Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου θα σχολιασω οσα θυμαμαι!

ΠΡΙΝΣΙ μουευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ,το μελανωμα το εχω στο στηθος θα κανω πρωτα εναν υπερηχο μαστου και μετα βιοψια αλλα μου ειπε η γιατρος οτι καλυτερα βγαινουν οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα την βγαλω αλλα πρεπει να δουμε πρωτα τι ειναι!

Χαρα μου πρεπει να σου πω οτι εισαι μια κουκλα!

Baby μου δεν μπορεσα να δω το βαφτηστικο!Την ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΟΥΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!

Η Βαφτηση θα γινει 31/7!σημερα θα παμε για εκκλησια και ολα ειναι ετοιμα!

καλημερα κοριτσαρες.ξυπνησαμε και εμεις με την κορη,ηπιαμε γαλατακι και ξανακοιμηθηκε.μαρακι ολα καλα θα πανε.και εγω θα κατεβω το φθινοπωρο αθηνα για να βγαλω ενα μελανωμα και ελπιζω να σας συναντησω.το αφροδιτη μου αρεσει πολυ!!!!ονομα ελληνιδας θεας βλεπεις:-)το βαπτιστικο το εχω βαλει στο αλμπουμ οποτε δες το και πες μου γνωμη.κελακο να χαιρεσαι την κορουλα και ολα να παιδακια σου και να ειναι γεματα υγεια και ευτυχια.αρτεμις τα λογια για τα παιδια σου και ειδικα για την κορη ειναι περιττα.ειναι πανεμορφα.ελενακι αφου ειναι καπαρωμενος ο μικρος εγω θελω τον μεγαλο.ξανθουλης ο δικος σου,μελαχροινη η δικια μου,φαντασου ζευγαρακι! χαρα μου πολυ ωραιες οι φωτογραφιες.εσυ εισαι μια κουκλιτσα και τα μαγουλα του μικρου ειναι να τα φιλας για ωρες:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρηηηηηη εσυ θα μεινεις χωρις μαλλι ετσι κανεις και δευτερο γιο και μεινει ο δικος μου στο ραφ:tongue:ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλε πιο ραφιιιιιιιι.Ακουωωωωω κι εγω.......Ψιιιιιιιιιιττ κοπελια εχω κι αλλη κορη...:tongue::tongue:ετσι θα αφησω εγω το παλικαρι;;;;;;:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κοριτσακια μου ευχαριστω παρα πολυ ολες σας,να χαιρεστε ολες την οικογενεια σας..Οπως καταλαβατε γυρισα:)Περασαμε κι μπαμ μπαμ απο την θαλασσα και αναπνευσαμε καθαρο αερα.Εχω ενα σπιτι μπιιιιιιιιμπ γι'αυτο παω να φτιαξω καφε (τον 2ο)και βουρ για μαζεμα γιατι βλεπω να ερχονται νυχτεριδες κι αραχνες γλυκεια μου,αν δεν εχουν ερθει ακομα..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

ΚΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ

ΜΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΙΣ????

Εμενα παλι ειναι και βρωμικο.:tongue:2 σε 1.δεν αφηνουν κολυμπιθροξυλο ορθιο αυτα τα παιδια..

Y0zHp2.png?OgArctsO

BABYμου εμενα μου αρεσει παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το φορεμα και μενα η βαπτηση θα ειναι σε χρωμα φουξια ροζ ιβουαρ καταπληκτικο ειναι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

τα χρωματα που διαλεξες ειναι ωραια και ιδανικα.εμεις λογω βαπτιστικου και εποχης θα ειναι κοκκινο-ασπρο.αν το εχεις βρει βαλε καμια φωτο να δουμε.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΛΕΙ ΡΟΥΘΜ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Μην κανεις ονειρα.Εμενα το σπιτι ειναι 100 τμ ουτε μικρο αλλα ουτε ταραστιο και πανε σε οοοολο το σπιτι εκτος απο τα δωματια τους..Κι ετσι ειναι ολο το σπιτι σκ@#α.:)Και τα παιδικα βεβαια,ασχετα αν καθονται λιγο..Με κυνηγουν απο πισω και αλλη λεξη απο το μαμα δεν γνωριζουν.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...