Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλως το κοριτσι μας!!!!!Μπραβο τυχερη μανουλα που εχεις τοσο ησυχο μωρακι!!!!εγω παντως μαλλον τον κακομαθα(καλομαθα;)και τωρα ζηταει αγκαλιες...δε με αφησε να κανω τιποτα σημερα!!!!!!

Το ξερω για το αιμα και εγω ετσι ημουν μεχρι χτες..καφεκιτρινα ειχα,αλλοτε ειχα αλλοτε δεν ειχα..χτες το βραδυ ομως μου ηρθε παλι αιμα...και ειναι κοκκινο κατακοκκινο!Τον ρωτησα μου ειπε μπορει να ειναι περιοδος...το περιεργο ειναι οτι ενω στη σερβιετα δεν εχω πολυ...οταν σκουπιζομαι εχω!Τι να πω...τη Τριτη θα παω να με δει οποτε θα τα πουμε και απο κοντα!

Α!!!!Σημερα κοριτσια σαραντιζουμε!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ στη θέση σου θα τον είχα αγκαλιά......

Δε πρόκειται να πάθει κάτι με την αγκαλιά της μαμάς.....

Εμείς δόξα το Θεό δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει...Φτού μην τον ματιάσω....

Θα βάλω φώτο να τον δείτε λοιπόν...

Αλήθεια facebook δεν έχεις?

ναι και γω αυτό έκανα...αγκαλίτσα! σήμερα είναι καλύτερα! Αν και ζορίζεται γενικά, δε ξέρω απο τι....

έχω facebook, ψάξε με στο Hasapoglou Laura και κανε με add

jXj1p2.png?DWVm7y7O

να ρωτησω οσες εχετε κανει καισαρικη, την τομη την νιωθετε περιεργα? απο τον οφαλο κ κατω ειναι ακομη ολα μουδιασμενα κ ακομη με τραβανε τα ραμματα κ ματωνω λιγο αριστερα κ δεξια στην τομη, στους κομπους δηλ. κ εχει περασει περιπου ενας μηνας απο τη γεννα. το ματωμα επισης μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο ο γιατρος μου κ για το μουδιασμα μου ειπε πως θα κρατησει ισως εως κ 6 μηνες!

εμένα δε ματώνει αλλά νιώθω περίεργα και πονάει καμιά φορά. Επίσης η κοιλιά μου έχει λίγο περίεργο σχήμα εκεί. Δηλαδή σαν να μπαίνει προς τα μέσα... δε μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό άραγε θα φύγει???

Οσο για το αν κακομάθουμε τα παιδια, εγώ θέλω να τον έχω συνέχεια αγκαλιά αλλά δε θέλω με τίποτα να μη μπορεί χωρίς την αγκαλιά μου μετά. Θέλω να μπορεί να κοιμάται μόνος του αργότερα και να είναι ανεξάρτητος...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλως το κοριτσι μας!!!!!Μπραβο τυχερη μανουλα που εχεις τοσο ησυχο μωρακι!!!!εγω παντως μαλλον τον κακομαθα(καλομαθα;)και τωρα ζηταει αγκαλιες...δε με αφησε να κανω τιποτα σημερα!!!!!!

Το ξερω για το αιμα και εγω ετσι ημουν μεχρι χτες..καφεκιτρινα ειχα,αλλοτε ειχα αλλοτε δεν ειχα..χτες το βραδυ ομως μου ηρθε παλι αιμα...και ειναι κοκκινο κατακοκκινο!Τον ρωτησα μου ειπε μπορει να ειναι περιοδος...το περιεργο ειναι οτι ενω στη σερβιετα δεν εχω πολυ...οταν σκουπιζομαι εχω!Τι να πω...τη Τριτη θα παω να με δει οποτε θα τα πουμε και απο κοντα!

Α!!!!Σημερα κοριτσια σαραντιζουμε!!!!!!

τυχερουλα σαραντιζεις. εμεις πηραμε την δευτερα τη μιση ευχη.

ειναι οντως πολυ ησυχος, ακομη κ ο παιδιατρος εχει παθει πλακα! το μονο που δε θελει ειναι να τον αφηνεις να κοιμηθει μονο του, θελει αγκαλιτσες κ χαλαει τον κοσμο! τον κουναω κανα δεκαλεπτο, κοιμαται κ κανω τις δουλειες μου. κ κοιμαται σαν αγγελουδι στον ωμο μου...χαζομαμα!!!!!

πως το εχει παρει ο μεγαλος σου ο γιος?

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Δοξα το θεο μανουλα μεχρι τωρα ολα καλα...δειχνει να τον αγαπαει πολυ...ειναι η πρωτη του σκεψη οταν ξυπναει και η τελευταια πριν κοιμηθει!!!Βεβαια μερικες φορες φτανει στην υπερβολη αλλα το ρυθμιζουμε!!Λορετα μου ετσι ειναι και η δικη μου,ετσι ηταν και μετα τη πρωτη καισαρικη,επανηλθε αλλα οχι οπως ηταν πριν γεννησω..το μουδιασμα οντω περναει περιπου στους 6 μηνες..εμενα αυτη τη φορα ειναι πολυ πολυ μικρο,ισα που το καταλαβαινω αλλα θυμαμαι ποσο μου ειχε κανει εντυπωση στη πρωτη καισαρικη!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι με το καλό να αγκαλιάσεις την μικρή σου Πριγκίπισσα....

Όλες μας μαζί με τα μπεμπόνια μας θα σε σκεφτόμαστε και θα σου στέλνουμε τις θετικές μας σκέψεις.....

Πολλά φιλάκια κουκλίτσα μου!!!

Ελένη με το καλό να ξεκινήσετε τις βόλτες σας...

Λορέτα είσαι θεά και ο μικρός σου ένας μικρός θεός.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;; Πολύ ησυχία έχει πέσει στο καφέ μας τελεύταιααα..για να οργανωθούμε!!!!!

Μανούλα εγώ δεν νοιώθω κανένα μούδιασμα στη τομή και δεν θυμάμαι να ένοιωθα ούτε στην αρχή.. πόνο ΝΑΙ, μούδιασμα ΟΧΙ.. :tongue::tongue: Τώρα εμένα ξέρετε τι με φρικάρει; Που η κοιλιά δεν λέει να πέσει, και όχι μόνο αυτό, αλλά έχω την αίσθηση ότι μέσα στη κοιλιά βρίσκεται ένα μπαλόνι με νερό που μετακινείται.. (για να μην πω λίπος...) Αχχ... πότε θα πέσει η κοιλιά μου λέτε;;;

Μαράκι μας με το καλό να αγκαλιάσεις την κουκλίτσα σου επιτέλους την Κυριακή!! Όλα θα πάνε καλά, θα σε σκεφτόμαστε και να μπεις σύντομα να μας πείς τα νέα σου!!

Ξαναβάζω τη λίστα μας για ανανέωση:

Ιoasma ΠΗΤ 8/1/2010 - 11/12/2009

Eve ΠΗΤ 6/1/2010 - 6/1/2010

tao - ΠΗΤ 6/1/2010 - 20/12/2009

Xαρά - ΠΗΤ 03/01/10 - 17/12/09

Cristine30 - ΠΗΤ 7/1/10 - 21/12/09

Elkarak - ΠΗΤ ..... - 27/12/09

Glykoula26 - ΠΗΤ 10/1/10 - 27/12/09

annia - ΠΗΤ 8/1/10 - 2/1/10

keli ΠΗΤ 15/1/2010 -11/1/2010

Στέγια - ΠΗΤ 18/1/10 - 18/1/10

Λέγκω

μανιταρι - ΠΗΤ 24/1/10 - 7/1/10

manoulabebi

kthaleia - ΠΗΤ 10/1/10 - 9/1/10

marina28-ΠΗΤ 24/1/10 -16/1/10

Εrianton – ΠΗΤ 17/1/10 - 16/1/10

lorreta - ΠΗΤ 14/1/10 - 18/1/10

Principessa - ΠΗΤ ....... - 22/1/10

NOYNOY

MARZAB

babyjes

Angel4 - ΠΗΤ ....... -22/1/10

Επεξεργάστηκαν by cristine30

PCqNp2.png

Χριστινάκι λίγη κοιλίτσα έμεινε αν και πιστεύω μέχρι να σαραντήσουμε θα φύγει....

Οι ραγάδες με αγχώνουν αν και από την άλλη κάθε φορά που απογοητεύομαι πάω στη κούνια ρίχνω μια ματιά στο Δροσουλάκι και αναπτερώνομαι....

Μωρέ με λίγη γυμναστικούλα όλα θα τα διορθώσουμε...Τα παιδάκια μας να είναι καλά....

Πολλά πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εδω ειμαι κι εγωωωωω!!!Να συμπληρωσω θελω οτι εκτος απο τη γυμναστικη βοηθαει πολυ στο μαζεμα της κοιλιας και το λαστεξακι!Επισης οι ραγαδες αντιμετωπιζονται οσο ειναι ακομα κοκκινες(με ειδικες κρεμες)ενα μονο ρε παιδια δε διορθωνεται(εκτος αμα κανεις πλαστικη :) :) :) ) το βυζι!!!!Οσες λοιπον στεναχωριεστε καντε πρωτα αυτο που κανει η Στεγια,ριξτε δηλ μια ματια στο μωρακι σας για να παρετε τα πανω σας....και μετα ριχτε το στους κοιλιακους!!! :) :) :):)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα κοριτσια ο μικρος μου λαγοκοιματε κ λεω να τη ξαπλαρω κ εγω..και εμενα μου εμεινε αρκετη κοιλια και πολλες ραγαδες γκρρρρ:mad::-xεχω παρει μια κρεμα και βλεπω καπως λιγη δουλεια την βαζω απο την πρωτη μερα που γεννησα(ναι ναι την ειχα παρει μαζι μου στο μαιευτηριο)..αν δεν δω καλη σουλεια θα κανω λειζερ το εξηγησα στο συζυγο πριν γεννησω ακομα...ελενακι ξερω οτι λαστεξ και ζωνες δεν κανει να βαζουμε στην κοιλια γιατι χαλαρωνουν τους μυς και μετα δεν μαζευει με τιποτα την εχω πατησει για αυτο στο λεω..

:-D

Γεια σας κοριτσάκια!

χάρηκα πολυ που γίναμε φίλες στο face! Τώρα βέβαια θα καταλάβετε και με τι καραγκιόζη μιλάτε τόσο καιρό...αλλά δε πειράζει..χιχι..

Είστε όλες υπέροχες με υπέροχα μωρά...

και σας μοιάζουν! ενώ εμένα είναι ίδιος ο μπαμπάς του.........κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Oxι Αννια μου! Απλα δε πρεπει να τα φοραμε ολη μερα!!!Το βραδυ και το μεσημερι που ξαπλωνουμε τα βγαζουμε!!!;) Εγω ετσι συμμαζευτηκα με τη πρωτη εγκυμοσυνη που μου ειχε μεινει πολυ κοιλια!Τωρα δεν ειχα τοση αλλα και παλι με βοηθησε!οσο για ραγαδες εγω δεν εκανα νεες..μονο τις παλιες οι οποιες πια δεν φευγουν....τελικα μηπως ειναι θεμα δερματος...κι εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη τις ειχα πλακωσει με κρεμες..αλλα...τζιφος....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

χάρηκα πολυ που γίναμε φίλες στο face! Τώρα βέβαια θα καταλάβετε και με τι καραγκιόζη μιλάτε τόσο καιρό...αλλά δε πειράζει..χιχι..

Είστε όλες υπέροχες με υπέροχα μωρά...

και σας μοιάζουν! ενώ εμένα είναι ίδιος ο μπαμπάς του.........κλαψ

Καλε μη μου στεναχωριεσαι!Το δευτερο θα μοιαζει εσενα!!!!!:lol:Το λεω για να τ΄ακουω Λορετα μου!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

και εγω δεν την φορουσα ολη μερα αλλα ετσι εχω ακουσει..οσο για τις ραγαδες εγω εβγαλα και στις 2εγκυμοσυνες παροτι εβαζα κρεμα,γαλακτωμα βαζελινη και οτι αλλο θες τιποτα σαν ζεβρα εχω γινει:(:(εμενα απο την πρωτη εγκυμοσυνη αυτες οι ραγαδες ασπρισανε αλλα εχω καινουργιες κοκκινες και με την κρεμα αρχιζουν σιγα-σιγα και γινονται ροζ...(μακαρι θεουλη μου να εξαφανιστουν:tongue:)ειναι πολλα τα λεφτα αρη(για το λειζερ):lol::lol:

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...