Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στελλα για πες θελω να παρω και εγω να εχω το μπεμπακο πανω μου. ποιο να παρωωωω???? θελω να πηγαινει και λοξα αμα κοιμαται να μη κουραζετε. εσυ απο που το πηρες???

ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ

http://www.babywearing.gr/

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΣΛΙΝΓΚ:

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling.htm

ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ: (ΘΕΣΗ ΟΡΘΙΟΣ)

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εχω και μαρσιμο αλλα δε μπαινει στο πλαι οποτε μαλλον το πρωτο. στο πρωτο μπαινει ορθιος?? πως το περνεις? αν ειδα καλα ειναι στη γλυφαδα??? εμενα μου ειναι κοντα μπορω να το παω και να το παρω αμεσως???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΛΙΝΓΚ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑ !!!

ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ:

http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-cameleon?id=1820

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

εχω και μαρσιμο αλλα δε μπαινει στο πλαι οποτε μαλλον το πρωτο. στο πρωτο μπαινει ορθιος?? πως το περνεις? αν ειδα καλα ειναι στη γλυφαδα??? εμενα μου ειναι κοντα μπορω να το παω και να το παρω αμεσως???

ΜΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ....

ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ

Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ!!!

ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ

ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΛΙΝΚ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρα τσουπρίτσες!!!

Χαμός με τα γεγονότα ε? Περιττό να σας πω πως έβαλα τα κλάματα όταν άκουσα πως η υπάλληλος ήταν έγκυος. Παλιοκ*φροι................................. Και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι......

Ειρήνη χρόνια πολλά να χαίρεσαι το γάτζο σας και να σε χαίρεται ο αντρούλης σου!!!!

Μαράκι να τα εκατοστήσει ο αντρούλης σου!!! Κατάλαβα καλά???? Είπες μελάνωμα???? Πού? πώς? από πότε? σε ποιό σημείο? πήγες σε γιατρό?

Στέγια τέλειες οι φώτο!!!! ο πρίγκιπας όλο και ομορφαίνει βλέπω!!!!!

Να σας ρωτήξω, Θέλω να φτιάξω κι εγώ αλμπουμ. Ερώτηξη: τις φωτογραφίες μου θα τις βλέπουνε μόνο οι φίλες μου ή όλος ο ντουνιάς??????

Διαφημίσεις

Ωχ, άκυρο το άκυρο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Υπάρχει το album που το βλέπει όλος ο ντουνιάς και το private album που το βλέπουν μόνο οι φίλες?????

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Βλέπω ειδήσεις και έχω σοκαριστει. Είπαμε να διαδηλώνουμε και να διαμαρτυρόμαστε αλλά οι αθώοι εργαζόμενοι δε φταίνε σε τίποτα. Η μια κοπέλα ήταν 4 μηνών έκγυος. Αρα τα θύματα είναι 4! Και ο βγενόπουλος μεγάλος μ...κας που άφησε την τράπεζα ανοιχτή (η μοναδική ανοιχτή τράπεζα στη Σταδίου νομίζω). Τι να πω.

Να ξέρετε επίσης οτι τα φαρμακεία κάνουν 48ωρη απεργία.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΑΣΕ ΛΟΡΕΤΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΔΩ......ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΓΙΑ ΚΡΕΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!!

ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ (ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ)

cIhqp3.png

9knMp3.png

αφησρε κοριτσια στεναχωρεθηκα με τους ηλιθιους που για να ευχαριστιουνται αυτοι τα διαλυσανε ολα παλι και την πληρωσανε και αθωοι ανθρωποι...

σημερα φαγαμε τν πρωτη μας κρεμουλα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...