Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αφηστε που τα εχω παρει κρανιο μαζι της.εχει συμβαση με το ταμειο του αντρα μου και μου ζητησε 20€ για το τσιμπημα.εγω απο αντιδραση ζητησα αποδειξη και αμεσως στραβομουτσουνιασε.γυρναω σπιτι και βλεπω οτι για αιτιολογια αντι να γραψει εμβολιασμο εγραψε επισκεψη εκτος ωραριου ΟΑΕΕ.τα νευρα μου.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφηστε που τα εχω παρει κρανιο μαζι της.εχει συμβαση με το ταμειο του αντρα μου και μου ζητησε 20€ για το τσιμπημα.εγω απο αντιδραση ζητησα αποδειξη και αμεσως στραβομουτσουνιασε.γυρναω σπιτι και βλεπω οτι για αιτιολογια αντι να γραψει εμβολιασμο εγραψε επισκεψη εκτος ωραριου ΟΑΕΕ.τα νευρα μου.....

20 ευρω;;;;καλα της εκανες.τωρα το 60% θα το δωσει στην εφορια και ετσι δεν θα σου ξαναζητησει ποτε...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Χριστινα.....μηπως εχεις κανει καμια λαθος ρυθμιση στο φεις και γι αυτο δε σου τα βγαζει;;;;;

Τζεσικα σε ευχαριστω παααρα πολυ κουκλα μου!!!

Κελακο....θα τα σβηνεις βρε....;)χαχαχαχα οχι ασε επικυνδυνα πραγματα ειναι αυτα!μη παιζεις με τη φωτια καλυτερα!!!!!:)

Κυρια,κυρια σε αυτο το μαθημα δεν εχουμε φτασει.Πηδας κεφαλαια.:):)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Για να πεταχτώ τώρα κι εγώ ο ξερόλας και να σου πω ότι όντως δεν επιτρέπεται πριν τους έξι μήνες να μπει το μωρό στη θάλασσα! Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να πάτε στην παραλία (ποιά ώρα δεν ξέρω για να μην έχει πολύ ήλιο!!!) αλλά θα κρατάει κάποιος άλλος το μωρό για να κάνεις καμιά βουτιά! Με το γιο μου 35 ημερών πήγαμε στις 1ες διακοπές αλλά κάναμε εναλλάξ μπάνιο με τον άντρα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

20 ευρω;;;;καλα της εκανες.τωρα το 60% θα το δωσει στην εφορια και ετσι δεν θα σου ξαναζητησει ποτε...

μα το εχουν ξεφτιλησει το θεμα.καλα οταν γεννησα δεν το συζητω ποσα πληρωσα και ποσα μου εκοψαν αποδειξη.τερμα απο εδω και περα θα ζηταω αποδειξη και σε οποιον αρεσει:mad:ας αλλαξω θεμα καλυτερα,παμε σε κατι νοστιμο,τι μαγειρεψατε σημερα????εγω εκανα γιουβετσι με φακες στην γαστρα.πεντανοστιμο και πρωτοτυπο.ειχα δει την συνταγη σε καποιο περιοδικο και απο τοτε τουλαχιστον 2 φορες το μηνα το φτιαχνω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Μπράβο προκομένες μου!!! Εγώ αυτή τη περίοδο βαριέμαι τρελααα να μαγειρεύω!!! Αν μπορούσαμε να τρώμε κάθε μέρα ντελίβερυ θα ήμουνα πολύ χαρούμενη!!:rolleyes:

Παρόλα αυτά θα φτιάξω ένα απλό ριζότο...

PCqNp2.png

Για να πεταχτώ τώρα κι εγώ ο ξερόλας και να σου πω ότι όντως δεν επιτρέπεται πριν τους έξι μήνες να μπει το μωρό στη θάλασσα! Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να πάτε στην παραλία (ποιά ώρα δεν ξέρω για να μην έχει πολύ ήλιο!!!) αλλά θα κρατάει κάποιος άλλος το μωρό για να κάνεις καμιά βουτιά! Με το γιο μου 35 ημερών πήγαμε στις 1ες διακοπές αλλά κάναμε εναλλάξ μπάνιο με τον άντρα μου!

θα παιρνω αδερφη και μανα παραμασχαλα στην παραλια για να κανω καμια βουτια με το πασο μου.κριμα και εψαχνα απο τωρα για κανα μαγιουδακι να της παρω

OjQkp2.png?B89kEt5q

μα το εχουν ξεφτιλησει το θεμα.καλα οταν γεννησα δεν το συζητω ποσα πληρωσα και ποσα μου εκοψαν αποδειξη.τερμα απο εδω και περα θα ζηταω αποδειξη και σε οποιον αρεσει:mad:ας αλλαξω θεμα καλυτερα,παμε σε κατι νοστιμο,τι μαγειρεψατε σημερα????εγω εκανα γιουβετσι με φακες στην γαστρα.πεντανοστιμο και πρωτοτυπο.ειχα δει την συνταγη σε καποιο περιοδικο και απο τοτε τουλαχιστον 2 φορες το μηνα το φτιαχνω.

Εγω οταν ζητουσα αποδειξη απο την παιδιατρο γιατι επερνα καποια χρηματα πισω μια εποχη απο 25 ευρω μου ζητησε 35 για την εφορια,ασ'τα.......

...Εγω αρακα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ο Ιούλιος είναι κοντά κοριτσάκι!!!

Εμείς καλούτσικα είμαστε, τα συνηθισμένα κλαίμε κανένα μισάωρο και μετά τρωμε! Εμείς φασολάκια σήμερα, καλά ήταν! Οι υπόλοιπες πώς τα πάτε με τα ταίσματα?

Άννια καλή ξεκούραση, λέω να πάω κι εγώ να την πέσω σε λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...