Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Όλα γίνονται Λορέττα μου μια χαρά θα τα καταφέρεις να βγάλεις ένα γεύμα, αλλά πού θα το αποθηκεύσεις μετά? Το πιο δύσκολο είναι ότι φαντάζομαι θα πρέπει να κατεβάσεις αρκετά το φόρεμα για να βγάλεις γάλα, δηλαδή δεν είναι μπλούζα να τη σηκώσεις! Θα βρεις όμως τη λύση! Κι εγώ 15 Μαίου θα την αφήσω για 24 ώρες! Αγχώνομαι κι εγώ πολύ!

Τάο κι εγώ αντικουκου τελείως όμως! Νομίζω δε με φταίει ο θηλασμός αλλά το άγχος και η κούραση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

;)

Όλα γίνονται Λορέττα μου μια χαρά θα τα καταφέρεις να βγάλεις ένα γεύμα, αλλά πού θα το αποθηκεύσεις μετά? Το πιο δύσκολο είναι ότι φαντάζομαι θα πρέπει να κατεβάσεις αρκετά το φόρεμα για να βγάλεις γάλα, δηλαδή δεν είναι μπλούζα να τη σηκώσεις! Θα βρεις όμως τη λύση! Κι εγώ 15 Μαίου θα την αφήσω για 24 ώρες! Αγχώνομαι κι εγώ πολύ!

Τάο κι εγώ αντικουκου τελείως όμως! Νομίζω δε με φταίει ο θηλασμός αλλά το άγχος και η κούραση!

θα συμφωνησω μαζι σου.και εγω που δεν θηλαζω τις περισσοτερες μερες αντικουκου και εγω.δεν σας ειπα το καλυτερο.ο αντρας εκατσε στον καναπε να κανει ζαπινγκ και τον πηρε ο υπνος σε χρονο dt.κριμα το ανχος μου να τα προλαβω ολα.λορετα μου σου ευχομαι να περασεις φανταστηκα αυριο,μην ανυσυχεις ολα θα πανε καλα.σας αφηνω να παω για νανι,καληνυχτα:-)

OjQkp2.png?B89kEt5q

σας ευχαιστω οοοοοοοολες για τις ευχες σας!!σας αγαπαω παρα παρα πολυ!!φιλεναδτσες μου!

μαρακι να χαιρεσαι και εσυ τον αντρα σου και να σε γεμιζει παντα ευτυχια!!

μανιταρι μου σε βρισκω πολυ εξελιγμενη με το fb.congratulation!!!!αααα και μαρεσει πολυ το ονομα σου.

γλυκουλα καλως μας ηρθες με γεια τα δοντακια και καλες μασες!!!θελω και εγω να ξεκινησουμε κρεμουλες.θα τις τρωω εγω ολες.

λορρετ ολα να σου πανε κατ ευχην.

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου θα σχολιασω οσα θυμαμαι!

ΠΡΙΝΣΙ μουευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον ,το μελανωμα το εχω στο στηθος θα κανω πρωτα εναν υπερηχο μαστου και μετα βιοψια αλλα μου ειπε η γιατρος οτι καλυτερα βγαινουν οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα την βγαλω αλλα πρεπει να δουμε πρωτα τι ειναι!

Χαρα μου πρεπει να σου πω οτι εισαι μια κουκλα!

Baby μου δεν μπορεσα να δω το βαφτηστικο!Την ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΟΥΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!

Η Βαφτηση θα γινει 31/7!σημερα θα παμε για εκκλησια και ολα ειναι ετοιμα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα!

Παω σχολειο(οχι εγω.....το παιδι μου...καταλαβεινετε...:P)

Μετα, παω σουπερ

Μετα ερχομαι σπιτι(εκτος αν συναντησω καμια γειτονισα στο δρομο :) )

ΜΕτα φτιαχνω καφε

Μετα τα λεμε!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Τι εγινε κοπελιες ολες εχετε φεις τωρα;Ειχα για παρηγορια το μανιταρακι αλλα παει κι αυτο μου την εκανε...Ααααααα μολις θυμηθηκα οτι και η πρινσιπουλα δεν εχει,παλι καλα γιατι νομιζα οτι ειμαι η τελευταια των μωικανων...:tongue::tongue:

Καλημερα ειπα;ΚΑΛΗΜΕΡΑ:P

Εγω σε λιγο που θα ξυπνησουν οι κορες θα την κανω γιατι αφησα κατι εξωτερικες δουλειες απο εχτες οποτε θα ειμαι εδω για λιγο..

Y0zHp2.png?OgArctsO

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!ΚΕΛΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ FB.XAXA

ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΓΑΝΤΖΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ.ΣΤΟ ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ DADDY ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΥΡΟΒΟΛΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ.

4ywWp2.png

Ειρηνουλα μου καλημερα,σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ κοριτσακι μου.Κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου,απο το καλο στο καλυτερο βλεπω κι εσεις μπραβο πολυ χαιρομαι.Πολλα φιλια φευγω...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!!!!!!!!Κελακο μουυυυυυ!!ΠΟλυχρονο το βλασταρι σου!!!Νυφουλα να τη καμαρωσουμεεεεεεεεε!!!Υγεια και ευτυχια σε ολη τη ζωη της!!!!!!

Ειρηνουλα.....δε το καψατε χτες στη γιορουλα σου;;;Πως κι ετσι πρωινη;;;:)

Μαρακι σε ευχαριστω κοριτσι μου για τα καλα σου λογια!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΕΛΑΚΟ ΝΗΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΚΕΙΝΗ!!!!!!

ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ!!!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.....

ΦΙΛΑΚΙΑ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...