Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενοω στρωσιμο κρεβατιου,προς αποφυγη παρεξηγησεων:Pεμεις στην κερκυρα το κανουμε 2 μερες πριν το γαμο.ειχα προνοησει και ειχα παρει ενα πολυ ωραιο σετ περσι τις εκπτωσεις

OjQkp2.png?B89kEt5q

ναι καλε και εμεις εδω ετσι το κανουμε σαββατο ο γαμος και πεμπτη το στρωσιμο κρεββατιου εγω πηρα πριν κανενα μηνα και ενω ειμαι τις υπερπαραγωγησ τελικα πηρα ενα παρα πολυ ωραιο χωρις στρασ και τετοια μονο οι μαξιλαροθηκεσ ειναι γυρω γυρω με περλα και ειναι σαμπανη με κατι σαν σχεδια με χρυση κλωστη παρα πολυ ωραιο αλλα ολα αυτα πολυ ακριβα νομιζω εβλεπα κατι 100-1500 τελικα αυτο που πηρα ειχε 750 αλλα τουλαχιστον δεν ειναι φορτωμενο και θα μπορω να το στρωσει και μετα. το δικο σου πως ειναι?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

ναι καλε και εμεις εδω ετσι το κανουμε σαββατο ο γαμος και πεμπτη το στρωσιμο κρεββατιου εγω πηρα πριν κανενα μηνα και ενω ειμαι τις υπερπαραγωγησ τελικα πηρα ενα παρα πολυ ωραιο χωρις στρασ και τετοια μονο οι μαξιλαροθηκεσ ειναι γυρω γυρω με περλα και ειναι σαμπανη με κατι σαν σχεδια με χρυση κλωστη παρα πολυ ωραιο αλλα ολα αυτα πολυ ακριβα νομιζω εβλεπα κατι 100-1500 τελικα αυτο που πηρα ειχε 750 αλλα τουλαχιστον δεν ειναι φορτωμενο και θα μπορω να το στρωσει και μετα. το δικο σου πως ειναι?

καλημερα Αρτεμις!δεν το πιστευω χαρα!!!μια απο τα ιδια!και εγω υπερπαραγωγη ηθελα και πηρα και εγω κατι λιτο.πετυχα ευκαιρια 280€ ηθελα να ρωτησω για την κουνια του μικρου,μεχρι ποσα κιλα ειναι και αν βολευει?

OjQkp2.png?B89kEt5q

μανιταρι μου ευτυχως το σπιτι ειναι μεζονετα και δε θα ανεβαινει πανω παρα μονο για υπνο οποτε πιστευω να το γλιτωσω. το πρωινο που ζητησα που ειναι οεο????

τζεσικα με τη κουνια εχω βολευτει παρα πολυ και του αρεσει ειναι μεχρι μεγαλο παιδακι να φανταστεις εκατσε η βαφτηστηρα μου που ειναι 9 χρονων αλλα τη σηκωσα επειδη ειναι λιγο χοντρουλα και φοβηθηκα μη πεσει και χτυπησει οποτε θα την εχεις για πολυ καιρο μκαι ειναι και τζαμπα μονο 50 ευρω απο το τζαμπο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα τσουπρες.Μαρηηηηη Χαρααααααα εγω δεν σας καταδεχομαι ή εσεις ξυπνατε με τις μεγαλες ωρες και με εχετε αφησει τοση ωρα και τον πινω μονη μου...:tongue:Περιμενα περιμενα τοση ωρα μπηκα κι εγω στο αλλο παρεντσ και μου μαυρισε και η ψυχη με αυτα που διαβασα..

Μανιταριους αντε καλε ακομα καθεσαι;βαλε μπρος λεμε.:D:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

κελακο καλημερα!παω να μαγειρεψω.σημερα το μενου εχει χταποδι κοκκινιστο με κοφτο μακαρονακι.μετα παω jumbo να δω για την κουνια και να παρω κορδελες και καλτσον στην θυγατερα γιατι θα εχουμε εξοδους το Σ/Κ.φιλακια

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...