Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

το ανακοινωσα στους δικους μου,ενα μικρο σοκ βεβαια το επαθα...σημερα το απογευμα θα το πω κ στην πεθερα...λετε να της ερθει εγκεφαλικο??yes..

Οχι μαρη τωρα για 3ο πας ποιος θα σε βοηθαει;;:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το ανακοινωσα στους δικους μου,ενα μικρο σοκ βεβαια το επαθα...σημερα το απογευμα θα το πω κ στην πεθερα...λετε να της ερθει εγκεφαλικο??yes..

ΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Aννια ναι ετσι γινεται,το βραδυ χειροτερευει η κατασταση ...μαλλον γιατι συσωρευεται η ενταση ολης της ημερας!Εμενα καποτε με επιανε πολυ πολυ συχνα και πολυ ασχημα,πηγα στο γιατρο μου εδωσε τα duspatalin εκανα θεραπεια και απο τοτε οποτε με πιανει παιρνω κατέυθειαν!Επισης θα πρεπει να παρατηρησεις ποια φαγητα σε πειραζουν και σου προκαλουν χειροτερα συμπτωματα!και φυσικα θα πρεπει να τα αποφευγεις! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

συνηθως φασολαδα και πρασινα λαχανικα..το εχω παρατηρησει πολυ με την πρασινη πιπερια οτι με φουσκωνει παρα πολυ..κοριτσια θα βγ παω να φαω..θα μπω πιο μετα φιλια..

:-D

Διαφημίσεις

Ρε Ιωαννουλι ποσους φιλους εχεις;;καλε η μονη ακοινωνιτη ειμαι εγω;;:tongue:Οφειλω να ομολογησω οτι η Ελενιτσα μου βρηκε το κελακος...της απανταω απο εδω γιατι εκει γινεται της ποπης..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ρε Ιωαννουλι ποσους φιλους εχεις;;καλε η μονη ακοινωνιτη ειμαι εγω;;:tongue:Οφειλω να ομολογησω οτι η Ελενιτσα μου βρηκε το κελακος...της απανταω απο εδω γιατι εκει γινεται της ποπης..:)

Δεν εισαι μεσα τωρα;να σου δειξω πως δουλευει το τσατ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι μεσα ειμαι και χαζευω.

και γιατι δε σε βλεπω;;;χμ....τερμα κατω δεξια,εχει ενα πλαισιο που λεει συνομιλια,ή αποσύνδεση;

rssOp2.pngDiP1p2.png

φιλια μανιταρακι μου!και γω δε μπαινω πολυ σουκου!

Κελυ ανεβασα τη φωτο του προφιλ που εχεις εδω και στην εκανα προταση αν θες να τη βαλεις και στο φεις!

rssOp2.pngDiP1p2.png

00020468.gif

κελακο κελακο εδω μανιταρι μανιταρι

μαρη θα μας πεταξουν εξω εμας.

θα νωμιζουν οτι ειμαστε ανηλικα.

Να σαι καλα μανιταρακι μου με εκανες και γελασα,εγω παντως ετσι αισθανομαι χαζοχαρουμενο.

sig.asp?img=ad1

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΕΛΈΝΗ ΕΊΣΑΙ ΜΈΣΑ?

ΔΕ ΣΕ ΒΛΈΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...