Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κελακοοοοοοοοοοοοοο!!!κανε με ψευδωνυμο ρε....οπως το μανιταρι....που γραφτηκε με το ονομα :μανιταρι μανιταρι...πως λεμε ...καρετα καρετα χαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κελακοοοοοοοοοοοοοο!!!κανε με ψευδωνυμο ρε....οπως το μανιταρι....που γραφτηκε με το ονομα :μανιταρι μανιταρι...πως λεμε ...καρετα καρετα χαχαχαχαχαχαχα!!!

Καρετα καρετα;;;;εχει και ιστορικο το πσ λεμε....κι αν το μαθει θα γινει ετσι. 000203F6.gif

sig.asp?img=ad1

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχαχαχαχα!Αν κανεις λογαριασμο εχει ενα πεδιο που λεει αναζητηση!Πατας εκει το ονομα που θες και σου το βγαζει! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χααχχαχα καλόοοοοοο!!!!

Κελάκο εδώ βγηκες κρυφά με τις άλλες τσουπρες για καφεδάκι και δεν μπορείς να γραφτείς στο facebook? Βάλε βρε ότι ψευδώνυμο θέλεις...ούτε εμείς δεν θα μπορούμε να σε βρούμε άμα βάλεις κάτι άσχετο!!

Κορίτσια βάλτε όμως και εδώ καμια φωτογραφία γιατί με το φέις και τις φώτος δεν τα πάω καλά...τις μισές δεν τις βλέπω καν...εσάς σας έρχεται ειδοποίηση όταν βάζει κάποιος φίλος φωτογραφίες;; Εμένα όχιιι.....:confused::confused:

Θέλω παγωτόοοοοοο!!!! (άσχετο)

Καλά λορέττα θα μείνετε στο πεθερικόοοο?? οιμεεε!!!!

PCqNp2.png

Εγω παλι.....ειμαι...αλλαααααα δε βλεπω να πηγαινω σε κανενα τωρα κοντα τουλαχιστον!!!!:)

Καλημερα τζεσικα!Περαστικα στη τσουπρα σου ;)

ευχαριστω βρε ελενακι.σχολιασα πριν τις φωτο στο fb.ειναι ολες μια και μια!!!κελακο γεια σου και απο εμενα.κανε και εσυ fb να δουμε κανα ζουζουνακι!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

χααχχαχα καλόοοοοοο!!!!

Κελάκο εδώ βγηκες κρυφά με τις άλλες τσουπρες για καφεδάκι και δεν μπορείς να γραφτείς στο facebook? Βάλε βρε ότι ψευδώνυμο θέλεις...ούτε εμείς δεν θα μπορούμε να σε βρούμε άμα βάλεις κάτι άσχετο!!

Γεια σου Χριστινακι,αλλο η συναντηση κι αλλο με ενα κλικ να βρει το ιστορικο.Οιμεεεεε!!!!:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

ευχαριστω βρε ελενακι.σχολιασα πριν τις φωτο στο fb.ειναι ολες μια και μια!!!κελακο γεια σου και απο εμενα.κανε και εσυ fb να δουμε κανα ζουζουνακι!!!!

Εχω βαλει φωτο κατα καιρους,δεν πετυχες καμια ε;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Χριστινα.....μηπως εχεις κανει καμια λαθος ρυθμιση στο φεις και γι αυτο δε σου τα βγαζει;;;;;

Τζεσικα σε ευχαριστω παααρα πολυ κουκλα μου!!!

Κελακο....θα τα σβηνεις βρε....;)χαχαχαχα οχι ασε επικυνδυνα πραγματα ειναι αυτα!μη παιζεις με τη φωτια καλυτερα!!!!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσια ρωταω κατι ασχετο.ρωτησα την παιδιατρο εχτες απο ποτε μπορω να παω στην θαλασσα με την μικρη και μου ειπε απο ιουλιο και μετα που θα εχει κλεισει 6 μηνων.ισχυει????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τώρα που το λες...κάποια στιγμή είχα σκυλοβαρεθεί τα δεκάδες emails από facebook στο μέηλ μου και είχα βάλει να μην μου έρχεται κανένα... λες γι' αύτό εεε;; :shock::shock::shock: Και που πάω καλέ να βάλω να μου έρχονται τουλάχιστον για φώτος!!!???

PCqNp2.png

Τζεσικα δε ξερω για τη θαλασσα...ο μεγαλος ειχε ηδη χρονισει....θα ρωτησω κι εγω τη γιατρο την επομενη φορα...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...