Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   17 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΚΡΥΒΕΣ ΚΑΛΕ????????????/

ΚΟΥΚΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΟΥΚΛΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΛΑΚΟ ΜΠΟΝΤΖΟΡΝΕΤΟ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΙΝΗ.ΦΕΥΓΩ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ.ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΡΕ.ΣΤΕΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

4ywWp2.png

Μανιταρακι μου!!!Η κορη σου ειναι θεαααααααααα!!!(δε τολμαω να μιλησω για συμπεθεριασμα γιατι ειναι εδω η χαρουλιτα....σσσσσσσ μη μας ακουσει!!χαχαχαχαχαχα!)

Ειρηνουλα μου στο καλο!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

χαρα25 είπε:
καλημεραααααααααααααααααα

μανιταριιιιιιιιιιιιιιιιιιι το πμ δε το πηρα για το γαια

χαρουλακι μου το ειχα στειλει ομως ειμαι και ουφο καποια κοτσανα θα εκανα παλι .

παντως ειμουν πολυ ευχαριστημενη καλυτερο απο το ιασω.θα σου στειλω το κινητο αμα θες να ρωτησεις κατι να μην τα ξαναγραφω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

χαρα25 είπε:
ακουω και βλεπω κυρα ελενιτσα κανινισε να σε αφησω χωρις τουφα στο μαλλι χωνεψε το Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Α Π Α Ρ Ω Μ Ε Ν Ο Σ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρηηηηηη εσυ θα μεινεις χωρις μαλλι ετσι κανεις και δευτερο γιο και μεινει ο δικος μου στο ραφ:tongue:ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ELKARAK είπε:
Μανιταρακι μου!!!Η κορη σου ειναι θεαααααααααα!!!(δε τολμαω να μιλησω για συμπεθεριασμα γιατι ειναι εδω η χαρουλιτα....σσσσσσσ μη μας ακουσει!!χαχαχαχαχαχα!)

Ειρηνουλα μου στο καλο!!!!!

απαπα καλε να με βαλουν στο στομα τους:tongue:

εγω περιμενω να κανεις την κορη 2 τους εχω.γρηγορα ομως ο μικρος ειναιι ειδη 3,5.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Αχχχχχχ μακαρι να δωσει ο θεος να κανω κι ενα κοριτσακι μανιταρακι μου....(ο θεος...γιατι ο αντρας μου....δε δινει με τιποτα!!!χαχαχαχαχαχα)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΜΑΡΗ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΤΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερουδια! Κέλι να τα εκατοστήσει η κορόυλα σου, να τη δείτε όπως ποθείτε! ΜΑΝΙΤΆΡΙ, πως σε λένε καλέ, τελικά;;;; εεεε;;; ανακριση και καλά! Οι γιοί είναι σούπερ καλοί, αλλά η κορη είναι θεά, λέμε! Μ' αρέσουν τα κοριτσάκια γιατί κάνουν πολλές γλύκες ή μου φαίνεται;;; τι να κάνω εμπειρία από γιο δεν έχω! εδώ γύρω θα μαι, με κα΄τι δουλειές, μαγειρέματα και το καραμελάκι που δε λέει να κοιμηθεί! μουτσ , χαρα, ελενη καλημέρα!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερα Ταο!!!Το ξερασε χτες το ονομα της το Μανιταρι!Αρτεμις!!!Παντως Μανιταρι μου αμα κανω κορη...και παρει εναν απο τους γιους σου....και κανουν κορη....ευχαριστως να βγαλουμε το ονομα σου!!χαχαχαχαχαχαχαα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

ο λογος που δεν σχολια σα τισ δικες σας φωτο ειναι γιατι δεν τισ ειδα ακομα...καιω καρβουνο λεμε.........

ασε που συχρωνος στελνω μυνηματα και στους αλλοδαπους .

χαρα εχεις πμ

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...