Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εμεις εχουμε καποιο προβληματακι καθε που τρωει στηθος απο χτες μετα απο λιγο το βγαζει το γαλατακι και γενικως μετα το φαγητο δεινει σαν κατι να τον ενοχλει με το στομαχακι του.πανω που παει να κοιμηθει βαζει τα κλαματα για λιγο μετα ηρεμει για λιγο και παει λεγοντας.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα μηπως τον πειραζει το αγελαδινο γαλα.πακετο!!!!!ζοριζεται το γαντζακι μου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετα μου ελενη εινα το ονομα μου,μαλλον με μπερδεψες με την εριαντον!:PΟσο για τη πλαστικουρα...συμφωνω απολυτα...ποσο θα αντεξουμε....;;

Ελένη μου σε μπέρδεψα....σόρρυ!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εμεις εχουμε καποιο προβληματακι καθε που τρωει στηθος απο χτες μετα απο λιγο το βγαζει το γαλατακι και γενικως μετα το φαγητο δεινει σαν κατι να τον ενοχλει με το στομαχακι του.πανω που παει να κοιμηθει βαζει τα κλαματα για λιγο μετα ηρεμει για λιγο και παει λεγοντας.πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα μηπως τον πειραζει το αγελαδινο γαλα.πακετο!!!!!ζοριζεται το γαντζακι μου

και μένα εδώ και δύο μέρες είναι ανήσυχος και γκρινιάρης. Γουλίτσες έβγαζε πάντα αλλά πολλές φορές ενώ τρώει, σταματάει σαν κάτι να τον ενοχλεί και να ζορίζεται... και δε ξέρω τι να τον κάνω...

ο άντρας μου μου λέει να μη τον παίρνω συνέχεια αγκαλιά και να μη τον ταίζω συνέχεια...αλλά δε μπορώ να τον αφήνω να κλαίει...

λες να τα κόψω και γω για κανα δυο μέρες να δω τι θα γίνει????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελένη μου σε μπέρδεψα....σόρρυ!!!

ελευθερα καλε μη το συζητας!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δυσκολο πραγμα τελικα ο θηλασμος ρε παιδια...ολο αποριες και ανασφαλειες....και σε μενα το κανει αυτο ο μπεμπης..ευτυχως κοιμηθηκε σημερα το μεσημερι και τον πηρα κι εγω λιγο...τον υπνο εννοω:lol::lol::lol:

Φιλακια σε ολες σας!!!

Λορετακι κουκλος ο παλικαρος σου κοριτσι μου!Να σου ζησει και παλι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελευθερα καλε μη το συζητας!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δυσκολο πραγμα τελικα ο θηλασμος ρε παιδια...ολο αποριες και ανασφαλειες....και σε μενα το κανει αυτο ο μπεμπης..ευτυχως κοιμηθηκε σημερα το μεσημερι και τον πηρα κι εγω λιγο...τον υπνο εννοω:lol::lol::lol:

Φιλακια σε ολες σας!!!

Λορετακι κουκλος ο παλικαρος σου κοριτσι μου!Να σου ζησει και παλι!!!

ευχαριστώ πολύ πολύ....:-)

πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε με τον θηλασμό...

κάποια στιγμή θα κοιμούνται περισσότερο και θα θηλάζουν λιγότερο!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ πολύ....:-)

πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε με τον θηλασμό...

κάποια στιγμή θα κοιμούνται περισσότερο και θα θηλάζουν λιγότερο!!!!!

Αααααααααχχχχ...αμην και πότε!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσάρες μου δε θέλω να το βάζετε κάτω...Κεφάλι ψηλά και θα τα καταφέρουμε.....

Εμείς όλα τέλεια...

Και από ύπνο και από θηλασμό...

Σήμερα θα το τσικνήσουμε με τα πεθερικά μου......(θα μπορούσαμε και μόνοι αλλά τεσπα....)

Εσείς?

Καλά μερικές είναι τυχερές μπορούν να βγούν από το σπίτι και να πάνε επίσκεψη όπως θα ήθελα και εγώ να πήγαινα στο χωριό να το τσικνήσουμε πραγματικά στο τζάκι και όχι στο φούρνο(όπως θα γίνει)..

Λορετάκι μου όντως κούκλος ο άντρακλας.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στέλλα μου ευχαριστώ...και σένα φαίνεται κουκλάκι! βάλε καμιά ολόκληρη φώτο να τον δούμε!!! εσένα γκρινιάζει το μωράκι? εμένα άρχισε απο χθες να γκρινιάζει και να κλαίει χωρίς εμφανή λόγο. Δηλαδή είναι ταισμένος, αλλαγμένος και δε φαίνεται να πονάει. Τον παίρνω αγκαλιά και σταματάει για λίγο. Αλλά δε μπορώ να τον έχω συνέχεια αγκαλιά. Τον βάζω στο καροτσάκι, τον κουνάω και σταματάει, μετά ξαναρχίζει και φτου και απο την αρχή μέχρι να σταματήσει...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? να τον παίρνω αγκαλιά, να τον αφήνω και να τον κουνάω??????

δε ξέρω....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Στέλλα μου ευχαριστώ...και σένα φαίνεται κουκλάκι! βάλε καμιά ολόκληρη φώτο να τον δούμε!!! εσένα γκρινιάζει το μωράκι? εμένα άρχισε απο χθες να γκρινιάζει και να κλαίει χωρίς εμφανή λόγο. Δηλαδή είναι ταισμένος, αλλαγμένος και δε φαίνεται να πονάει. Τον παίρνω αγκαλιά και σταματάει για λίγο. Αλλά δε μπορώ να τον έχω συνέχεια αγκαλιά. Τον βάζω στο καροτσάκι, τον κουνάω και σταματάει, μετά ξαναρχίζει και φτου και απο την αρχή μέχρι να σταματήσει...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? να τον παίρνω αγκαλιά, να τον αφήνω και να τον κουνάω??????

δε ξέρω....

Εγώ στη θέση σου θα τον είχα αγκαλιά......

Δε πρόκειται να πάθει κάτι με την αγκαλιά της μαμάς.....

Εμείς δόξα το Θεό δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα αντιμετωπίσει...Φτού μην τον ματιάσω....

Θα βάλω φώτο να τον δείτε λοιπόν...

Αλήθεια facebook δεν έχεις?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κι από μένα κοριτσάκια! Μια από τα ίδια και η μπουμπούκα μου γκρινιάζουμε πια κάμποσο και κοιμάται από λίγο και συνέχεια κυρίως όταν είναι στο στήθος! Ειρήνη όσο γι αυτό που λες ότι ζορίζεται και βγάζει γουλίτσες ακριβώς τα ίδια κάνει κι εμένα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι φάση και θα περάσει γιατί επειδή είχε ο γιος μου αλλεργία χμμμ είναι πολύ μεγάλο πακέτο να πρέπει συνεχώς να προσέχεις τι τρως! Πάντως αν θέλετε να δείτε διαφορά πρέπει να κοπούν για αρκετές μέρες τα γαλακομικά, 2-3 δε θα δείξουν, αλλά γνώμη μου αν το πρόβλημα δεν είναι πολύ μεγάλο (εννοώ δε βγάζει πολύ γάλα με τις εξαγωγές και τα κακά είναι όπως πρέπει) τότε καλύτερα να περιμένετε για να αρίσετε να κόβετε πράγματα!

Σήμερα ήρθε και ο παππούλης και πήραμε τη μισή ευχή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βλέπω όλες το τσικνίζουμε για τα καλά...

Εμείς μόλις κοιμηθήκαμε και είπα να πώ ένα καληνύχτα.....

Μαρινάκι εμείς την μισή ευχή την πήραμε νωρίς την πρώτη εβδομάδα....

Φιλάκια στη λουλουδένια σου και φάση είναι θα περάσει.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Εχθές πήγα στο γιατρό μου και μας είπε οτι η μικρούλα μου λογω περιτύληξης δεν μπορεί να κατέβει ειναι πολύ ψηλά!δεν εχει πάρει ουτε ενα γραμμάριο εδω και 2 βδομάδες ειναι 2600 και ετσι μπαίνω την Κυριακή για καισαρική!

θα ήθελα τις καλήτερες ευχες και προσευχές σας να πάνε όλα καλά!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Μαρακι καλημερα κοριτσι μου!Ολα θα πανε καλα μη μου στεναχωριεσαι καθολου!Το μονο που θα σκεφτεσαι θα ειναι οτι τη Κυριακη θα δεις επιτελους τη κορουλα σου!Μονο αυτο και τιποτα αλλο!Με το καλο λοιπον να τη κρατησεις στην αγκαλια σου και να αρχισει η πιο ομορφη περιοδος της ζωης σου!Ολα θα πανε καλα!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρε κοριτσια να ρωτησω κι εγω κατι;;;Μεχρι προχτες ειχα κατι καφε απο λόχεια(δεν ειχα καθαρισει ακομα)και χτες το βραδυ μου ηρθε αιμαι κανονικο το οποιο συνεχιζεται...δεν ειναι πολυ προς το παρον..μπορει να ειναι περιοδος;;;στις 40 μερες και ενω θηλαζω;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

τι μου κανετε? εχω τοσο καιρο να μπω κ μου λειψατε. αλλαξαμε εταιρια ιντερνετ οποτε δε μπορουσα να μπω.

πως τα πατε με τα μωρακια σας? εμεις τελεια! ειναι ενα πολυ ησυχο μωρακι κ κοιμαται κ καλα. χτυπαμε τριωρα κ τετραωρα.

οσο για το αν τα κακομαθαινουμε στην αγκαλια, εγω τον εχω κακομαθει κ δε με νοιαζει τι λενε ολοι. ολοι στο σοι τωρα δινουν συμβουλες στην πρωταρα μανα, εμενα δηλ., κ η πρωτη ειναι μην το μαθαινεις αγκαλια. πρωτον αυτην η ηλικια δε θα ξαναρθει ποτε, δευτερον ενα παιδι που θηλαζει ειναι αδυνατον να μη καλομαθει στην αγκαλια κ τριτον ειναι γλυκια η αγκαλια της μαμας. ενας παιδιατρος μου ειχε πει πως η αγκαλια της μαμας ειναι θρονος!

ελ μου κ γω το ιδιο παθαινω με το αιμα. κοβεται κ ξαναρχεται παρολο που θηλαζω κ ρωτησα το γιατρο μου. μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο. γιατι δεν παιρνεις το γιατρο σου?

να ρωτησω οσες εχετε κανει καισαρικη, την τομη την νιωθετε περιεργα? απο τον οφαλο κ κατω ειναι ακομη ολα μουδιασμενα κ ακομη με τραβανε τα ραμματα κ ματωνω λιγο αριστερα κ δεξια στην τομη, στους κομπους δηλ. κ εχει περασει περιπου ενας μηνας απο τη γεννα. το ματωμα επισης μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο ο γιατρος μου κ για το μουδιασμα μου ειπε πως θα κρατησει ισως εως κ 6 μηνες!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...