Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μην κανεις ονειρα.Εμενα το σπιτι ειναι 100 τμ ουτε μικρο αλλα ουτε ταραστιο και πανε σε οοοολο το σπιτι εκτος απο τα δωματια τους..Κι ετσι ειναι ολο το σπιτι σκ@#α.:)Και τα παιδικα βεβαια,ασχετα αν καθονται λιγο..Με κυνηγουν απο πισω και αλλη λεξη απο το μαμα δεν γνωριζουν.:tongue:

βρε κελι παλι για τα παιδια μου λες?:tongue:

χαρουλα κανε ονειρα καλυτερα αυτον τον χωρο καντο αποθηκη να εχεις και τις ευκολιες σου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 300ΤΜ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΛΕΙ ΡΟΥΜ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ουφφφ,ιδρωσα για να παρω θεση.Που εξαφανιστηκατε ολες βρε;;καταφερα και τους εβγαλα ομαδικη φρεσκια φωτο,μετα που θα βαλω και τις μικρες για υπνο και θα εχω ησυχια θα σας την βαλω..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελακοοοοοοοοο!!!!Τι κουκλια που ειναι ρε τα παιδακια σουυυυυυυυυ!!!Καλα...οι κορες σου μοιαζουν παααααααααρα πολυ!!!!!Ο γιος σου παλικαρι!!!!Και η μπουμπου....τα σπαει λεμεεεεεεεε!!!!!Μπραβο Κελακο μου!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λοιπον...

Το πρωι τρωει μια χαρα!

Το μεσημερι επισης

Το βραδυ τρωει τελεια!

Των 11.00 και των 18.00 το γευμα γιατι μου βγαζει τη ψυχηηηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;;

Μηπως θελει το μωρο μου να μου πει να ξεκινησουμε τις κρεμες;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπηκα για ενα γεια στα γρηγορα και παω για υπνο με την κορη.κελακο φτου φτου σκορδα να τα χαιρεσε και να τα καμαρωνεις!σελω και εγω να γινω πολυτεκνη:-(ελενακι δωσε πολλα πολλα φιλακια στις αγορινες σου.τα λεμε το βραδακι

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...