Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!

Κελάκο να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την βλέπεις πάντα ευτυχισμένη!!!

Μαράκι και babyjes μην με τρελαίνετε..τι είναι αυτό για μελανώματα που λέτε; Μήπως εννοείτε ελιτσες που είναι επίφοβες και θα πάτε να τις βγάλετε για βιοψία; Γιατί άλλο αυτό, και άλλο το μελάνωμα...το μελάνωμα είανι κακοήθεια!

εμενα ειναι μια ελια μαυρη στο κεφαλι που την εχω απο οταν γεννηθηκα και το ιδιο εχει και η μαμα μου.μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ομως πρεπει να αφαιρεθει αμεσως και να παει για βιοψια.ομως μου το αναφερε σαν μελανωμα.θα περιμενω ομως το χειμωνα γιατι μου ειπε οτι πρεπει να φυγει μαλλι.με φανταζεσαι με το νυφικο και με κομμωση αλλα Βισση το μισο ξυρισμενο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας και απο μένα!!!!

τρέχω όλη μερα μήπως και προλάβω να ετοιμαστώ για τον γάμο...

Πήρα λαστέξ να σφίξουν τα πάχια, σουτιέν, τιράντες με στρας, ο αντρούλης κουστούμι κλπ κλπ κλπ μας έχει βγει ο κουκος αηδόνι!!!!! χιχι δε πειράζει χαλάλι...

Κέλι μου τέλεια τα παιδάκια σου!!!!! Να τα χαίρεσαι! Ωραία η μεγάλη οικογένεια αλλά πως την κάνεις ειναι το θέμα...

Δε θυμάμαι τιποτα αλλο να γράψω, κάνω λίστα με το τι πρέπει να κάνω ακόμη.

Και γω θα λειπω αυριο το πρωι παω για φλεβαρίδες (τρομάρα μου)

Αννια μου είδες που αγχωνόσουνα...μια χαρά ο μικρούλης...

Ελενάκι που θα τον αφήσεις τον μικρό για να πας εκδρομή? στη μαμα????

Είμαι μες στο αγχος..δε ξέρω γιατι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αννια μου μπραβο κοριτσακι μου ολα καλα.Λορετακι μην αγχωνεσαι κι εσυ μια χαρα κουκλα θα εισαι.Σημερα δεν εχεις παραπονο σου εβαλα και φωτο και ανησυχησα που ησουν για να την δεις.:DΜε τον κλασικο τροπο γινονται τον ξερεις κι εσυ.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ιωάννα τέλεια τα νέα σου! Να έχεις μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και κυρίως ένα υγιέστατο μωράκι!

Καλέκο ξέχασα να σχολιάσω την ομορφοοικογένειά σου! Τα παιδάκια σου είναι όλα κουκλιά! Πήραν από τη μαμά ή μου φαίνεται?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Όχι Ειρηνάκι! Για να είμαι ειλικρινής επειδή πριν μερικους μήνες ο Γωγούλης πέρασε μερικές γαστρεντερίτιδες όταν ξεκίνησε το σταθμό, επιμένανε κάποιες μανούλες με παιδάκια στην ηλικία του μικρού μου που μιλάμε εδώ ότι βοηθάει πολύ το συγκεκριμένο εμβόλιο. Το είπα κι εγώ στην παιδίατρό μου και ήταν κατηγορηματική 1. γιατί το συγκεκριμένο εμβόλιο καλύπτει αν θυμάμαι καλά ένα ποσοστά 5 από τα 90 στελέχη γαστρεντερίτιδας (δηλαδή δεν αποκλύει να κολλήσει το παιδί γαστρεντερίτιδα) και 2. μου το είχε πει ότι είναι πολύ αμφισβητούμενο με πολλές παρενέργειες και ήδη είχε απαγορευτεί σε κάποιες χώρες του εξωτερικού. Για τη μικρή δεν το συζητούσαμε καν αλλά και για το γιο μου ήταν απόλυτα αρνητική. Βέβαια κι εσείς που το κάνατε αφού δεν είχαν άμεσα παρενέργειες τα παιδιά, δε νομίζω ότι διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο.

mGKop3.png60Jvp3.png

ΑΝΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΗΧΟΣ!!!

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ.

ΒΑΒΥJES KAI H MANOYΛΑ MOY EXEI MIΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ."ΠΩΠΩ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ" .........ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Άννια μου τέλεια τα νέα σου!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο για τους επόμενους μήνες!! Μας γυρνάς πίσω ένα χρόνο.. με τα άγχη μας, τις χαρές μας, τις ελπίδες μας..... πολύ συγκινούμαι που τα σκέφτομαι!!!

εμενα ειναι μια ελια μαυρη στο κεφαλι που την εχω απο οταν γεννηθηκα και το ιδιο εχει και η μαμα μου.μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ομως πρεπει να αφαιρεθει αμεσως και να παει για βιοψια.ομως μου το αναφερε σαν μελανωμα.θα περιμενω ομως το χειμωνα γιατι μου ειπε οτι πρεπει να φυγει μαλλι.με φανταζεσαι με το νυφικο και με κομμωση αλλα Βισση το μισο ξυρισμενο.

babyjes μου πεστο έτσι και αγχώθηκα τρελά... πολύ ΚΑΚΩς ο γιατρός σου μίλησε για μελάνωμα.. αν είναι δυνατόν!!! Μελάνωμα λέγεται η ελιά που μετά τη βιοψία έχει βρεθεί ότι εινια κακοήθεις όγκος... δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα από γιατρούς.. μου κάνει φοβερή εντύπωση!!

PCqNp2.png

babyjes μου πεστο έτσι και αγχώθηκα τρελά... πολύ ΚΑΚΩς ο γιατρός σου μίλησε για μελάνωμα.. αν είναι δυνατόν!!! Μελάνωμα λέγεται η ελιά που μετά τη βιοψία έχει βρεθεί ότι εινια κακοήθεις όγκος... δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα από γιατρούς..

μπηκα να πω και την καληνυχτα μου και τρεχω αμεσως στο κρεβατι.χριστινακι μου τι να σου πω.εχω απογοητευτει απο τους γιατρους ολων των ειδικοτητων.σου λενε οτι τους κατεβει ψυχρα,απαθεστατα και απροσωπα.ετσι και εγω δεν τους εχω εμπιστοσυνη και παιρνω παντα τουλαχιστον και 2η γνωμη.θα τα πουμε αυριο το πρωι με καφεδακι.καληνυχτα σε ολες τις κοπελουδες:P:p:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Έλα Ειρήνη μου, καλά εδώ χαζολογάω!! Τι κάνει ο γάντζος σου; Συνεχίζει να κοιμάται καλά πλέον το βράδυ;;

Babyjes ναι καλά κανεις να μη δίνεις και πολύ σημασία αλλά δεν πρέπει να λέγονται τέτοιες χοντράδες..ειδικά τώρα που ο καθένας μπορεί να μπει στο ιντερντ να διαβάσει διάφορα και να φρικάρει χωρίς να υπάρχει και όλας λόγος!! Πάντως για την ελίτσα μην αγχώνεσαι, και εγώ έχω βγάλει πολλές, δεν είναι τίποτα!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...