Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

στελλα μου το ΙΩΑΝΝΗΣ σκετο μου αρεσει πολυ γιατι ακουγεται αρχοντικο οχι οτι δεν μου ομως και το ΓΙΑΝΝΗΣ.γλυκουλα μια χαρα ημερομηνια διαλεξες.εγω θα την κανω 19-12 χειμωνιατικα δυστυχως.κοριτσια πως μπορω να σας βαλω να δειτε μια φωτο του βαπτιστικου να μου πειτε γνωμη?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα το εβαλα απο την επεξεργασια υπογραφης.η ψωναρα η αδερφη μου οταν εμαθε που περιμενω κορη ετρεξε στο μαγαζι με τα βαπτιστικα ειδη και το βρηκε.ειπε στην πωλητρια οτι το θελουμε για ενα χρονο αργοτερα και αν μπορουμε να το βρουμε και αυτη ειπε ναι.παμε την προηγουμενη εβδομαδα απο περιεργεια να ρωτησουμε και μας ειπε οτι η εταιρεια εχει το σχεδιο αλλα δεν εχει το υφασμα.εμεις το ειχαμε δει σε μεταξι και αυτοι το εχουν σε ταφτα και δειχνει αλλιως.απο τοτε ψαχνω τηλεφωνικα σε καταστηματα στην αθηνα μην τυχον και τους εχει ξεμεινει καποιο αλλα τζιφος.λοιπον σας αφηνω να παω να φαω την μπριζολα μου.τα λεμε αργοτερα:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Άστα Μαρίνα.. και εγώ αυτό βλέπω τώρα... :-( :-( ΧΑμός γίνεται βρε παιδιά...

Eιρηνάκι χρόνια πολλά!!! Πολύχρονη, ευτυχισμένη και με δεύτερο νινάκι λίαν συντόμως αφού το θέλεις τόσο πολύ!!!!

Λορέττα τι πακέτο είνια αυτό; Και ήταν αυτό το ακριβό φόρεμα που έλεγες;

Μανιτάρι τέλειοο το Άρτεμις!! Από τα αγαπημένα μου ονόματα!!

Εμείς περάσαμε ένα βράδυ χάλια.. Το μικρό μου από τις 12.30τα μεσάνυχτα κοιμήθηκε στις 3 με τρελά κλάματα... και σήμερα είχα κλείσει επιτέλους μετά από 8 μήνες να πάω κομμωτήριο για γενικό ρεκτιφιέ, ήρθε η μαμά μου αλλά δεν έπινε γουλιά γάλα και τσίριζε... και γύρισα άρων άρων πριν καν μπω στο κομμωτήριο... Τελικά μάλλον την πόναγε η κοιλίτσα της... αλήθεια όταν δεν μπορούν να κάνουν κ@κάκια τους δίνετε καθόλου χαμομήλι ή κάτι άλλο;;

PCqNp2.png

Αν ζορίζονται Χριστίνα κάτι πρέπει να κάνεις, διαφορετικά αν θηλάζουν μπορεί και μια εβδομάδα να μην κάνουν τα κακά τους. Προσπάθησε να της κάνεις λίγο μασαζάκι και γυμναστική με τα ποδαράκια (μάζευε-άπλωσε) μήπως και ανακουφιστεί!

Κι εμάς πάντως το βράδυ μας δεν ήταν καλό, από τις 4-6.30 πάαααρα πολύ βήχα η μικρή! Πάλι ξεκίνησα μάσκα σήμερα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Και το θλιβερότερο είναι πως η μια κοπέλα ήταν έγκυος.........:(:(:(:(:(

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...