Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφη ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω,οταν το ακουγα απο αλλους στεναχωριομουν πολυ και παντα καμαρωνα που ειμαι Ελληνιδα,φυσικα εχουμε τα στραβα μας ελεγα παντα αλλα εχουμε και καλα.Παντα ημουν αισιοδοξη και τωρα φοβαμαι πολυ,στεναχωριεμαι για τα παιδια μου,τι θα κανουν στη ζωη τους;Δεν βλεπω φως,μεχρι εχτες ειδες που ελεγα θελω κι αλλο παιδι και τωρα φοβαμαι και για αυτα τα 4.Θα ηθελα να ειχα την δυνατοτητα να φυγω.:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ti έγινε καλέ πολυλογούδες;; Δεν σας προλαβαίνω πια....!!!

Κελάκο κελάκο & μανιτάρι μανιτάρι σε λίγο θα λάβετε και από μένα αίτημα φιλίας στο φέισμπουκ!!

Για τα προχθεσινά γεγονότα το μόνο που έχω να πω είανι ντροπή!!! Και εγώ ντρέπομαι που είμαι ελληνίδα και που ζω σε μια χωρά που ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνει κανένας τέτοιος εγκληματίας φυλακή...έλεος!!!!!!

PCqNp2.png

το ιδιο ακριβως κοριτσια νιωθω μια αβεβαιοτητα για το τι μας επιφυλασει το αυριο..για τα παιδια μου..μην παθουν τιποτα...κι αυτοι που πεθαναν ειχαν γονεις και κλαινε

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

εγω ρε παιδια....θλιβομαι παααααααααααααρα πολυ...αλλα πιστευω οτι θα συνελθουμε καποια στιγμη και θα θυμηθουμε τις αξιες και τα πιστευω μας....και θα καταφερουμε παλι να ανναγενηθουμε...απο τις σταχτες μας.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια σκεψη Ελενιτσα κι εγω ετσι σκεφτομουν αλλα νομιζω οτι αυτοι εχουν αλλα σχεδια.Διαβασα ενα πολυ ωραιο ποστ αλλα δεν ξερω να κανω παραθεση να σας το βαλω,φανταστικο.

Οταν ο κατωτατος μισθος θα ειναι 600 ευρω στην καλυτερη και αν βαζουν ενσημα ποιος θα κανει οικογενεια;ποιος θα παρει σπιτι;τι θα πρωτο κανει με αυτα τα λεφτα;Ενταξει εγω εχω μαθει να την βγαζω και με τα λιγα αλλα οχι με το τιποτα.:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

τι εγινε ρε παιδια;;;δε σας αρεσε αυτο που ειπα;;;;;:) :) :)

Οχι εσυ μια χαρα τα ειπες και θα ηθελα πολυ να σε πιστεψω αλλα αυτοι μας πηγαν 70 χρονια πισω τοτε που αρχισαν τα δωρα χριστουγεννα και Πασχα.:(

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Χριστινα μου!Μα ειπα κι εγω!Τοσο ωραια τα ειπα! :) :) :)

Κελακο μου ελπιζω οτι δε θα κρατησει πολυ αυτο....

rssOp2.pngDiP1p2.png

ετσι....και επισης πρωτη φορα που ειμαι τοσο απαισιοδοξη..κατω απο αλλες συνθηκες θα μου περνουσε γρηγορα..τωρα..

Κι εμενα το ιδιο,δεν αντεχω την αρνητικη σκεψη για πολυ αλλα μαλλον καταφεραν κι εμας τους τελευταιους να μας ριξουν.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Η γεννια των 700 που λεγαμε εγινε των 500 μαλλον ουτε 600 που ειπα.Θα πρεπει να κανουμε 3 δουλειες για να τα βγαλουμε περα.

Απο αλλα κι αλλα καταφεραμε να σηκωθουμε και θα μας κλονισει τωρα αυτο;;;;Αρκει να μη θρηνουμε θυματα....μονο αυτο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...