Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 51 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ELKARAK είπε:
Ευχαριστω Χριστινα μου!Μα ειπα κι εγω!Τοσο ωραια τα ειπα! :) :) :)

Κελακο μου ελπιζω οτι δε θα κρατησει πολυ αυτο....

Ελενιτσα το πρωι που με αφησατε γκουχ,γκουχ μονη διαβασα στο αλλο παρεντς στα κοινωνικα για δντ αν αντεχεις πηγαινε κι εσυ και ελα μετα να μου πεις αν θα φτιαξουν τα πραγματα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ELKARAK είπε:
Απο αλλα κι αλλα καταφεραμε να σηκωθουμε και θα μας κλονισει τωρα αυτο;;;;Αρκει να μη θρηνουμε θυματα....μονο αυτο.....

Αγωνας χωρις θυματα δεν υπηρξε ποτε,και δυστυχως παντα οι αθωοι την πληρωνουν.Οταν παμε ειρηνικα αυτοι απο μεσα τρωνε και πεινουν.Συμφωνω οτι σηκωθηκαμε και ξαναγεννηθηκαμε πολλες φορες,η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει αλλα ΠΩΣ εγινε αυτο;οχι αναιμακτα παντως.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Να πω κάτι εν μέρει άσχετο..αλλά μιας και μιλάμε για οικονομική κρίση..επίκαιρο.. ο Βασιλόπουλος έχει την οικονομική συσκευασία babyline -4ευρώ και κερδίζεισ 200ποντους αν έχεις κάρτα...σύνολο δηλαδή -10ευρώ.. για όποια ενδιαφέρεται..

PCqNp2.png

καλα που το ανεφερες χριστινακι...χρησιμοποιω babylino στον μεγαλο.και μια που ειπατε γισ πανες...μανιταρακι τα πηρα τα δικα σου κουπονια κι ευχαριστω πολυ..κελακο τα δικα σου δεν τα πηρα...δεν ξερω που μπορει να χαθηκαν...παντως ευχαριστω που τα στειλες

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

πολυ καλο κελακο...αχ μακαρι να γινοταν ετσι τα πραγματα...τοτε θα μας ενοιαζε μονο το αυθεντικο και οχι το δηθεν...γιναμε ολοι δηθεν ξαφνικα και κανουμε διαγωνισμο ποιος εχει ποιο μεγαλο σπιτι και αμαξι...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Eδικα εκει που λεει για τους μπαμπαδες που σχολανε το μεσημερι και τρωει ολη η οικογενεια να ηξερες ποσο με εκφραζει,μα ποσο.Να ξερες ποσο μου λειπει ο αντρουλης μου που ερχεται μετα τις 9,γιατι;:cry::cry::cry:σε αλλες εποχες με αυτο το ωραριο θα ειμασταν πλουσιοι,τωρα οχι,μας τα περνουν ολα τβε εφοριες κλπ.Μακαρι να γυριζαμε στα παλια.

Y0zHp2.png?OgArctsO

εμεις αυτη την "απολαυση"την εχουμε σκομη ευτυχως...τρωμε μαζι το μεσημερι..ξαπλωνουμε λιγο και ξαναφευγει στη δουλεια...εσενα ο αντρας σου δεν σταματαει για μεσημερι?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Οχι Σοφακι γιατι το μαγαζι ειναι Πειραια οποτε ουτε συμφερει οικονιμικα ουτε προλαβαινει και ειναι και σκοτωμα να παει και να ερθει.Ετσι τρωει ο καθενας μονος του και εγω ειμαι ολη μερα μονη μου...:(:(Το Σαββατο μονο ερχεται νωρις το απογευμα και την Κυριακη τον βλεπουμε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...