Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμείς έχουμε διάφορα 'θεματάκια' με τον ύπνο.. κάθε φορά και διαφορετικό!! Εχθές το βράδυ πάντως αφού έφαγε πολύ καλά ευτυχώς ξύπνησε κατευθείαν στις 6 το πρωί, ξανακοιμήθκε στις 7.30 και ξύπνησε 11πμ!! Για να δούμε σήμερα τι θα γίνει...!

Εσένα τι ώρες κοιμάται;

Εγώ πάντως πιο αργά από τις 9μμ με τίποτα δεν μπορώ να την κρατήσω ξύπνια.. από τις 8 αρχίζει και νυστάζει τρελά!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ.ΠΑΩ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΝΟΥΛΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑΚΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 21 Η ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22 ΤΡΩΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ 180 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΩΣ 240.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΟ.ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ.ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 22.

4ywWp2.png

Πω πω στις 9 ξυπνάει εε;; Τέλειαα!!!!!! Μακάρι να το πετύχουμε και εμείς κάποια στιγμή αυτό!!! (γιατί δεν είμαι και πολύ του πρωινού ξυπνήματος γενικά...)

Πάω για ύπνο γιατί στις 6 το αργότερο θα έχουμε εγερτήριο πάλι!

Όνειρα γλυκά!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε!!! :-)

Το εμβόλιο αυτό δεν το κάναμε!! Τώρα για στερεά τροφή μου είπε οτι θα ξεκινήσουμε στους 5,5 μήνες, αλλά δεν ξέρω με τί.. μπορεί και με φρούτα αν θυμάμαι καλά!

PCqNp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου,ευχαριστω για τα καλα σας λογια,οντως Ειρηνη κανουνε μπουγιο ειμαστε πολλοι και οπου παμε πιανουμε χωρο..:tongue:Τον καφε μου εγω ηδη τον πινω αλλα παρεα δε βλεπω..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερα

που ειστε καλε ολες σημερα?

αννια μου με το καλο.

ειρηνη ουτε εμεις καναμε αυτο το εμβολιο.εαν θελεις την δευτερα που θα παω θα ρωτησω.

κελι ζηλευω θελω κι εγω:-P

κοριτσια ειδα τισ φωτο ολα τα μωρακια ειναι τελεια.......

izE6p2.png?S6UQkQqM

το καρφουρ εχει 20% ολες τισ πανες φανταζομαι και παμπερσ.

θα παω σε λιγο να πρμηθευτω.

κοριτσια αυτο με τους γιατρους ειναι απελπισια τη να σας πω ποιο πολλες πληροφοριες περνεις απο το ιντερνετ παρα απο αυτους.

για την μανουλα μου μας διαβεβαιωναν οτι εχει χρονο και ειδου τα αποτελεσματα ασε που η βιοψια βγηκε 15 μερες μετα και μας φαινετε και λανθασμενη και θα την παμε και αλλου.

και ολα ιδιωτικα εαν πηγαιναμε στο ικα ακομα ουτε βιοψια θα ειχαμε κανει.

παω να ταισω κατι αλλοδαπα κι ερχομαι. αντε ξυπνηστε..............................

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μερααααααααααααααααααααααααααααααααα

τι μου κανετε???

αννια τελεια μπραβο θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωω κλαψψψψψψ

μανιταρι στειλε και απο δω τιποτα να φαμε κανενα πρωινο

κελακο που εισαι???? εφυγε η φιλεναδα σου και δε μας καταδεχεσε????

βλεπω το 10+1 μαζι και μου ερχετε να βαλω τα κλαματα πω πω

ευτυχως που ελειπε η συμπεθερουλα μου και δε χρειαστηκε να διαβασω 10 σελιδεσ χχαχαχχαχαχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ολα μια χαρα.σημερα παω να κλεισω και τον φωτογραφο.το μονο που με ανχωνει ειναι οτι δεν μου χωραει η βερα μου γιατι ακομα δεν εχω χασει ολα τα κιλα απο την εγκυμοσυνη και δεν ξερω τι να κανω.πηγα στον κοσμηματοπωλη που την ειχα αγορασει και δεν μπορει να την μεγαλωσει.θα ειναι λες γρουσουζια να παρω αλλες?εσυ πως πας?αααα!ξεχασα να σου πω πως θα εισαι πανεμορφη νυφουλα:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...