Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και εγω δεν την φορουσα ολη μερα αλλα ετσι εχω ακουσει..οσο για τις ραγαδες εγω εβγαλα και στις 2εγκυμοσυνες παροτι εβαζα κρεμα,γαλακτωμα βαζελινη και οτι αλλο θες τιποτα σαν ζεβρα εχω γινει:(:(εμενα απο την πρωτη εγκυμοσυνη αυτες οι ραγαδες ασπρισανε αλλα εχω καινουργιες κοκκινες και με την κρεμα αρχιζουν σιγα-σιγα και γινονται ροζ...(μακαρι θεουλη μου να εξαφανιστουν:tongue:)ειναι πολλα τα λεφτα αρη(για το λειζερ):lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αστα να πανε!Μονο ενας Φουστανος μας σωζει!!!:lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια γεια σας, είμαι και εγώ στο club του Ιανουρίου 2010. Ο μικρούλης μας γεννήθηκε στις 13-1 με βάρος 4.130 κιλά και ύψος 55 εκατοστά. Γέννησα με καισαρική παρά την 12ωρη προσπάθεια που κάναμε για φ.τ., διότι δεν είχα καθόλου διαστολή και το παιδάκι είχε αρχίσει να δυσφορεί! ο μπεμπάκος είναι σε γενικές γραμμές ήσυχος, ταλαιπωρείται βέβαια λίγο από κολικούς αλλά τι να κάνουμε, όλοι τα περάσαμε αυτά και ξέρουμε!!!:P

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και στα παιδάκια σας, σας παρακολουθούσα κατά καιρούς, όσο μου επέτρεπε ο χρόνος μου, και χαίρομαι που διάβαζα και διαβάζω τα νέα σας έστω και αν δεν συμμετείχα στην παρεούλα σας!

Σας φιλώ όλες

marquie να σου ζησει ο γιοκας σου!να ειναι γερος και καλοτυχος σε ολη του τη ζωη,και καλως ηρθες στο κλαμπ!!! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσάκια γεια σας, είμαι και εγώ στο club του Ιανουρίου 2010. Ο μικρούλης μας γεννήθηκε στις 13-1 με βάρος 4.130 κιλά και ύψος 55 εκατοστά. Γέννησα με καισαρική παρά την 12ωρη προσπάθεια που κάναμε για φ.τ., διότι δεν είχα καθόλου διαστολή και το παιδάκι είχε αρχίσει να δυσφορεί! ο μπεμπάκος είναι σε γενικές γραμμές ήσυχος, ταλαιπωρείται βέβαια λίγο από κολικούς αλλά τι να κάνουμε, όλοι τα περάσαμε αυτά και ξέρουμε!!!:P

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και στα παιδάκια σας, σας παρακολουθούσα κατά καιρούς, όσο μου επέτρεπε ο χρόνος μου, και χαίρομαι που διάβαζα και διαβάζω τα νέα σας έστω και αν δεν συμμετείχα στην παρεούλα σας!

Σας φιλώ όλες

Καλώς την,να σου ζήσει ο άντρακλας...Καλέ φτού σκόρδα στο παιδάκι σου.........

Άντε τώρα να τα λέμε συχνά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Άννια ποιά κρέμα χρησιμοποιείς?

Γράψτην σε παρακαλώ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

στελλιτσα απο telemarketing την πηρα rejene λεγετε και μπορω να πω οτι εχω δει διαφορα

Είναι ακριβή?

και είδες αποτέλεσμα?

μιλάμε για ζέμπρα.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Κι εμένα μου έμειναν ραγάδες αλλά πιστεύω ότι μόλις σφίξει η κοιλιά θα περιοριστεί το πρόβλημα. Το λαστεξ βοηθάει απίστευτα κορίτσια, εγώ δεν μπορώ καθόλου χωρίς αυτό. Τώρα για κρέμες πρέπει να το ψάξω, ξέρετε καμία καλή?

Αλήθεια πότε λέτε να βγάλετε τα παιδάκια έξω για βολτίτσα και αν ναι πού νομίζετε ότι θα ήταν καλά ώστε και να μην κρυώσουν και να μην έχει πολύ συνωστισμό. Εγώ σκεφτόμουν κάποιο μέγαλο εμπορικό κέντρο όπου μπορείς να περπατήσεις σαν το ΜALL π.χ. Καμία ιδέα?

Διαφημίσεις

marquie να σου ζησει το μωρακι σου, καλωςηρθες.

Μαρακι ολα θα πανε καλα, να εισαι σιγουρη, με το καλο την Κυριακη θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και θα περιμενουμε νεα σου.

Κοριτσια εγω εχω κολησει με την μπεμπουλα και δεν βαζω καμια κρεμα. η κοιλια εχει μεινει που λιγη και τις ραγαδες κανω οτι δεν τις βλεπω.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

29.90εχει αλλα εγω πηρα την συσκευασια των 2..54,90και γυρω στα 10Ε ο κουριερ

παρήγγειλα μια και βλέπουμε...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

marquie να σου ζησει το μωρακι σου, καλωςηρθες.

Μαρακι ολα θα πανε καλα, να εισαι σιγουρη, με το καλο την Κυριακη θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και θα περιμενουμε νεα σου.

Κοριτσια εγω εχω κολησει με την μπεμπουλα και δεν βαζω καμια κρεμα. η κοιλια εχει μεινει που λιγη και τις ραγαδες κανω οτι δεν τις βλεπω.

Και εγώ κοπελάρα μου τα ίδια αλλά είπα να πάρω μια να ξεκινήσω από κάπου..

Γιατί με βλέπω για να μην αντικρίσω την αλήθεια να είμαι συνέχεια αγκαλιά με το Δροσουλάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εμενα παντως ρε παιδια...το πα και το ξαναλεω...δε με πειραζουν οι ραγαδες...δε με πειραζει η κοιλια...αλλα το βυζι που χαλαρωνει πολυ μου στοιχιζει....υπαρχει μηπως καμια κρεμα και γι αυτο;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Επισης ρε παιδια να ξαναρωτησω....μεχρι χτες ειχα ακομα λοχεια λιγα και καφε χτες το βραδυ αιμα...σημερα παλι αιμα..οχι τοσο στη σερβιετα αλλα στο σκουπισμα...τωρα παλι καφε.....τι θα γινει με τη περιπτωση μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Πηρα το γιατρο ειπε μπορει να ειναι περιοδος αλλα παλι σταματησε το αιμα και αρχισαν τα καφε και ειμαι στη 40 μερα σημερα γμτ!!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...