Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λοιπον σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο!!!Θελαμε περσι να ρθουμε και τελικα προτιμησαμε Ζακυνθο γιατι ηταν πανακριβα τα ακτοπλοικα σας!!!Ελεος πια!!!

Κελακο....πες καλυτερα οτι ψαχνεις δικαιολογια να μη πας...και ασε τα με σας που εμπλεξα!!!:tongue::tongue:

Ωχχχχ παλι με αποκαλυψες!!!!!!!:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΚΕΛΑΚΟ ΦΕΥΓΕΙΣ????????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαρινα η δικια μου ειναι 6300, εμεις θα περνουμε και μαλοξ για 7 μερες 3 φορες την μερα.

Λορετα εμενα εβγαζε απο την αρχη γουλιτσες σχεδον σε καθε γευμα απλα τωρα επαθε οισοφαγκιτιδα , τωρα στο δικο σου ισως να ετυχε να τον πειραξε κατι που εφαγες δεν θα ανχωνομουν για μια δυο φορες. ευχαριστω για τα καλα σου λογια για την μπεμπουλα μου!

οσο για τις υπολοιπες ελπιζω να προλαβατε να μπανιαριστητε γιατι μετα απο τοση συζητηση στανταρ θα ξαναπεινασαν τα μωρακια σας...........πολυλογουδες!!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.....

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΣΑΣ.....

ΕΒΑΛΑ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ.....

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αμαν βρε πολυλογούδες...φτάνει!!

Τζέσικα (τι ωραίο όνομα, σε φαντάζομαι σαν τη Τζέσικα Ραμπιτ να γράφεις στον υπολογιστή με κόκκινο σατεν στενό φόρεμα, γάντι και τσιγάρο με μακρυά πιπα...) γίνομαι κουμπάρα το Σάββατο και τα έχω πρήξει τα κορίτσια! Οχι τα κιλά, οχι το φόρεμα, οχι το μπατσελορ...αλλά επειδή ειναι καλές δε με μαλλώνουν!!!!:-P

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή πρωί κάνω αποτρίχωση και βάζω βλεφαριδες (εμ πως) και το απογευμα μανικιουρ, πεντικιουρ και φρύδια!

Χριστινάκι στην πεθερά! Αυτό ειναι η υπέρτατη θυσία για το θηλασμό..Τα άλλα δεν ειναι τίποτα!!!! Αν και δε φαντάζομαι οτι θα καταφέρω να κοιμηθώ και καθόλου!

Angel δε ξαναβγαλε γουλιές οπότε οντως μπορεί να ήταν και τυχαίο...:)

Princi βάλε καμιά φώτο του λόρδου! καιρό έχουμε να τον δούμε!

Βεβαια οταν θα δούμε τα παιδιά του κελάκου σε απαρτία θα ειναι η μέρα σταθμός, η μέρα ορόσημο για το καφέ!

Αν σας πω τι φάγαμε σήμερα....μακαρόνια με κιμά απο γαλοπούλα με μουστάρδα και μανιτάρια... μμμμμ νοστιμιά :?

γύρω μου πετάνε κάτι μύγες...αν δε κάνω μπάνιο, κινδυνεύει ο γάμος μου!

πάω να δω τις φωτο της στελλίτσας και βουρ για μπάνιο (κοιμηθηκα γιαυτό έχω κέφια)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πω πω το τι γκρίνια έχει το μωρό μου αυτές τις ημέρες...ΔΕΝ περιγράφεται!!!! Πριν λίγο ηρέμησε μετά από σπαρακτικά κλάματα... αφού την θήλασα... καλά η φυσική πιπίλα πάντως είναι το κάτι άλλο στο να ηρεμεί τα μωρά...

Στέγια μου ο πρίγκηπας είναι ένας γλύκας και ΨΗΛΟΣΣΣΣ!!!! Να τον χαίρεστε και να περνάτε πάντα Τέλεια τελεια τέλειαααααα!!! :-)

Αααα στέγια μου γιατί αποφασίσατε να του αλλάξετε το καθισματάκι από τόσο νωρίς;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

τι κσνετε καλε?σας πιασανε οι αυπνιες?

ερωτηση..... οταν εχουμε περιοδο μειωνεται το γαλα και αλλαζει και η συσταση του?

το γαλα μου ειναι σαν νερο.σαν να ειναι πολυ νερομενο.what happened?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...