Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου γλυκουλα,πολυ μου αρεσε αυτο το παλι..χαχαχα..εχετε δοντακια??εμεις ενα και ειμαστε στα ορια να βγαλουμε και το δευτερο..

δεν το εννοουσα αρνητικα αννια μου!!!!το ειπα επειδη ειναι πολυ κοντα με το μωρο σου γι αυτο...δεν ηθελα να σε προσβαλω συγνωμη!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ετοιμασε τις βαλιτσες σου φευγουμε απο εδω.

αυτες που νομιζαμε για φιλες μας εχουν ολες τισ καλες φωτο στο φεισ κι εδω τιποτα :tongue:αμα τους περισευει καμια την βαζουν για να μας κλεινουν τα ματια..

καταφερα να βαλω κι εγω 1 τα αγορια μου και ναι δεν ειναι τυχαιο εχω ΕΡΩΤΑ και με την μικρουλα βεβαιως αλλα τα αγορακια μου:-P

αμα θελετε να δειτε κι αλλες φωτο πειτε μου τη πρεπει να κανω γιατι μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

δεν το εννοουσα αρνητικα αννια μου!!!!το ειπα επειδη ειναι πολυ κοντα με το μωρο σου γι αυτο...δεν ηθελα να σε προσβαλω συγνωμη!

καλε δεν με προσβαλες,απλα μου αρεσε πως το ειπες...:D

:-D

κοριτσια μολις ηρθε η πολεοδομια χε...κα πανω μου.

εφτυχως ηταν μαζι και ο μηχανικος μας για να τις δειξει 1 παρανομο που εχουμε και θελουμε να βγαλουμε αδεια ομως δεν τον ηξερα στην φατσα κι επαθα σοκ.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

ΚΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ετοιμασε τις βαλιτσες σου φευγουμε απο εδω.

αυτες που νομιζαμε για φιλες μας εχουν ολες τισ καλες φωτο στο φεισ κι εδω τιποτα :tongue:αμα τους περισευει καμια την βαζουν για να μας κλεινουν τα ματια..

καταφερα να βαλω κι εγω 1 τα αγορια μου και ναι δεν ειναι τυχαιο εχω ΕΡΩΤΑ και με την μικρουλα βεβαιως αλλα τα αγορακια μου:-P

αμα θελετε να δειτε κι αλλες φωτο πειτε μου τη πρεπει να κανω γιατι μεχρι εδω φτανουν οι γνωσεις μου:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα

καλά τα αντράκια σου κουκλιά εεε?

Βάλε και την μπουμπού....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω κελακο μου ηθελα να κανω και 4και 5 αλλα με τη καισαρικη που εκανα 3 και πολλα μου ειναι κλαψψψψψψψψψψψψ

εγω εχω και τα 3 με καισαρικη και μου εχει πει το οκ και για 1-2 ακομα :P

izE6p2.png?S6UQkQqM

χαχαχαχαχαχαχαχα

καλά τα αντράκια σου κουκλιά εεε?

Βάλε και την μπουμπού....

ευχαριστω δεν μου μοιαζουν:-P

θα βαλω τωρα καποιες εδω για να δει και η κελι και γιατι σας κανω μποικοταζ:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

ευχαριστω δεν μου μοιαζουν:-P

θα βαλω τωρα καποιες εδω για να δει και η κελι και γιατι σας κανω μποικοταζ:tongue:

α εγώ όπως είδες πρόσφατες βάζω μόνο εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κελακο μου το καλυτερο θα κανεις!Ουτως ή αλλως....εισαι νινι ακομα!δεν εχεις αναγκη!;)

Ρε παιδια....το μανιταρι πως το λενε;;;εννοω το κανονικο ονομα...δε θυμαμαι...ξερετε;

Αρτεμις

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλως την στεγιαααα!!!!!τι κανεις???

Γλυκούλα μου τι κάνετε?

μας έχεις λείψει

πως περνάτε στην εξοχή?

βγάζει και 2# δοντάκι?

ποποπο παιδάκια που θα φάτε εσείς!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

και εμενα το ιδιο...

καλα περναμε στην εξοχη ησυχια και καθαρος αερας τωρα εχω πιασει και δουλεια ημιαπασχοληση σε μια σχολη χορου και βγαζω ενα χαρτζιλικι τουλαχιστον...

αμε θα φαμε γρηγορα αφου μας αρεσει το ρυζαλευρο μας που ηδη αρχισαμε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...