Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρετε, χαίρετε!!!!!!!!! Μπαίνω για λίγο στα κλεφτά!!!;););)

Βρε κοριτσάκια τί είναι ακριβώς το ΓΟΠ???? Έχει να κάνει με τη δυσανεξία στο γάλα???? Ψυχές μου, ζορίζονται μωρέ τα μικρουλάκια, μπαίνουν στα βάσανα, βλέπετε γεννήθηκαν και σε άσχημες συγκυρίες (άσχετο!!!). Εύχομαι περαστικά σύντομα!!!

Τελικά αποδείχτηκε πως είμαι η μοναδική νεάντερταλ στην παρέα που δεν έχει face!!!!! Μου βγήκε και με κόκκινο ο Κελάκος και ποιός την πιάνει!!!

Εγώ η γενοβέφα έφτιαξα κρέπες-κανελόνια με κιμά. Χρονοβόρο αλλά θα φάμε και αύριο!!!!!!!!!! Μαρινάκι με τα ταίσματα τα γνωστά, ο μικρός δεν φημίζεται για τη φαγανότητά του περιμένω δε πώς και πώς η ζυγαριά να φτάσει τα 5 κιλά γιατί είναι ακόμα 4.900.... Ερχόμαστε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι!!! Αχ, θα με σκάσει αυτό το παιδί...

Κι εγω παω για μπανακι τωρα που κοιμουνται τα μικρα αν και θα ηθελα πολυ να ξαπλωσω γιατι μετα χλωμο..... 000203C5.gif

sig.asp?img=ad1

μεχρι εδω ηρθε η μποχα κοπελιαααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε πρινσι!τι κανει ο λορδος σου;;;ασε....εχεις μεινει πισω!!χαχαχαχαχαχα!!!!

διακοπες θα πατε;

Καλώς τον παντελή μας!!!!

Διακοπές πρώτα ο θεός στο εξοχικό μας στη Σκόπελο τον Αύγουστο. Ευτυχώς που τότε ο μικρός θα είναι ακριβώς 6 μηνών, γιατί να έχω τη θάλασσα φάτσα κάρτα και να μην δροσίσω το ατελείωτο (μπουάααα όπως λέει και η λορέτα) κορμί μου και του γουρλοματάκια μου, είναι αμαρτία!!!!!!

Καλώς τον παντελή μας!!!!

Διακοπές πρώτα ο θεός στο εξοχικό μας στη Σκόπελο τον Αύγουστο. Ευτυχώς που τότε ο μικρός θα είναι ακριβώς 6 μηνών, γιατί να έχω τη θάλασσα φάτσα κάρτα και να μην δροσίσω το ατελείωτο (μπουάααα όπως λέει και η λορέτα) κορμί μου και του γουρλοματάκια μου, είναι αμαρτία!!!!!!

ααααααααααα αυτα τα λενε πρινσι μουυυυυυυυυυυυ(τα εξοχικα στας σκοπελους εννοω)τα λενεεεεεε χαλεποι καιροι ερχονται....να μη ξερουμε τι εχουν οι φιλοι μας και πως θα τους εκμεταλευτουμε;;;;ντροπη!:tongue::tongue::tongue:

Τελεια πρινσι μου!!!Εμεις Θασο!!!!(μαλλον....αν βρω τιποτις δηλαδη...:) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ααααααααααα αυτα τα λενε πρινσι μουυυυυυυυυυυυ(τα εξοχικα στας σκοπελους εννοω)τα λενεεεεεε χαλεποι καιροι ερχονται....να μη ξερουμε τι εχουν οι φιλοι μας και πως θα τους εκμεταλευτουμε;;;;ντροπη!:tongue::tongue::tongue:

Τελεια πρινσι μου!!!Εμεις Θασο!!!!(μαλλον....αν βρω τιποτις δηλαδη...:) )

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Χα,χα θα σας φέρω με βανάκι βρε!!!! άσε γιατί έτσι όπως έχουν φτάσει τα ακτοπλοϊκά, σε λίγο ούτε εκεί δε θα μπορούμε να πάμε. Τις βόρειες Σποράδες τις έχουνε τσακίσει, σε λίγο θα είναι πιο φτηνά να πας και στο Ντουμπάι!!!!!!!!!! Είμαστε τόσο κοσμοπολίτικο μέρος και δεν το ήξευρα η άμοιρη????

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Χα,χα θα σας φέρω με βανάκι βρε!!!! άσε γιατί έτσι όπως έχουν φτάσει τα ακτοπλοϊκά, σε λίγο ούτε εκεί δε θα μπορούμε να πάμε. Τις βόρειες Σποράδες τις έχουνε τσακίσει, σε λίγο θα είναι πιο φτηνά να πας και στο Ντουμπάι!!!!!!!!!! Είμαστε τόσο κοσμοπολίτικο μέρος και δεν το ήξευρα η άμοιρη????

Λοιπον σε αυτο που λες δεν εχεις και αδικο!!!Θελαμε περσι να ρθουμε και τελικα προτιμησαμε Ζακυνθο γιατι ηταν πανακριβα τα ακτοπλοικα σας!!!Ελεος πια!!!

Κελακο....πες καλυτερα οτι ψαχνεις δικαιολογια να μη πας...και ασε τα με σας που εμπλεξα!!!:tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πρινσιπουλαααααα μου.Τι κανεις;;;.........Να κανεις on-line μαθηματα κι εσυ...:)

Καλή μου κελάκοοοοοοο, επιτέλους σε πετυχαίνω!!!!!!!!!!! Λες να ξεκινήσω κι εγώ και στις εξετάσεις να καθόμαστε και στο ίδιο θρανίο?????? Ο μικρός κοιμήθηκε αφού με εξάντλησε με τα ταίσματα, τα παιχνίδια και τις αγκαλιές, βόλεψα και το σπίτι μου, αλλά εγώ είμαι σαν την κατσιβέλα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: πλάκα πλάκα, μήπως είναι ευκαιρία να κάνω κι εγώ τώρα το μπανάκι μου??????:P:p:p:p

Καλή μου κελάκοοοοοοο, επιτέλους σε πετυχαίνω!!!!!!!!!!! Λες να ξεκινήσω κι εγώ και στις εξετάσεις να καθόμαστε και στο ίδιο θρανίο?????? Ο μικρός κοιμήθηκε αφού με εξάντλησε με τα ταίσματα, τα παιχνίδια και τις αγκαλιές, βόλεψα και το σπίτι μου, αλλά εγώ είμαι σαν την κατσιβέλα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: πλάκα πλάκα, μήπως είναι ευκαιρία να κάνω κι εγώ τώρα το μπανάκι μου??????:P:p:p:p
οΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΘΡΑΝΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..

Δεν πας εσυ για μπανιο μπας και φιλοτιμηθω να παω κι εγω;;;:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...