιτάρι κυκλοφορώ πάντα με μια μεζούρα...και μετράω τις φίλες μου!! μη τολμήσει καμια να βάλει κανένα ποντο!!!! ΠΕΘΑΝΕ:-P

γράψατε τίποτα συγκλονιστικό????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49224

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!σημερα εχει βολτα.θα παρω το κουτσουνακι μου και θα παμε για καφε στην ηλιουπολη και μετα jumbo αλιμου.

στεγια κριμα που δεν υπαρχοτν και τα πρωτα που γραφαμε που ημουν ολο ερωτησεις.τοτε ειχα ταραξει την αννια στις ερωτησεις.

εγω ειχα βρει το αρχειο απο τα πμ απο εκει που γραφει κατεβασμα αρχειου κτλ αλλα αυτα ειναι πιο ομορφα..........

4ywWp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας όψεται που είχα φάει κάρτα για την πολυλογία και μου έχει κρατήσει το παρών.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...